foxdesert Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 nu ma intereseaza un alt rand de scarite pe crash. cine ma cunoaste stie ca nu sunt cuminte, ca nu stau cuminte in coloana si ma strecor cu VN-ul printre mashini. deci nu vreau sa fie mai lat decat am nevoie. ma plimb farte mult prin orash datorita job-ului si recunosc ca noul ghidon, deshi imi da o senzatie de agresivitate, e mai obositor ca pozitie pt picioare. de aici nevoia unei pozitii mai relaxate pentru sticks-urile mele si implicit de comenzi avansate. Deci, care aveti avansate neamule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 noh, care aveti pe acasa niscava comenzi avansate pentru un VN 800 dati de veste. am schimbat ghidonul si acu m-am trezit mai inghesuit. cum feeling-ul dat de ghidon imi place, caut sa gasesc o pozitie mai buna si pentru bietele picioare. Pune si tu o poza cu ghidonul cel nou. Si apropo, am gasit plasa ta elastica, iar incurcata in ea era piesa de care se prinde saua. Stii tu la ce ma refer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
putin Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Salut si ,,LA MULTI ANI'' De ieri sunt posesorul unui VN 800 A cu 13.000 km din Germania.O voi aduce in Aprilie cu un prieten in van-ul lui.In poza e vechiul proprietar.Are modificari. Acum vreau sa citesc macar primele 100 pagini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 din cate vad eu e un vn800 clasic ... sa ai noroc de el,super frumos motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 sa-ti traiasca. e insa B, adeca clasic. Salut si ,,LA MULTI ANI'' De ieri sunt posesorul unui VN 800 A cu 13.000 km din Germania.O voi aduce in Aprilie cu un prieten in van-ul lui.In poza e vechiul proprietar.Are modificari. Acum vreau sa citesc macar primele 100 pagini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2008 La multi ani! VN-istilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 la multi ani... harley-stule! La multi ani! VN-istilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 La multi ani! VN-istilor... la multi ani domnule negru motorist si la multi ani tuturor sa aveti un an bun si sa fiti atenti cum conduceti zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 (editat) Salutare pentru toti si La Multi Km! Intrebare: Unde(in Romania) pot achizitiona piese (crashbar, etc...) pentru VN 1500 Classic ? Editat Ianuarie 7, 2008 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Salutare pentru toti si La Multi Km! Intrebare: Unde(in Romania) pot achizitiona piese (crashbar, etc...) pentru VN 1500 Classic ? Poate faci comanda sunt o gramada de oameni care aduc din Germania piese de la Louis . Link : http://www.louis.de/_1075a9fd65ba0f1dd3f7d...tnr_gr=10023250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
putin Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Multumesc mult lui ozz si foxdesert pentru precizare. ,,LA MULTI ANI'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Salut si ,,LA MULTI ANI'' De ieri sunt posesorul unui VN 800 A cu 13.000 km din Germania.O voi aduce in Aprilie cu un prieten in van-ul lui.In poza e vechiul proprietar.Are modificari. Acum vreau sa citesc macar primele 100 pagini. Iti uram succes! La Multi Ani! La multi ani pt toata lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 care dintre voi are de vanzare un ghidon original de vulcan de 800 C? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bujie... Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 (editat) salutare. vreau sa cumpar un sissy bar pt un vn 800. are careva vreo idee de unde? m-am uitat pe ebay si adus in tara ajung pe la 120-130 euro. parca n-as da atat pe unu...... bujie p.s ma gandesc poate vrea vreunu din voi sa scape de el Editat Ianuarie 10, 2008 de Bujie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yknot Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 stie careva pe la ce pret se invart comenzile avansate pt vn750?... si unde se gasesc, pt ca eu am gasit doar unele la ....600$!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 stie careva pe la ce pret se invart comenzile avansate pt vn750?... si unde se gasesc, pt ca eu am gasit doar unele la ....600$!!! la Louis se gasesc mai multe modele categoria: Anbauteile -> Fahrwerk & FuĂrasten daca nu te descurci cu germana, fa ce fac si eu: google translate LE: m-am uitat si eu un pic si se pare ca nu e trecut VN750-ul pe nicaieri. Probabil s-or potrivi unele, dar nu au mai bagat ei in catalog, avand in vedere ca nu se mai fabrica de cativa ani. pagina din catalog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yknot Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 multumesc de ajutor insa nu inteleg daca sunt numai scaritele sau sunt si suportii avansati --- Mesaj completat în 11 Jan 2008 12:41 -------------azi am montat si suportii pt coburi --- Mesaj completat în 11 Jan 2008 12:46 -------------mai ramane sa fac sau sa cumpar un rack si e gata de drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixon_s_accident Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 (editat) intrebare: cine umbla prin lume si are relatii? k motoru meu...kawa 750 a murit.. si poate ma ajuta cineva sami aduca 1 motor poate din 2 fac 1 bun... :moto:las 1 id de mes: nixon_s_accident@yahoo.com Editat Ianuarie 12, 2008 de nixon_s_accident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 (editat) intrebare: cine umbla prin lume si are relatii? k motoru meu...kawa 750 a murit.. si poate ma ajuta cineva sami aduca 1 motor poate din 2 fac 1 bun... :moto:las 1 id de mes: nixon_s_accident@yahoo.com Din pacate numa sufleteste si moral te pot ajuta!Ai incercat pe net sa dai de ceva?poate pe e-bay? Incearca aici /index.php?showforum=31 sau /index.php?showforum=130 Bafta la cautare! Editat Ianuarie 12, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mixmagic Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Salutare! Uite ca in sfarsit ma numar si eu printre posesorii de Kawasaki Vn 800 classic Poza este de la vechiul proprietar.Deocamdata sunt foarte multumit de ea Singura problema este la cauciucul de spate e cam uzat si ar cam trebui schimbat. Pe fata e Maxxis nou si as vrea sa-mi cumpar pe spate tot Maxxis.Pe cel din spate scrie 140/90-16 71H Eu n-am gasit decat H77 si cred ca este cu talon alb .Este vreo problem daca il cumpar cu H77?Unde as putea gasi sa fie fara talon alb ca cel din fata e fara. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Salutare! Uite ca in sfarsit ma numar si eu printre posesorii de Kawasaki Vn 800 classic Poza este de la vechiul proprietar.Deocamdata sunt foarte multumit de ea Singura problema este la cauciucul de spate e cam uzat si ar cam trebui schimbat. Pe fata e Maxxis nou si as vrea sa-mi cumpar pe spate tot Maxxis.Pe cel din spate scrie 140/90-16 71H Eu n-am gasit decat H77 si cred ca este cu talon alb .Este vreo problem daca il cumpar cu H77?Unde as putea gasi sa fie fara talon alb ca cel din fata e fara. Merci! Ia legatura cu userul bogdan.c , are si thrad la piese de schimb. Aduce cauciucuri la cel mai bun pret si repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mixmagic Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Ia legatura cu userul bogdan.c , are si thrad la piese de schimb. Aduce cauciucuri la cel mai bun pret si repede. Merci fain! Voi lua legatura cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 vand drag pipes pentru vulcan de 800. suna bestial (la propriu). 350 de lei. vezi aici (sunt chiar cele de pe vulcanul lui lupalb) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 (editat) Caut crashbar (si alte accesorii) pentru VN 1500 Classic Editat Ianuarie 15, 2008 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yknot Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 si eu caut un portbagaj pt vn750... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate