AndreiShadow Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 (editat) un pret nu ne spui ? merge pe vn800 ? A scuze.... am uitat. 235 USD sunt banii pe care i-am dat eu pe ea. Am vrut sa de Drifter si m-am ales cu una de Classic. La prinderi se potriveste excelent, spatele este diferit si nu stiu ce sa ii fac. Ar trebui retapitata dar nu se baga nimeni iar eu sunt prea prins sa ma apuc si de pielarii. Poate imi da cineva un sfat.... Pacat de ea ca-i asa frumoasa... --- Mesaj completat în 11 Dec 2007 21:55 -------------Cam asa ar trebui sa ajunga in final....... Editat Decembrie 10, 2007 de AndreiShadow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Andrei. ia legatura cu Darian. s-ar putea sa iasa asha cum iti doresti. toate cele bune! A scuze.... am uitat. 235 USD sunt banii pe care i-am dat eu pe ea. Am vrut sa de Drifter si m-am ales cu una de Classic. La prinderi se potriveste excelent, spatele este diferit si nu stiu ce sa ii fac. Ar trebui retapitata dar nu se baga nimeni iar eu sunt prea prins sa ma apuc si de pielarii. Poate imi da cineva un sfat.... Pacat de ea ca-i asa frumoasa... <small>--- Mesaj completat în 11 Dec 2007 21:55 -------------</small><br/>Cam asa ar trebui sa ajunga in final....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiShadow Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Andrei. ia legatura cu Darian. s-ar putea sa iasa asha cum iti doresti. toate cele bune! Merci mult. Uite ca tocmai ce i-am dat un mesaj........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 (editat) Pareri? ..? http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...2002-68863.html Am stat in sa.... Noroc ca nu a vazut sotia mea Sincer! Merinta banii? Adus din america cu cc 3950 mile. Editat Decembrie 13, 2007 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 (editat) Cel mai mic pret la mobile este de 6700 euro la un vn1600, iar la vn1500 care are pret mai mic toti sunt peste 10000 de km. Asta pe care am aratat are 7000 si e din 2002. --- Mesaj completat în 15 Dec 2007 22:12 -------------Un punct important in alegerea motocicletei a fost numarul de replies si de vizitatori in acest topic. Dar de cand am venit pe aici... liniste... Probabil ca pentru voi este un lucru obisnuit vulcanul, dar eu incep chiar acum viata asta. Si sunt extrem de agitat si emotionat si nu stiu ce sa mai zic Pur si simplu sunt fericit!!!! Sper ca o sa ne intilnim, si Editat Decembrie 14, 2007 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 noh, care aveti pe acasa niscava comenzi avansate pentru un VN 800 dati de veste. am schimbat ghidonul si acu m-am trezit mai inghesuit. cum feeling-ul dat de ghidon imi place, caut sa gasesc o pozitie mai buna si pentru bietele picioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godeatgod Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Pentru picioare eu mi-am schimbat crashbarul sa includa inca un rand de peguri, La drum lung e super sa ai 2 pozitii pe care le poti schimba cand amortesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Pentru picioare eu mi-am schimbat crashbarul sa includa inca un rand de peguri, La drum lung e super sa ai 2 pozitii pe care le poti schimba cand amortesti. ai o poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bujie... Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 (editat) La drum lung e super sa ai 2 pozitii pe care le poti schimba cand amortesti. Da. --- Mesaj completat în 17 Dec 2007 10:52 ------------- Da. de fapt acest "da" a fost postul lui awd bujie Editat Decembrie 16, 2007 de Bujie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Daca aveti ramase in plus un rand de scarite, sunt interesat. Chiar 2... Nu imi plac foot-peg-urile care le-a pus neamtu pe a mea ca nu ajung ca lumea la frana (trebuie sa stau doar cu calcaiul pe foot peg, din cauza crash-bar-ului) iar alea ptr pasager nu le pot rabata si vreau sa ii pun originale (momentan). De asemenea se mai cauta si una pereche semnale fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 nu ma intereseaza un alt rand de scarite pe crash. cine ma cunoaste stie ca nu sunt cuminte, ca nu stau cuminte in coloana si ma strecor cu VN-ul printre mashini. deci nu vreau sa fie mai lat decat am nevoie. ma plimb farte mult prin orash datorita job-ului si recunosc ca noul ghidon, deshi imi da o senzatie de agresivitate, e mai obositor ca pozitie pt picioare. de aici nevoia unei pozitii mai relaxate pentru sticks-urile mele si implicit de comenzi avansate. Deci, care aveti avansate neamule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 noh, care aveti pe acasa niscava comenzi avansate pentru un VN 800 dati de veste. am schimbat ghidonul si acu m-am trezit mai inghesuit. cum feeling-ul dat de ghidon imi place, caut sa gasesc o pozitie mai buna si pentru bietele picioare. Pune si tu o poza cu ghidonul cel nou. Si apropo, am gasit plasa ta elastica, iar incurcata in ea era piesa de care se prinde saua. Stii tu la ce ma refer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
putin Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Salut si ,,LA MULTI ANI'' De ieri sunt posesorul unui VN 800 A cu 13.000 km din Germania.O voi aduce in Aprilie cu un prieten in van-ul lui.In poza e vechiul proprietar.Are modificari. Acum vreau sa citesc macar primele 100 pagini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 din cate vad eu e un vn800 clasic ... sa ai noroc de el,super frumos motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 sa-ti traiasca. e insa B, adeca clasic. Salut si ,,LA MULTI ANI'' De ieri sunt posesorul unui VN 800 A cu 13.000 km din Germania.O voi aduce in Aprilie cu un prieten in van-ul lui.In poza e vechiul proprietar.Are modificari. Acum vreau sa citesc macar primele 100 pagini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2008 La multi ani! VN-istilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 la multi ani... harley-stule! La multi ani! VN-istilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 La multi ani! VN-istilor... la multi ani domnule negru motorist si la multi ani tuturor sa aveti un an bun si sa fiti atenti cum conduceti zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 (editat) Salutare pentru toti si La Multi Km! Intrebare: Unde(in Romania) pot achizitiona piese (crashbar, etc...) pentru VN 1500 Classic ? Editat Ianuarie 7, 2008 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Salutare pentru toti si La Multi Km! Intrebare: Unde(in Romania) pot achizitiona piese (crashbar, etc...) pentru VN 1500 Classic ? Poate faci comanda sunt o gramada de oameni care aduc din Germania piese de la Louis . Link : http://www.louis.de/_1075a9fd65ba0f1dd3f7d...tnr_gr=10023250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
putin Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Multumesc mult lui ozz si foxdesert pentru precizare. ,,LA MULTI ANI'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Salut si ,,LA MULTI ANI'' De ieri sunt posesorul unui VN 800 A cu 13.000 km din Germania.O voi aduce in Aprilie cu un prieten in van-ul lui.In poza e vechiul proprietar.Are modificari. Acum vreau sa citesc macar primele 100 pagini. Iti uram succes! La Multi Ani! La multi ani pt toata lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 care dintre voi are de vanzare un ghidon original de vulcan de 800 C? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bujie... Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 (editat) salutare. vreau sa cumpar un sissy bar pt un vn 800. are careva vreo idee de unde? m-am uitat pe ebay si adus in tara ajung pe la 120-130 euro. parca n-as da atat pe unu...... bujie p.s ma gandesc poate vrea vreunu din voi sa scape de el Editat Ianuarie 10, 2008 de Bujie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yknot Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 stie careva pe la ce pret se invart comenzile avansate pt vn750?... si unde se gasesc, pt ca eu am gasit doar unele la ....600$!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate