WhiteWolf Postat Decembrie 30, 2020 Share Postat Decembrie 30, 2020 Cu speranta ca prognoza meteo nu se va schimba si vom fi destul(legal) de treji dupa noaptea dintre ani,va propun o plimbare inaugurala 2021. Traseu: Sun Plaza,Bd.Tineretului,Pasajul Unirii,Pt.Romana,Pt.Victoriei,Pt.Ch. de Gaulle,Arcul de Triumf,Pt.Presei Libere,Baneasa S. Center. Vehicul,orice cu 2 sau 3 roti,chiar si electric,care poate tine ritmul urban. Adunarea in parcarea Leroy Merlin din Sun Plaza,la 11:30,plecarea la 12:00. Dupa sosirea la B.S.C.,putem discuta trasee si prelungi plimbarea. LA MULTI ANI! Sanatate si mii de kilometri in siguranta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 30, 2020 Share Postat Decembrie 30, 2020 da... le impingem??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 30, 2020 Admin Share Postat Decembrie 30, 2020 Nici nu mi se încinge uleiul pe distanța asta.. Dar sunt închise granițele Bucureștiului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Decembrie 31, 2020 Share Postat Decembrie 31, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Decembrie 31, 2020 Share Postat Decembrie 31, 2020 17 hours ago, WhiteWolf said: Sanatate si mii de kilometri da' de cate ori vrei sa facem traseul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 31, 2020 Admin Share Postat Decembrie 31, 2020 5 ture de la dreapta spre stânga, pe urma invers și tot așa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Decembrie 31, 2020 Share Postat Decembrie 31, 2020 In fine o initiativa! Motociclistii nu reusesc sa iasa din " ceata" generala. Aveam alt program, dar pt. sustinerea actiunii, vin la inceput! Stam cu castile? Nu am chef de masca si daca ne vad topicul poate se gandesc sa mai cultive "amendarea"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Decembrie 31, 2020 Share Postat Decembrie 31, 2020 On 30.12.2020 at 16:28, WhiteWolf said: Traseu: Sun Plaza,Bd.Tineretului,Pasajul Unirii,Pt.Romana,Pt.Victoriei,Pt.Ch. de Gaulle,Arcul de Triumf,Pt.Presei Libere,Baneasa S. Center. Asta e plimbare sau show off? Este vreo graba in a motocicli "afterparty"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Decembrie 31, 2020 Share Postat Decembrie 31, 2020 (editat) Orice iesire din garaj este o plimbare. Nu trebuie sa mergi la Nordkapp pentru a dovedi ceva. Cat timp iti face, sau va face placere go for it, nimic altceva nu conteaza. Nu iti baga ala care te apreciaza sau critica, benzina, ca discutam de o plimbare de cartier de sau de turul unui continent. Eu am iesit azi asa la chill 12km m-am fatait de colo colo cu boxerul, o tura de cartier. An nou bun sa aveti motociclistilor! Sa fiti sanatosi si la punga gro$i! Editat Decembrie 31, 2020 de Bigfoot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 Fiecare cu ce ii face placere! Eu n-am scos niciodata motorul sa ma dau in oras, decat in lockdown. Cunosc caz care era la a doua motocicleta si nu iesise niciodata din oras. Altul nu pleaca decat catre Magadan sau Maroc. Sanatosi sa fim cu totii! La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate