ThePrincipal Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 eu ma refeream la a sta uniti,in grup compact,si iti garantez ca nu se baga nimeni intre noi.....nu e nevoie sa fim 40.....e suficient si 5..... B. s-a schimbat locatia la Cluj ,mergem tot pe valea ierii in locatia de anul trecut ,intrarea este 200000 apropo la voi LA M.C. era un GOLDWING ANUL TRECUT CA AM CUMPARAT SI NOI AICI UNUL.POATE MAI VORBESC SI PROPRIETARII ASTOR MOTOARE ZAHA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 22, 2006 Autor Share Postat Mai 22, 2006 s-a schimbat locatia la Cluj ,mergem tot pe valea ierii in locatia de anul trecut ,intrarea este 200000 apropo la voi LA M.C. era un GOLDWING ANUL TRECUT CA AM CUMPARAT SI NOI AICI UNUL.POATE MAI VORBESC SI PROPRIETARII ASTOR MOTOARE ZAHA salut Zaha,da stim ca e la Valea Ierii intrunirea clujenilor.....ne vedem acolo. MC-ul se numeste Trust,si nu avem Goldwing in club.....era unul insa anul trecut la TM la intrunire....dar nu stiu cine era . B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Incepand de vineri,19 mai,sunt fericitul posesor al unui Vulcan de 750 !!! De dupa ce fac actele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Incepand de vineri,19 mai,sunt fericitul posesor al unui Vulcan de 750 !!! De dupa ce fac actele... sa-ti fie de bine. Cand il uzi?? M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 23, 2006 Autor Share Postat Mai 23, 2006 wellcome.....si scapa de VT-ul ala... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Salutare vulcanologilor. Luminati-ma cu o chestie...: cat consuma un vn de 1500 ca vreau sa halesc si eu unul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Luigi are unul. Oricum peste 6 in afara dar te intereseaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 daca vrei de vn1500cc,ia legatura si cu userul "Harley"..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Luigi are unul. Oricum peste 6 in afara dar te intereseaza? Normal ca ma intereseaza ca mi-am comandat deja unul din germania, sper sa soseasca in week-end Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 Normal ca ma intereseaza ca mi-am comandat deja unul din germania, sper sa soseasca in week-end care model?asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 pentru accesorii de HD,bagati ochiul aici: /index.php?showtopic=45815 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 pentru accesorii de HD,bagati ochiul aici: /index.php?showtopic=45815 si mana adanc in buzunar! da merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Extraordinar! Uau! Bine de stiut! In alta ordine de idei! Frumos bre Geo , sa vii sa facem ceva cu gaurile alea .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 cat dai pe el cu totul si din ce an? eu visez la vtx 1300 honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Inca ma gandesc ce sa fac cu ele. Ce propui? Si alt lucru ce ma zgandare e numarul. Nu-mi place cum strica linia. AWD, de ce nu incerci sa postezi numarul sub farul de fier din spate, asha ar avea de castigat in estetica efect vizual garantat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 AWD, de ce nu incerci sa postezi numarul sub farul de fier din spate, asha ar avea de castigat in estetica efect vizual garantat Daca monteaza numarul sub "farul de fier" nu mai are lumina la numar, daca te uiti atent vezi ca deasupra stopului este fereastra de iluminare numar asa ca trebuie gasita alta varianta... intradevar nu prea da bine numarul monat acolo. P.S. Stopul si semnalele sunt misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 25, 2006 Autor Share Postat Mai 25, 2006 Geo,la un motor cu linie classica,si cu stop de care ai tu,nici ca se poate gasi loc mai bun pt placuta de numar.....parerea mea. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 Daca monteaza numarul sub "farul de fier" nu mai are lumina la numar, daca te uiti atent vezi ca deasupra stopului este fereastra de iluminare numar asa ca trebuie gasita alta varianta... intradevar nu prea da bine numarul monat acolo. P.S. Stopul si semnalele sunt misto ai dreptate bazil. greseala mea eu merg numai ziua cu motoru, asa ca nu m-am gandit la acest aspect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 25, 2006 Admin Share Postat Mai 25, 2006 Luigi are unul. Oricum peste 6 in afara dar te intereseaza? Da,areee,sa-i traiasca!! Daca-i bine reglat nu-ti ia niciodata mai mult de 6,5/7%.Garantat,desi-i cilindree mare.Apropos,cele de 750 am auzit ca halesc mai mult au ba? Sanatate la toti! Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 Apropos,cele de 750 am auzit ca halesc mai mult au ba? Al meu consuma 5-5.5 l/100km la drum intins si viteza de 100-120km/h (asta ciar cu 2 persoane + bagaje ) in oras undeva pe la 6-6.5 l/100km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 maine dimineata plec spre cluj, din Bacau, chiar de e ploaie sau vant eu tot plec, sunt destul de hotarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 maine dimineata plec spre cluj, din Bacau, chiar de e ploaie sau vant eu tot plec, sunt destul de hotarat. Bravo Radule! Drum Bun! Asfalt Uscat! Sa faci poze si sa trimiti cat cuprinde Salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 Al meu consuma 5-5.5 l/100km la drum intins si viteza de 100-120km/h (asta ciar cu 2 persoane + bagaje ) in oras undeva pe la 6-6.5 l/100km Multam de sfaturi, sper oricum sa nu-mi faca gaura in buzunare la drumuri lungi ca altceva decat asta de 1500 nu mi se potriveste Inca ma gandesc ce sa fac cu ele. Ce propui? Si alt lucru ce ma zgandare e numarul. Nu-mi place cum strica linia. Lasa numarul cum este...accentueaza imaginea de clasic si da bine de tot.De aia e clasic sa fie diferit de modelele standard ce drecu... Gaurile alea nu-s un bai asa mare, vorba aia - multi vad putin pricep - in rest Rock hard, ride free! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 salutare oameni buni eu plec spre cluj intr-o ora sper ca ne vedem acolo, care o sa fiti sper sa fie ceva spatii de cazare ca in cort e cam frig si eu sunt cam racit ne vedem pe valea ierii asfalt uscat zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Nu las nimic, imi sta pe creier, il visez noaptea. Ma gandesc. Rock! Atunci ce mai treanca fleanca pune-l lateral si gata (suport in louis) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate