The_Sin_Eater Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 Salut! Poti sa suni la Metric Motion sa-i intrebi de parbriz. Trebuie sa le spui si dimensiunea. Ai exemple pe net cum se masoara. Sau intri pe site la Louis si sus la "my bike" spui ce motocicleta ai. Apoi apesi "products and datasheet" si vezi ce produse iti da pentru motocicleta ta. Uite asa: https://www.louis-moto.co.uk/rund-ums-motorrad/bike-datenbank/kawasaki-vn-1500-classic/vnt50d/0713?bikes=0713 La "add-on parts", gasesti asta: https://www.louis-moto.co.uk/rund-ums-motorrad/bike-datenbank/kawasaki-vn-1500-classic/vnt50d/0713?bikes=0713&page=1&rubric_id=4#article_list Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 Schimbat ulei si cauciucuri. Gata de sezon, asa ca hai primavara, hai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 (editat) Pai, cica e deja aici. Uite: https://www.accuweather.com/en/ro/medias/275683/weather-forecast/275683 ..... asa ca hai primavara, hai! Editat Martie 7, 2018 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Ma gandeam ca sunt colegi care l-au dat jos si nu mai au nevoie de el Cum pot afla un pret pentru cel original! Am vazut ca este replacement pentru sticla, si sincer doar de ea am nevoie. Sau stiti cumva daca se poate bricola una? Ms Pentru original, cel mai indicat ar fi de luat legatura cu importatorul Kawasaki (united motors si/sau moto boom) si intrebat la ei. Ei au codul de piesa si pot da preturile pentru OEM. Sau poate sunt colegi pe forum care aduc piese OEM. Habar nu am.... Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Martie 9, 2018 Share Postat Martie 9, 2018 Doresc sa achizitionez un Kawasaki Vulcan 900 custom 2009 sau in jurul acestui an . Cum sta cu fiabilitatea ,costurile,ceva sfaturi ar fi binevenite...daca nu deranjez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Martie 9, 2018 Share Postat Martie 9, 2018 Schimbat ulei si cauciucuri. Gata de sezon, asa ca hai primavara, hai! Salut, spune-mi te rog, in ce consta avantajul seii cu arc? Adica merita o astfel de achizitie? Este utila la drumuri lungi sau scurte? In cazul unor denivelari, nu te arunca? Ma batea si pe mine gandul sa imi pun la a mea, dar pretul fiind destul de mare, nu prea imi vine sa risc. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 9, 2018 Share Postat Martie 9, 2018 Salut, spune-mi te rog, in ce consta avantajul seii cu arc? Adica merita o astfel de achizitie? Este utila la drumuri lungi sau scurte? In cazul unor denivelari, nu te arunca? Ma batea si pe mine gandul sa imi pun la a mea, dar pretul fiind destul de mare, nu prea imi vine sa risc. Multumesc. Strict avantaj estetic, dupa parerea mea. Si total dezavantaj ca si confort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Martie 9, 2018 Share Postat Martie 9, 2018 Daca este doar estetic, nu vad niciun avantaj. Ma gandeam ca ar sta mai bine pe confort in cazul drumurilor mai lungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Martie 9, 2018 Share Postat Martie 9, 2018 @pitesti2010: Intr-adevar, avantajul, daca se poate spune asa desi este total subiectiv, este de ordin estetic. Imi plac motoarele stil bobber si am vrut sa il fac si pe al meu asa. Plus ca eliminand saua si aripile, am scazut din greutate. La fel, alta e senzatia de "libertate". Pentru cunoscatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Martie 9, 2018 Share Postat Martie 9, 2018 Iti multumesc foarte mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 Ziua buna tuturor... proaspat posesor de vn800 ...voi de unde va achizitionati piese daca e sa fie sh sau noi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 sa ai noroc de VN si multi km fara incidente.arata bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dess Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 @augustin: Fairingul e luat cu tot cu mobra sau l-ai luat separat? On-topic: pentru consumabile eu comand de pe moto-gear.ro in mare parte. Cand e vorba de piese mai speciale pe care nu le-am gasit la noi comand de pe www.motorcyclespareparts.eu. Piese originale, nu ieftine, livrare in 4-5 zile. Singurul lucru SH pe care l-am pus pe motor este un cadran de instrumente luat de la robert bk350, foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 Ziua buna tuturor... proaspat posesor de vn800 ...voi de unde va achizitionati piese daca e sa fie sh sau noi ? Dacă e util, e bine...Fără sa fiu răutăcios, dar arata de parcă ti_ai pus un geamantan pe far... Părerea mea e ca nu se pupa deloc cu motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 e luat separat .... mie imi place si imi e util.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dess Postat Martie 17, 2018 Share Postat Martie 17, 2018 (editat) e luat separat .... mie imi place si imi e util.. Trebuia sa intreb si de unde ca asta ma interesa . Pe mine m-ar interesa unul neutilat. Editat Martie 17, 2018 de dess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Martie 17, 2018 Share Postat Martie 17, 2018 he he ... sincer sa fiu ..mi-a luat ceva vreme sa il combin pe un prieten care il avea pe un shadou de 750 dar am vazut doar partea din fata pe alyexpres ori cu un prietenas bun care lucra in fibra cred ca ar iesi bine !! imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai multe detalii din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Martie 17, 2018 Share Postat Martie 17, 2018 multumesc cristi ... toate bune si tie si celor dragi tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 18, 2018 Share Postat Martie 18, 2018 Trebuia sa intreb si de unde ca asta ma interesa . Pe mine m-ar interesa unul neutilat. Incearca aici: https://www.tsukayu.com/PlainFairing.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Martie 18, 2018 Share Postat Martie 18, 2018 Incearca aici: https://www.tsukayu.com/PlainFairing.html asa mai bine il comanzi de pe alyexpres ca e mai eftin ..cit ca trebuie sa astepti doar... pe pagina asta trebuie sa platesti produsul plus transportul .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ASFALT Postat Martie 21, 2018 Share Postat Martie 21, 2018 (editat) Editat Martie 21, 2018 de ASFALT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IoanCara Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Va salut domnilor, Pregatit motorul de iarna, dupa spusele celor de la kawasaki, tinut fiind in garaj sub bloc. Azi, spalat rezervorul, pus la loc. inainte de-a baga benzina, incerc sa scot din viteza......si surpriza, becul de neutral nu se aprinde. Pus in neutru ( verificat ca roata spate sa se invarta liber ), apasat ambreiaj si demaror...se invarte. Toate comenzile merg mai putin partea de semnalizare pozitie neutru. Nu am mai intreprins nimic pentru ca nu am ulei in baie; astept sa primesc un senzor dual de presiune ( contact si manometru ). Si acum intrebari: 1. faptul ca nu mi se aprinde neutrul se datoreaza lipsei uleiului din baie? Nu am mai auzit asta...dar intreb, chiar daca conditionarea e deplasata 2. daca problema e de la switch-ul de neutru, cum ajung la el? Pot sa-i transmit niste socuri ...sa-l pun in pozitie de normal inchis? 3. a mai avut cineva problema asta? Rog sa-mi spuna cum a rezolvat. Multumiri, mii. Ca sa merg in paralel, ma uit si pe forumurile de limba engleza/ carte tehnica macar aflu unde-i pozitionat sau alte info. » Post actualizat in 30 Mar 2018 19:20Pe principiul ``tu centrezi, tu dai cu capul`` am gasit locatia `` senzorului `` ( mult spus ). Pinul are joc, in consecinta nu mai este atins de catre elementul din cutie sa dea ``masa``.Daca-l montez fara saiba, e Ok, La cum e construit cred ca daca incerc sa-l demontez, sa ajung la resort, il si distrug. Seara buna sa avem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ASFALT Postat Aprilie 6, 2018 Share Postat Aprilie 6, 2018 Fosta amanta: Vulcan VN 2000cc din 2004. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Aprilie 7, 2018 Share Postat Aprilie 7, 2018 Și de ce te-a părăsit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 7, 2018 Share Postat Aprilie 7, 2018 Jur ca fara rautate o spun, dar colegul @ASFALT a dat calul pe magar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate