Coxica Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Salut. Stie cineva de unde pot cumpara extensia pentru aripa fata din poza? imi trebuie pentru un bmw r1150r ca sa nu ma mai fac muci de la genunchi in jos cand ploua... mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Cred ca e de la Touratech. Am avut si eu pe Dakar Mai sunt Wunderlich parca, care fac dedicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 eu am dat 15 dolari pe asa ceva, china :)) dar astepti pana ajunge....mult. sau dai 30 40 euro , pe una de firma. Poti incerca si aici https://pyramid-plastics.co.uk/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxica Postat Iulie 7, 2020 Autor Share Postat Iulie 7, 2020 Multumesc, adauga in cos direct!! Sau..mi-o fac la imprimanta 3d. Cine mai doreste cine mai pofteste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 doar sa gasesti un OBJ deja creat, sa nu stai sa bricolezi la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 Eu mi-am comandat din China, astept sa vina. Vezi ca iti trebuie si de la roata spate, si aia arunca apa considerabil cand ploo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 E Aliexpressu' plin, chiar mai lungi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 O aripa de scuter dezmembrat se potriveste la fix! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 Incearca la louis.de. Cei de la Kronau iti pot aduce pe comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iulie 9, 2020 Share Postat Iulie 9, 2020 La 07.07.2020 la 15:21, Coxica a spus: Salut. Stie cineva de unde pot cumpara extensia pentru aripa fata din poza? https://www.wunderlich.de/shop/en/bmw-r-series/r-850-1100-1150-r-rockster/ergonomics-comfort/foot-leg-protectors.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 9, 2020 Share Postat Iulie 9, 2020 Hoție pe față! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxica Postat Septembrie 7, 2020 Autor Share Postat Septembrie 7, 2020 On 08.07.2020 at 13:19, Dan Cata said: Eu mi-am comandat din China, astept sa vina. Vezi ca iti trebuie si de la roata spate, si aia arunca apa considerabil cand ploo... Ai dreptate, si pe spate arunca ca la balamuc. Ironia face ca eu mi-am mai luat de o saptamana un K1200RS la care poti optional sa extinzi aripa spate ca sa nu arunci apa pe colegii motociclisti din spate =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate