Feher Virgil Calin Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Buna din nou colegi ! Ma bate gandul sa imi schimb motorul ( virago 250 cc ), cu ceva mai mare ! dar...... am 1,65 inaltime am 65 kg am 39 de ani siii...... bugetul nu e unul prea mare si anume pana in 3000 de euro ! ..................... Ce fel de motor ar fi potrivit pentru persoana mea ? nu tin mortis de un anumit gen !!! dar sa imi ajunga picioarele pe jos ( nu din cazatura : -)))) ) !!! am fost vazut de exemplu un bmw 650 gs pe olx , dar cred ca ....picioarele imi raman in aer !!! apreciez orice sugestie, chiar si ironica )))) dar daca aveti si date mai precise as fi foarte happy multumesc ! PS. am verificat pe forum discutiile asemanatoare, dar nu pot zice ca am cules 100 % info necesare pentru mine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 (editat) Hola, Concluzia mea era ca poti sa iti iei ce-ti place, dupa cum vezi se poate merge si pe GS, dar depinde si de skilluri. Editat Iulie 2, 2020 de lacroyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiaNNNw0w Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Cred ca un naked gen MT03/ER6N e destul jos pentru tine si in banii tai gasesti chiar cu ABS, insa depinde si la ce folosesti motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipRo Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Am vazut multe fete sub greutatea si inaltimea ta manevrand motociclete la care nu atingeau cu ambele picioare pe jos. Eu am un Hornet inaltat si nici nu m-am deranjat sa-i cobor seaua. Ating doar cu varfurile pe jos. A fost greu la inceput, dar acum nici nu mai sesizez. Eu zic sa te urci pe mai multe motociclete si functie de centrul de greutate iti dai seama daca le poti stapani. Apropos...Honda Hornet si Kawa er6 au un centru de greutate ok, de aceea le gasesti in flota multor scoli moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Evita enduro sau dual-sport si ar trebui sa fie in regula. Unele modele au nu doar seaua reglabila, dar si kituri de coborare, mai scazi 3-5 cm din reglajul seii si inca 5 din kitul de coborare si poate sa le conduca si cineva mai scund decat tine fara probleme. In schimb chestii gen Tenere cu seaua la 88 cm sunt mai dificile pentru persoane mai scunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 DS se pot coborî, nu-i panică. Totuși parcă un naked aș lua. Deh, prima dragoste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Iulie 3, 2020 Share Postat Iulie 3, 2020 Salut, Uita te aici http://cycle-ergo.com/ si vezi ce ti se potriveste. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iulie 5, 2020 Share Postat Iulie 5, 2020 Suzuki Gladius 650 intra in bugetul specificat. https://m.olx.ro/oferta/suzuki-gladius-sv650-IDdOGbF.html?reason= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 6, 2020 Share Postat Iulie 6, 2020 (editat) La 02.07.2020 la 12:18, lacroyx a spus: Hola, Concluzia mea era ca poti sa iti iei ce-ti place, dupa cum vezi se poate merge si pe GS, dar depinde si de skilluri. Am 1,60 si vb in cunostinta de cauza.......Clipurile sunt irelevante mai ales pentru RO. In viata de zi cu zi este altceva. Nu te poti da jos de pe moto la fiecare semafor. Daca ai si pasager,este si mai complicat. Poti avea surpriza ca in momentul cand pui numai stangul jos,sa fie pietris,nisip sau vreo denivelere si o scapi jos sau pe vreo masina si daca mai ai si pasager se lasa si cu oase rupte.. La 02.07.2020 la 11:53, Feher Virgil Calin a spus: Buna din nou colegi ! Ma bate gandul sa imi schimb motorul ( virago 250 cc ), cu ceva mai mare ! dar...... am 1,65 inaltime am 65 kg am 39 de ani siii...... bugetul nu e unul prea mare si anume pana in 3000 de euro ! ............ Yamaha Dragstar 650 Suzuki Intruder 800 Editat Iulie 6, 2020 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 6, 2020 Share Postat Iulie 6, 2020 Acum 32 minute, ALEX-CRUISER a spus: Am 1,60 si vb in cunostinta de cauza.......Clipurile sunt irelevante mai ales pentru RO. In viata de zi cu zi este altceva. Nu te poti da jos de pe moto la fiecare semafor. Daca ai si pasager,este si mai complicat. Poti avea surpriza ca in momentul cand pui numai stangul jos,sa fie pietris,nisip sau vreo denivelere si o scapi jos sau pe vreo masina si daca mai ai si pasager se lasa si cu oase rupte.. Am pus in ideea de a vedea ca se poate. Acum depinde si pentru ce o ia, pentru mers zilnic corect, pentru ieșit la o cafea duminica? Pentru ture lungi? Spre exemplu Versysul meu pentru oras e oribila: inalta, grea, se incinge repede. Pentru drum lung in schimb este absolut perfecta. Pentru mers zilnic prin oras, da, un cruiser mic, sau naked mic si usor de controlat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feher Virgil Calin Postat Iulie 6, 2020 Autor Share Postat Iulie 6, 2020 Salut ! Am incercat un întrucât 800, și e ok.....dar imi place la aspect bmw r850rt . Si bmw r850 l-am incercat , ajung cu vârfurile jos, dar am întorso destul de greu , Și culmea ca bmw imi place mai mult, dar....cum ziceam la manevrat mi se pare greoaie !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 6, 2020 Share Postat Iulie 6, 2020 Acum 57 minute, Feher Virgil Calin a spus: Salut ! Am incercat un întrucât 800, și e ok.....dar imi place la aspect bmw r850rt . Si bmw r850 l-am incercat , ajung cu vârfurile jos, dar am întorso destul de greu , Și culmea ca bmw imi place mai mult, dar....cum ziceam la manevrat mi se pare greoaie !! Honda Rebel 500? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feher Virgil Calin Postat Iulie 7, 2020 Autor Share Postat Iulie 7, 2020 Am gasit un yamaha dragstar 650 custom 1999 ! Trebuie să merg sa o probez !!! Intrebare : - daca e ok ca înălțime? Eu 1,65 - daca e un motor bun ? - care diferenta intre custom și clasic ? - cu rusine intreb, vad ca dragstar 650 au răcirea pe aer, ......e ok ?! Multumesc si scuze daca sunt intrebari mai.....ciudate ! Pret 3500 euro negociabil ! Lasă către 3000 De euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Acum 19 minute, Feher Virgil Calin a spus: Am gasit un yamaha dragstar 650 custom 1999 ! Trebuie să merg sa o probez !!! Intrebare : - daca e ok ca înălțime? Eu 1,65 - daca e un motor bun ? - care diferenta intre custom și clasic ? - cu rusine intreb, vad ca dragstar 650 au răcirea pe aer, ......e ok ?! Multumesc si scuze daca sunt intrebari mai.....ciudate ! Pret 3500 euro negociabil ! Lasă către 3000 De euro - este ok, dar oricum vei merge sa o probezi - nu am experienta cu modelul asta, dar e japoneza asa ca nu ar trebui sa fie probleme - diferenta este estetica, vezi roata fata. La custom este roata mai mare si are aripioara aia mai mica, la classic roata este mai mica si aripioara aia "imbraca" roata. Bine mai sunt si alte diferente estetice, dar cel mai bine vezi in pozele de jos: In stanga este custom iar in dreapta este classic - este ok racirea pe aer, dar la mers in oras te vei incinge mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feher Virgil Calin Postat Iulie 7, 2020 Autor Share Postat Iulie 7, 2020 Dar ca performanta diferă cumva ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 E ceva mai usoara, mai scurta si mai ingusta customul versus classic. Efectiv ca performante motor nu cred sa fie , si oricum la o Yamaha Dragstar de 650 nici nu se pune problema de cine stie ce performante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feher Virgil Calin Postat Iulie 7, 2020 Autor Share Postat Iulie 7, 2020 Cu respect, fa-ma sa inteleg...!!! Yamaha dragstar 650 e o motocicleta mai slăbuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feher Virgil Calin Postat Iulie 7, 2020 Autor Share Postat Iulie 7, 2020 Acum 21 minute, Christian 1 a spus: Am 1,67 m inaltime si am avut de a face cu un Dragstar 650.Mi se pare prea grea pentru o motocicleta de genul la cati cp are. Sa nu mai vorbesc ca,mi se pare autonomia destul de mica,datorata greutatii cam mari... Daca bine tin minte,are 42 cp? Ok și atunci dl.. Christian ce motocicleța mi-ai recomanda ?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Pentru ce anume vreti motocicleta? Plimbări relaxate? Mers sportiv si dat pe curbe? Ture lungi? Mers la serviciu? Iesit doar la cafea duminica? Tinuta in garaj pe post de bibelou? In functie de nevoie, vor veni si recomandările Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feher Virgil Calin Postat Iulie 8, 2020 Autor Share Postat Iulie 8, 2020 Domnilor ...vreau un motor pt : - sa ies la o plimbare relaxata - sa merg si la serviciu , când se poate - sa ies si la ture mai lungi De toate !!!! Mai puțin viteze mari, am un junior acasă pe care il iubesc enorm de mult, la care doresc să mă întorc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 1 oră în urmă, Feher Virgil Calin a spus: Domnilor ...vreau un motor pt : - sa ies la o plimbare relaxata - sa merg si la serviciu , când se poate - sa ies si la ture mai lungi De toate !!!! Mai puțin viteze mari, am un junior acasă pe care il iubesc enorm de mult, la care doresc să mă întorc! Nu prea exista motoreta buna la toate, tocmai de aceea avem diferite tipuri: cruisere, adv-uri, sportive, naked-uri, supersport, touring, etc Ideal ar fi 2 sau 3 motorete, fiecare pentru scopurile enumerate mai sus. Dar una care se incaadreaza cat de cat ar fi un Kawasaki Vulcan 900 sau 800. E ok-ish prin oras, merge si la drum cat de cat lung, dar nu prea lung si pentru plimbari relaxate. Dar daca tot vorbim de recomandari, poate se poate umbla la buget, deoarece ar fi de preferat una cat mai noua sa aiba si ABS (care contrar ce zic unii, chiar face diferenta si ajuta enorm in situatii limita). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 Acum 3 minute, lacroyx a spus: Kawasaki Vulcan 900 sau 800 +1 Am o colega de serviciu cu un Vn900 si nu cred ca are ma mult de 1,6 m inaltime. E foarte ok. Vn 800 am avut eu dar cu comenzi avansate (ca de...1,9 m ) si stateam foarte bine pe el. Deci da, un Vn cred ca este optiunea cea mai ok-ish. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 Sau daca esti dispus, te poti uita la un Moto Guzzi California modelele mai vechi care au motorul de 1100. Au transmisia pe cardan, sunt fiabile din ce am citi, arata absolut senzational. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feher Virgil Calin Postat Iulie 8, 2020 Autor Share Postat Iulie 8, 2020 1 oră în urmă, Christian 1 a spus: Corect,struto-camila nu exista. Corecta e si varianta sa ai 2 motociclete,una de oras,strict(poate fi si un maxiscuter) si una de ture lungi.Dar atunci e vorba de un buget mai mare. Feher Virgil Calin,cand ai drum la Cluj,anunta-ma si vii sa vezi Beta de care am facut referire mai sus. Cu mare placere! Christian despre ce bănuți este vorba ! E faina mobra și din ce an este !!!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feher Virgil Calin Postat Iulie 8, 2020 Autor Share Postat Iulie 8, 2020 Inteleg )))) mersii oricum !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate