Flower-Power Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 După cum spune și titlul, caut un suflet bun care să îmi regleze/strângă oglinzile, astăzi ,contra unor beri reci atent selecționate de la magazinul din colț. Vin eu în București ,dacă ar fi în sector 2 ,cu atât mai bine. Mâine plănuiesc o ieșire cu moto și nu am cum să plec așa. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 Ah...si eu care credeam ca e altceva :))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 20, 2020 Autor Share Postat Iunie 20, 2020 Nu e altceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 Am crezut că e vorba de o pisică sau câine, când colo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 (editat) 1 hour ago, Flower-Power said: După cum spune și titlul, caut un suflet bun care să îmi regleze/strângă oglinzile, astăzi ,contra unor beri reci atent selecționate de la magazinul din colț. Vin eu în București ,dacă ar fi în sector 2 ,cu atât mai bine. Mâine plănuiesc o ieșire cu moto și nu am cum să plec așa. Multumesc! La Grant Racing lucrau si sambata inainte de pandemie... Nu le dai un telefon? Sau te urci pe ea si faci un drum pana acolo. Editat Iunie 20, 2020 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 (editat) 1 oră în urmă, ovi_ice a spus: Ah...si eu care credeam ca e altceva :))))) De tine depinde, se caută suflet bun dar și cu cheia potrivită. Editat Iunie 20, 2020 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 20, 2020 Autor Share Postat Iunie 20, 2020 Acum 17 minute, XaeL a spus: La Grant Racing lucrau si sambata inainte de pandemie... Nu le dai un telefon? Sau te urci pe ea si faci un drum pana acolo. Nu s-au băgat la ele data trecută, de frică să nu le rupă. Sunt prinse în suruburi ceva mai atipic. Acum,dacă se vor rupe, măcar știu o treabă. Pentru ceilalți consăteni:Pot și mâine dimineață să ajung cu moto.mulțam'! Acum 4 minute, Christian 1 a spus: Floricico,daca erai la Cluj,te ajutam cu mare placere! Mulțumesc..te cred! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 10 minutes ago, Flower-Power said: Nu s-au băgat la ele data trecută, de frică să nu le rupă. Sunt prinse în suruburi ceva mai atipic. Dar ...aveai in plan sa mentionezi asta candva, nu? Ca sa nu le rupa fix sufletul ala bun care vine cu cheile contra bere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 20, 2020 Autor Share Postat Iunie 20, 2020 Da..desigur! Nu e problemă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: După cum spune și titlul, caut un suflet bun care să îmi regleze/strângă oglinzile, astăzi ,contra unor beri reci atent selecționate de la magazinul din colț. Vin eu în București ,dacă ar fi în sector 2 ,cu atât mai bine. Mâine plănuiesc o ieșire cu moto și nu am cum să plec așa. Multumesc! Acum 29 minute, Flower-Power a spus: Nu s-au băgat la ele data trecută, de frică să nu le rupă. Sunt prinse în suruburi ceva mai atipic. Acum,dacă se vor rupe, măcar știu o treabă. In ce consta "atipic-ul "oglinzilor ?? Trebuie vreo cheie speciala sau ce ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 20, 2020 Autor Share Postat Iunie 20, 2020 Nu vine dreaptă pe prindere..atât am reținut din explicațiile primite. Mâine dimineață mă văd cu Ovidiu să vedem dacă reușește să le dea de cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 Daca ai telefon cu camera poate iezista vreun unghi care sa pună în evidență atipicitatea șuruburilor buclucașe hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 Acum 1 minut, robert23mg a spus: Daca ai telefon cu camera Tu nu îți dai seama că nici cuțitele nu taie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 Eu le-am strans anul trecut în benzinărie. Nici atipice nu mi s-au părut, dar nici bere n-am primit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 Păi si nu le.ai strâns bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 La mine e garanție 10 cu 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 20, 2020 Autor Share Postat Iunie 20, 2020 Acum 45 minute, john17 a spus: Eu le-am strans anul trecut în benzinărie. Nici atipice nu mi s-au părut, dar nici bere n-am primit! Da, dar m-am oferit să îți dau o cafea pentru deranj și ajutor. Tu ai zis că nu! De unde să știu eu că trebuia o bere la 9 dimineața. Dau și bere ,nu e problemă! Nici mie nu mi se par atipice dar nu mă pot pronunța prea mult , o fi fost prea mică problema și nu aveau timp. Nu am de unde să știu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 @Flower-Power vezi ca exista un fel de soluție de la Bison cu care dai pe șuruburi inainte sa le strangi si nu se mai desfac de la vibratii. Se gaseste la orice magazin de bricolaj. Ai grija ca sunt doua feluri: una anti vibratii, care iti permite sa mai desfaci totusi ulterior, cu cheia ..si una care lipeste permanent. @inginerii forumului: imi cer scuze pt eventualele inexactități din descriere, n-am cunoștințe tehnice elevate, ca altii de aici. Daca vreunul dintre voi stie sa ii spuna mai clar ce sa ceara, sunteti invitatii mei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 Acum 3 minute, XaeL a spus: @Flower-Power vezi ca exista un fel de soluție de la Bison cu care dai pe șuruburi inainte sa le strangi si nu se mai desfac de la vibratii. Se gaseste la orice magazin de bricolaj. Ai grija ca sunt doua feluri: una anti vibratii, care iti permite sa mai desfaci totusi ulterior, cu cheia ..si una care lipeste permanent. @inginerii forumului: imi cer scuze pt eventualele inexactități din descriere, n-am cunoștințe tehnice elevate, ca altii de aici. Daca vreunul dintre voi stie sa ii spuna mai clar ce sa ceara, sunteti invitatii mei. ai imbatranit DEGEABA... cand o femeie spune.... caut un suflet bun... si tu i spui ca exista o solutie albastra de strans suruburi e nasol man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Să aveți în vedere ascuțirea cuțitelor de bucătărie și ungerea balamalelor de la uși. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Acum 8 ore, XaeL a spus: una anti vibratii Crezi că asta își dorește? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Acum 15 minute, john17 a spus: Crezi că asta își dorește? Acum 8 ore, ianachim a spus: ai imbatranit DEGEABA... cand o femeie spune.... caut un suflet bun... si tu i spui ca exista o solutie albastra de strans suruburi e nasol man Ma nush, da' pare ca tot cu Tinder-ul faci treaba, aici numai mistouri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Cate costume de polițiști or fi deja pe drum? Loctite albastru e pentru șuruburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Acum 7 minute, robert23mg a spus: Cate costume de polițiști or fi deja pe drum? Loctite albastru e pentru șuruburi si eu recomand ALBASTRU special gandit pentru ... vibratii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 MMMMM MMM MMMMM!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate