Phoenix79 Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Iata si un filmulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Mersi mult <small>--- Mesaj completat în 10 Feb 2008 13:54 -------------</small><br/>Nah... au venit pozele: eu am un vn de 800 si vreau sa imi iau unul de 1500. dupa ce ii faci niste teste de drum as vrea sa imi povestesti de cuplu,putere , consum , tinuta de drumetc parerea ta chit ca e relativ zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 eu am un vn de 800 si vreau sa imi iau unul de 1500. dupa ce ii faci niste teste de drum as vrea sa imi povestesti de cuplu,putere , consum , tinuta de drumetc parerea ta chit ca e relativ zaha Salut! Deocamdata nu prea pot sa-ti zic nimic, pentru ca am numai de 5 zile. Am mers pe el putin. Si mai am pana ies in lumea mare. Dar din prima vedere e extraordinar. Singura problema e ca are ghidon lat de aproape un metru, ceea ce este neobisnuit, dar timpul si practica rezolva totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Salut! Deocamdata nu prea pot sa-ti zic nimic, pentru ca am numai de 5 zile. Am mers pe el putin. Si mai am pana ies in lumea mare. Dar din prima vedere e extraordinar. Singura problema e ca are ghidon lat de aproape un metru, ceea ce este neobisnuit, dar timpul si practica rezolva totul. Sa-l stapanesti sanatos si cat mai multi km in sa Frumos dom`le... l-am vazut si eu in magazin Am si eu o intrebare: in manual la VN-ul de 750 scrie ca pistonul standard are diametrul de 84.842-84.857 mm ; stie cineva ce diametru are pistonul de la cota urmatoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yknot Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Sa-l stapanesti sanatos si cat mai multi km in sa Frumos dom`le... l-am vazut si eu in magazin Am si eu o intrebare: in manual la VN-ul de 750 scrie ca pistonul standard are diametrul de 84.842-84.857 mm ; stie cineva ce diametru are pistonul de la cota urmatoare? la pagina 4-38 scrie : oversize pistons and rings - 0.5 mm first oversize ; 1.0mm second oversize ... acum depinde si in ce manual te-ai uitat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 HELPPP Caut membrana pentru carburator (item nr. 43028). Kawasaki Vulcan 1500 classis '2001'. De se poate lua asa ceva? sau alte piese? Mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 deja?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 A stat mult fara folosire, iar timpoul e destul de distructiv mai ales la cauciucuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 13, 2008 Autor Share Postat Februarie 13, 2008 phoenix,intreaba la motomobil-tg-mures...sau la Louis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 phoenix,intreaba la motomobil-tg-mures...sau la Louis. Ok. Mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Ok. Mersi mult Vezi www.bbmoto.ro e de la mine din Gheorgheni si sigur au de toate.....si iti aduc si in max 24 H Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Vezi www.bbmoto.ro e de la mine din Gheorgheni si sigur au de toate.....si iti aduc si in max 24 H Sper sa ai dreptate. Thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Nasola si treaba asta cu statu...bine ca-s naibii doar cauciucele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Sper sa ai dreptate. Thanks NPC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_jack Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Mersi mult <small>--- Mesaj completat în 10 Feb 2008 13:54 -------------</small><br/>Nah... au venit pozele: jale frate.sa-l stapanesti sanatos. si cum ar fi sa facem o intalnire numai cu vulcanologi la multi kilometrii fara belele. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 jale frate.sa-l stapanesti sanatos. si cum ar fi sa facem o intalnire numai cu vulcanologi la multi kilometrii fara belele. bafta Mersi. Ar fi interesant o intalnire. Eu vin sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godeatgod Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 I second that, undeva intro locatie cu tematica , de exemplu http://ro.wikipedia.org/wiki/Vulcanii_noroio%C5%9Fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 I second that, undeva intro locatie cu tematica , de exemplu http://ro.wikipedia.org/wiki/Vulcanii_noroio%C5%9Fi Idee foarte buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 14, 2008 Autor Share Postat Februarie 14, 2008 sal vulcanologi,2 intrebari: drifterul are roata groasa si pe fata? mai este si alt drifter,in afara de 800cc?de ex 900cc? multam Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Da, roata pe 16 groasa. In afara de 800, mai e 1500, adica vulcanul de 1500 clasic cu aripile de drifter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 14, 2008 Autor Share Postat Februarie 14, 2008 multam...deci noua generatie de 900cc nu are drifter...!? ca vn1500 model nou nu am vazut sa fi aparut. Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Nope, vulkanul de 900 are varianta custom si clasic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 15, 2008 Autor Share Postat Februarie 15, 2008 merci. o mai fi vre-un brand,in afara de kawa,care sa fi scos imitatie dupa indian? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 merci. o mai fi vre-un brand,in afara de kawa,care sa fi scos imitatie dupa indian? Din cate stiu eu, nu. In afara de cazul in care consideram ca modelele Victory sunt un fel de Indian de secol 21. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_jack Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 I second that, undeva intro locatie cu tematica , de exemplu http://ro.wikipedia.org/wiki/Vulcanii_noroio%C5%9Fi da,ai dreptate. zona e super si s-ar potrivi de minune pt o intalnire.cine stie poate in viitorul nu foarte indepartat vom pune si noi de o intalneala. sau macar de o bere si niste mici......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate