PzKpfW Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 2 minutes ago, Baxxter said: Mda. N-am avut răbdare, ma scot din sarite rârâiții care canta. Sau ce face el acolo. Eu zic să te uiți până la capăt. Ca să înțelegi de ce te face ăla donator de organe la semafor. Și să-i dai dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 Acum 7 minute, PzKpfW a spus: Eu zic să te uiți până la capăt. Ca să înțelegi de ce te face ăla donator de organe la semafor. Și să-i dai dreptate. Asta a fost din categoria sa moara si capra vecinului. Adica daca tu ți-ai irosit 3 minute din viață, sa iau țeapă si eu.... Mersi frumos. Te tin minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 Acum 2 minute, Starcream a spus: macar in ala al lui absent se mai ridica cineva pe o roata... Foarte civilizat , nu tu un turat in limitare cu motoru rece, nu tu burn timid macar. Trebuie scoasa versiune si cu "invart decat 2 roti" sa inteleaga si oamenii de rand. Asta cu stil de viata, ce sa zic, fiecare-si traiste viata cum vrea. Daca ma-ntrebi pe mine numa sa vb de moto zi lumina = FI in bord care clipeste ignorat pana se arde ledul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 9 minutes ago, Starcream said: macar in ala al lui absent se mai ridica cineva pe o roata... Ce? Cum? Ce-am pierdut? Mai vreau să-mi ucid timp din viață. Apoi să-l conving pe @Baxxtersă facă la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 (editat) 22 minutes ago, Starcream said: Nu mă pot decide care-mi place mai mult. Ăsta are aerul ăla clasic al Bucureștiului în anii '00: mers fără cască, șlapi, pizdițe în chiloți și pe platforme luate ca pasager... vremurile bune nu se uită. Iar mănușile de chopper cu combinezon de pistă (@1:42) sau efectele speciale (@0:20) sunt destul de impresionante. Dar ăstalant mai nou are mesajul ăla clar de moarte conservarilor, are prestanță... Da, chiar nu știu. Nu mai am cuvinte. Editat Iulie 10, 2020 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 Acuma ce sa faceti si voi, va ofticati ca n-ati aparut in clip si imprastiati hate pe aicea. Ar trebui sa stie toti ca caterinca e buna oricand. N-are cum sa iasa ceva rau din putina caterinca. Niste glume poate? Glumele = bun. Conservari = rău. Nu stiu inca ce ne facem cu motociclistii care-s si conservari. Aia e zona gri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 Ani întregi am așteptat momentul potrivit pentru acest emoticon. Așteptarea a luat sfârșit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 Ce-a ajuns si motociclismul asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 Acum 4 minute, PzKpfW a spus: Ani întregi am așteptat momentul potrivit pentru acest emoticon. Așteptarea a luat sfârșit "Gusturile se discuta nu" cum ar zice yoda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 Am fost și eu alaltăieri, chiar unde au filmat băieții. Oare ajung și eu vedetă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 Nup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 5 minutes ago, Starcream said: ce-ai căutat cu trotineta aia la academie, bos? Faimă și like-uri. Ca băieții din clip. Dar nu mi-a ieșit. Nici mie, nici ălorlanlți doi - se știu ei care sunt. Pesemne că e nevoie de japo pentru glorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 Poate dacă faceți o piesă ,un videoclip, o fată frumoasă care să vă idolatrizeze găsiți voi..cât încă mai puteți și nu aveți obligații. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 Per ansamblu, nu-i rău. Doar timbrul vocal e oleacă rarait. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 Reverb are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 mie nu mi se pare rarait. si care e problema daca e RR - it . adica race replica-it? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 La 27.06.2020 la 22:37, DeAngello a spus: Da, vad ca va arde de bascalie, desi HABAR n-aveti cum este formulata piesa. Daca parerea voastra e ca rapul este manea nigga style, asa sa va ajute Dzeu Va salut, bucurativa de "simfoniile" de la radio Rog un admin sa STEARGA topicul! Prietene, am impresia ca...nu esti ca noi. Nicio Africana, niciun Tenere, niciun Transplant...nimic? Doar vitezane obosite?! Pai ala-i clip?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate