Cristian C. Postat Mai 26, 2020 Share Postat Mai 26, 2020 Salutare. În urma unui incident nefericit sunt pus în situația în care trebuie să fac niște alegeri. E vorba despre un cbr 600 rr 2007. Trebuiesc schimbate semighidonul stâng + manșoanele. Variantele sunt cam astea: • 1 buc semighidon original + 1 set manșoane originale 200€ cu transport inclus. • 2 bucăți semighidoane (stânga-dreapta) Woodcraft Racing 200$ (Varianta asta am luat-o în calcul în ideea în care tuburile semighidonului pot fi schimbate în alte cazuri nefericite) • am gasit și 1 buc semighidon original sh pe eBay 40$ cu transport inclus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 26, 2020 Share Postat Mai 26, 2020 Vezi daca nu le gasesti si aici: https://www.boonstraparts.com/en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 26, 2020 Share Postat Mai 26, 2020 Eu as merge intai pe SH, apoi pe AM in cazul de față. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Mai 26, 2020 Autor Share Postat Mai 26, 2020 Am găsit singurul semighidon sh prin Lituania la 40£. Probabil am să-mi încerc norocul cu ăsta în primă fază. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 26, 2020 Share Postat Mai 26, 2020 Uite inca un sh https://www.ebay.co.uk/itm/HONDA-CBR600RR-2007-2008-2009-2010-2011-2012-LEFT-HANDLEBAR-CLIP-ON-CLUTCH/324170302659?epid=1713720883&hash=item4b7a0e44c3:g:fWoAAOSw185ewtLK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 26, 2020 Share Postat Mai 26, 2020 Ia ti racing, pt modelul tau, cu inaltatoarele aferente. Cazi, inlocuiesti tzeava si totu i rapid reparat. tzevi gasesti si in RO, chinezesti, 10 euro setul, pomana. Sunt foarte bune tevile chinezesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 26, 2020 Share Postat Mai 26, 2020 (editat) Si eu as merge pe mina lui JAGI, la primul buf am luat original, la al II-lea ma gindeam ce prost am fost ca nu le-am schimbat pe amindoua. Noroc ca l-am putut indrepta bine (zgura masii) :)) Bafta! Editat Mai 26, 2020 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Mai 26, 2020 Autor Share Postat Mai 26, 2020 S-a clarificat, de data asta a câștigat SH-ul + manșoane încălzite (pentru că trebuiau schimbate) + set protecții Shogun (frame slider, capete ghidon și bulbi basculă) Așa să-mi ajute D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 27, 2020 Share Postat Mai 27, 2020 @Cristian C. Esti ok? ca asta conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 27, 2020 Share Postat Mai 27, 2020 Daca scrie pe forum si cauta semighidoane, cred ca este binisor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Mai 27, 2020 Autor Share Postat Mai 27, 2020 Referitor la starea mea de sănătate, sunt întreg. Mă doare cot și genunchi stâng, șold și deget mare de la mână pe dreapta. Am julituri sub formă de arsură mai mult la genunchi și șold, deja e ziua 4 și încă mă mișc greoi, oare așa o fi și la bătrânețe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Mai 27, 2020 Share Postat Mai 27, 2020 bun asa.. cu mansoanele alea incalzite inseamna ca in 2-3 sexoane treci pe touring (evolutie normala daca te dai multi ani) Eu unul am avut experiente bunicele cu piata SH/dezmembrari si gasesti cam orice, daca nu pe olx, ebay. Durerea "in cot" e buna.. cu restul sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 27, 2020 Share Postat Mai 27, 2020 Acum 56 minute, Cristian C. a spus: Referitor la starea mea de sănătate, sunt întreg. Mă doare cot și genunchi stâng, șold și deget mare de la mână pe dreapta. Am julituri sub formă de arsură mai mult la genunchi și șold, deja e ziua 4 și încă mă mișc greoi, oare așa o fi și la bătrânețe? Daca nu-i nimic rupt, hai cu piesele la mobra si tineretea inapoi! Spor la reparat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Mai 27, 2020 Autor Share Postat Mai 27, 2020 Acum 49 minute, hardKnot a spus: bun asa.. cu mansoanele alea incalzite inseamna ca in 2-3 sexoane treci pe touring (evolutie normala daca te dai multi ani) Am tot avut parte de manșoane "china" pe motoare, sunt nasoale, se mănâncă repede și odata cu incidentul ăsta m-am gândit să îi pun originale Honda, care costau ~50€. Așa am hotărât ca pentru încă 10€ să încerc un set de încălzite, știu ca sunt și ceva mai de anduranță. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Mai 27, 2020 Share Postat Mai 27, 2020 da, si eu am patit-o cu mansoanele.. am dat vreo 20eur pe ProGrip(foarte faine si soft) care m-au tinut fix un sezon. Pana la urma am luat OEM de gixxer SH pe care le am de vreo 5 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate