offside-quilt Postat Iulie 11, 2020 Share Postat Iulie 11, 2020 salutare. Povestea e in felu urmator...am luat mobra asta kawasaki z750 cu o evacuare aftermarket akrapovic, neomologata de vechiul proprietar si fara db killer, motiv pentru care mi-au si luat certificatul aseara . Acum vorbind cu cei de la RAR si citind legislatia in vigoare, omologarea se poate face doar de catre producator in baza certificatului emis de acesta(lucru pe care nu il vad realizabil, toba e veche si nu are nici stantat pe ea ceva serie de omologare...posibil sa fie fake), asa ca mi-au recomandat solutia unui atenuator de zgomot inserat acolo in orificiul poluator fonic, ca sa pot merge din nou la rar si sa recuperez talonul. Gasesc asa ceva pe piata sau ma poate ajuta cineva cu acest artificiu tehnologic macelar de muzica buna? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 11, 2020 Share Postat Iulie 11, 2020 (editat) sau mai bine pui toba originala pe cotetz si nu mai poluezi fonic Editat Iulie 11, 2020 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
offside-quilt Postat Iulie 11, 2020 Autor Share Postat Iulie 11, 2020 tu ai dreptate Cavalerule, dar in 15 zile nu pot sa fac operatia asta. oricum multumesc pentru bunele intentii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 11, 2020 Share Postat Iulie 11, 2020 (editat) e nu, cauti in pana mea la dezmebrari ia vezi care ti se potriveste ca nu zici din ce an e cotetzu... https://www.olx.ro/oferta/toba-kawasaki-z750-IDdIize.html#c22e4adf18 https://www.olx.ro/oferta/toba-kawasaki-z750-IDdsoxo.html#c22e4adf18 https://www.facebook.com/DezmembrezMoto.ro/posts/accesorii-si-piese-kawasaki-z750-2007-2012-orice-piesa-pe-stoc-cadru-cu-acte-de-/1223976504294960/ trebuie doar sa cauti cu google si sa iti doresti sa rezolvi problema legal nu cu improvizatii de rahat la care oricum vei renunta dupa ce ai talonul. Corect? Editat Iulie 11, 2020 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
offside-quilt Postat Iulie 11, 2020 Autor Share Postat Iulie 11, 2020 2009 e cotetzu. hai ms. Cum ma ajuti tu, nu ma incurca nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 11, 2020 Share Postat Iulie 11, 2020 in loc sa zici mersi ca ti-am dat si mura in gura linkuri .. macar de ai fi pus poza cu mizeria de toba pe care o ai ca sa isi dea careva seama ce iti trebuie. la 250-300lei o saracie de toba SH te-ai rezolvat astfel incat sa nu mai ai treaba cu militientii. au tot facut si or sa faca razii si sa opreasca motociclistii zgomotosi asa ca daca pui toba originala scapi de bele pt cat ai cotetzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
offside-quilt Postat Iulie 11, 2020 Autor Share Postat Iulie 11, 2020 8 minutes ago, Cavaleru said: trebuie doar sa cauti cu google si sa iti doresti sa rezolvi problema legal nu cu improvizatii de rahat la care oricum vei renunta dupa ce ai talonul. Corect? Corect, dar impropriu avand in vedere ca acum fix 3 luni am facut RAR-ul cu mobra in aceleasi conditii, ca mai apoi sa ma opreasca in strada si sa zica ca polueaza fonic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 11, 2020 Share Postat Iulie 11, 2020 s-au prins ca au facut o gresela si acum o remediaza spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
offside-quilt Postat Iulie 11, 2020 Autor Share Postat Iulie 11, 2020 Asta e cotetzu inculpat cauzator de ilegalitati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 11, 2020 Admin Share Postat Iulie 11, 2020 Măsoară ce diametru și lungime și iei unul de aici. În 5-6 zile ajunge acasă. https://www.blackwidowexhausts.co.uk/replacement-db-killers-baffles-519-c.asp PS: dacă ești din București poți veni să ne uităm și vedem dacă se potrivește al meu, am toba Blackwidow. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
offside-quilt Postat Iulie 11, 2020 Autor Share Postat Iulie 11, 2020 2 hours ago, Cavaleru said: sau mai bine pui toba originala pe cotetz si nu mai poluezi fonic am gasit si marcajul akrapovic...deci e the real shit burlanu cotetzului poluator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 11, 2020 Share Postat Iulie 11, 2020 atunci get the real silencer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
offside-quilt Postat Iulie 11, 2020 Autor Share Postat Iulie 11, 2020 pai nu gasesc ca e veche mizeria.... se vand pe aliexpress cu 5 dolari niste jucarii de plastic care dupa forma par a fi ce trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Iulie 11, 2020 Share Postat Iulie 11, 2020 Toba ta ( cod S-K7SO2-ZC ) nu cred ca e omologata ptr utilizare pe strada. Chiar daca faci rost de silencer ( cod V-TUV049/1), e posibil sa te trimita acasa. Cum ti s-a mai spus, cumpara o yoba stock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 11, 2020 Share Postat Iulie 11, 2020 Acum 3 ore, offside-quilt a spus: acum fix 3 luni am facut RAR-ul cu mobra in aceleasi conditii, Atunci du-te la ei și zi-le: "boss, pune și mie ștampwla aci, că doar acu' 3 luni a fost bună da' miliționeru' draq mi-a luat talonu'!" Cum să pui tobă originală când 80% din plăcerea motociclitului vine din uralele celor pe care îi surzești cu burlanu'?!? Am auzit că la 2 a.m. poți avea chiar orgasm când treci pe bulevard în 10000 rpm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
offside-quilt Postat Iulie 11, 2020 Autor Share Postat Iulie 11, 2020 21 minutes ago, cozmino said: Toba ta ( cod S-K7SO2-ZC ) nu cred ca e omologata ptr utilizare pe strada. Chiar daca faci rost de silencer ( cod V-TUV049/1), e posibil sa te trimita acasa. Cum ti s-a mai spus, cumpara o yoba stock. Adica asta zici ca nu e omologat pentru utilizare pe strada? 21 minutes ago, john17 said: Am auzit că la 2 a.m. poți avea chiar orgasm când treci pe bulevard în 10000 rpm! Numai rautaciosi pe forumu asta bai frate :)) macar de as face asta, dar e mai usor sa ganditi in stereotipuri. Multam inca o data pentru raspunsuri, asfalt uscat si drumuri bune si voua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Iulie 11, 2020 Share Postat Iulie 11, 2020 Cauta codurile din cefertekktul ala si vezi daca e vreo una 100% identica, mu asemanatoare, cu toba ta. Ti am dat codul tobei si sl silencerului mai sus, insa am impresia ca nu vrei ajutor ci doar sa te contrezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
offside-quilt Postat Iulie 11, 2020 Autor Share Postat Iulie 11, 2020 Multumec cozmino. Asa o sa fac. Salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 11, 2020 Share Postat Iulie 11, 2020 Acum 2 ore, offside-quilt a spus: marcajul akrapovic Nici laser engraved, nici plate fixed with rivets... Acum 28 minute, offside-quilt a spus: macar de as face asta Atunci la ce te încăpățânezi să nu pui o tobă normală? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 11, 2020 Share Postat Iulie 11, 2020 Acum 2 ore, offside-quilt a spus: Daca vrezi sa pastrezi toba asta vezi ca eticheta aia trebuie inlaturata inainte de folosire :)) Toba stock rulz, mergi pe unde vrei fara sa stai sa verifici la fiecare semafor pe telegram si facebook pe unde sunt filtre RAR Suportul de numar pare sa fie montat bine, sa mai verifici si ca ai la anvelope marimile trecute in carte Pe urma doar bagi benzina si te bucuri de vant/soare/ploaie/gropi/bizoni/pietoni/etc Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 11, 2020 Share Postat Iulie 11, 2020 Că e omologată sau nu, habar n-au ăștia de la RAR. Când îți iau talonul îți bagă asta drept motiv sub nas, dar n-are treabă. Te duci cu toba cu silencer în ea și-ți recuperezi actul. În mod ideal ar fi bine să nu scrie "For race use only" pe ea - dar nu cred că e cazul aici. Și ca sfat general: când vă știți cu tobe ilegale, nu mai tociți roata pe la Constituției. E aproape în fiecare seară CTT-ul acolo și tot nu vă învățați minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 11, 2020 Share Postat Iulie 11, 2020 Tu esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
offside-quilt Postat Iulie 12, 2020 Autor Share Postat Iulie 12, 2020 trebuie sa recunosc ca fac niste poze artistice cei de la politie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 12, 2020 Share Postat Iulie 12, 2020 Dacă vrei, îți pun niste poze cu silencerul meu, să îl ai model în caz că îl vrei făcut la meșter. L-am luat de pe AliExpress, se potrivește la fix și l-am folosit fix de două ori. Reduce foarte mult zgomotul, nu mai are tonalitatea aia gravă, dar nici nu mai aud evacuarea în mers, peste 90. Și i-am dat găuri în plus, dar tot ia din zgomot (mult). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenel Postat Iulie 12, 2020 Share Postat Iulie 12, 2020 pe mine m-a oprit un motopolitist pe victoriei acum cateva saptamani si cu actele la el in sidecase m-a invitat in Constitutiei la RAR...pana la urma l-am convins respectuos ca sunt om ascultator si o sa merg mai incet daca zgomotul e singura problema (evacuarea nu e dintre cele mai galagioase) si mi-a dat actele inapoi, chiar m-a sfatuit ca ar trebui sa evit constitutiei...de admirat dl politist, dar cand esti respectuos e posibil aseara am fost eu la RAR in Constitutiei ca sa le ridic exact problema asta, fara sa fi citit pe forum inainte La 11.07.2020 la 11:39, offside-quilt a spus: Corect, dar impropriu avand in vedere ca acum fix 3 luni am facut RAR-ul cu mobra in aceleasi conditii, ca mai apoi sa ma opreasca in strada si sa zica ca polueaza fonic adica si eu la ultima prezenta la RAR Grivita si la ultimul ITP am pozele facute in baza de date cu aceeasi toba daca acolo, unde se pot semnala probleme tehnice nu ti se spune nimic, e cam nesimtire sa il trimit pe om cu momeala in coada doar ca sa fie prins in trafic si sanctionat am putut vorbi doar cu un politist de la rutiera care s-a uitat cu lanterna in evacuare si a vazut ca se vedea sita de-a lungul tobei si a zis "aa...esti ok" (din ce stiu, in jurul sitei este vata de sticla care absoarbe sunetul) l-am intrebat daca au masuratoare de decibeli si au zis ca nu...deci constatarea e vizuala, iar a mea a trecut vizual constatarea unui nene de la rutiera care era pe acolo cu cei de la RAR pentru initiator: poti face o poza spre interiorul tobei? si eu am tot akrapovic. sunt curios la tine cum arata si ce au avut de obiectat. eu unul as contesta decizia in instanta exact pe motivul ca o institutie abilitata si obligata sa evalueze tehnic un vehicul iti ofera posibilitatea de a circula practic fara a evalua tehnic vehiculul sau fara a semnala o problema care ulterior iti este semnalata in trafic de aceeasi institutie?!?!...absurd si probabil in afara legii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate