dan arsene Postat Aprilie 6, 2021 Share Postat Aprilie 6, 2021 Buna seara, As fi interesat cum poti deveni membru in clubul dvs. exista criteriul de varsta , de cand posezi permis, de cati kilometri ai parcurs, etc. niste lamuriri ar fi binevenite cel putin pentru mine. va multumesc pentru timpul acordat citirii acestui mesaj . cu respect, dan arsene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Aprilie 6, 2021 Share Postat Aprilie 6, 2021 Există niște criterii și un statut, or să te lămurească mai bine colegii motoveterani. Sunt doar curios care ar fi miza acestei dorințe irezistibile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Aprilie 6, 2021 Share Postat Aprilie 6, 2021 Depinde... ce povesti pescaresti ai la tine? Vreo expeditie ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Aprilie 7, 2021 Share Postat Aprilie 7, 2021 Acum 17 ore, Muretto Grundieg a spus: Sunt doar curios care ar fi miza acestei dorințe irezistibile. si eu. Banuiesc ca e ceva legat de CNP . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Aprilie 11, 2021 Share Postat Aprilie 11, 2021 Cred ca avand aceste precizari bine structurate, doritorii nu vor pregeta sa ni se alature. La 07.04.2021 la 16:41, nicon a spus: Vă vând un pont. Luna asta, trei motoare de 250 cmc vor face turul României pe granițe cu predilecție drumurile de țară (acolo pe unde sunt ). Vârstă minimă... 65 de ani Acum, pentru a cumpara (pontul), vino si tu cu detalii ! Nu aruncam asa cu banii in necunoscut ! @ Nicon P.S. Apreciez sincer implicarea ta,mai ales in conditiile tacerii aproape totale din ultima perioada in aceasta sectiune a forumului. Cat priveste solicitarea colegului (in devenire) Dan Arsene, cred ca ar fi trebuit sa inceapa cu o prezentare personala, datele din profilul afisat fiind minime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan arsene Postat Mai 13, 2021 Autor Share Postat Mai 13, 2021 buna seara, am citit tot ce s-a spus la postarea mea si am cateva precizari: 1.nu am o dorinta irezistibila de a deveni membru 2.am cam 200.000 km la bord pe motocicleta, ca sa spun asa( romania, europa, america) 3.am fost posesor de mobra, honda, yamaha, cz, mz, gillera, bmw , etc 4.am fost prieten foarte bun cu dan nastase 5.am amintiri numeroase de la diversele "deplasari "in tara cat si afara 6.nu am inca 55 ani impliniti deci mai trebuie sa astept m-am gandit ca poate pot contribui si eu la aceasta comunitate cu ceva sfaturi, recomandari , etc , motiv pentru care am intrebat despre acest lucru. sper ca nu am deranjat pe nimeni cu postarea mea. va salut cu farul , ca sa citez din spusele unui prieten vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Mai 13, 2021 Share Postat Mai 13, 2021 Fii binevenit! Sfaturile și recomandările bune pot veni de oriunde, membru sau ne-membru în vreo organizație. Iar treaba cu ”deranjatul” pe forum, e discutabilă. Atât timp cât se păstrează un ton civilizat nu se pune problema ”deranjului”. Ba, dimpotrivă, aș putea spune că o adiere nouă ar fi binevenită (mai ales la un rulaj de 6-7 ori circumferința Pământului pe la Ecuator. Dar vezi că veteranii cer dovezi...) Uite, o temă de abordat: mergi singur sau însoțit? Cum ”omori” sutele de kilometri ? Cu Intercom ? Asculți muzică? Sau ești ești doar tu cu gândurile tale? Cânți în cască? Sau doar aștepți să ajungi la primul popas și ”razi”o bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 14, 2021 Share Postat Mai 14, 2021 Experienta in tărgi si dispozitive de racorire pe moto constituie avantaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Mai 14, 2021 Share Postat Mai 14, 2021 1 hour ago, florinelu07 said: Experienta in tărgi si dispozitive de racorire pe moto constituie avantaj... Un eventual avantaj poate fi și dacă kilometrii sunt parcurși pe autostradă, de la București la Constanța și înapoi, minim 1000 pe zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 14, 2021 Share Postat Mai 14, 2021 Dupa stilul postarii eu zic ca se incadreaza con brio in club, chiar fara cei 55 ani impliniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 14, 2021 Share Postat Mai 14, 2021 Mai este si chestia cu "dimineata la culcare si seara la sculare", dar astea sunt analize de text si subtilitati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 16, 2021 Share Postat Mai 16, 2021 Membru cu puteri depline... Ce tare sună. Am in oraș minim 4 cluburi moto și n-am avut niciodată dorința irezistibilă de a deveni membru, nu văd rostul de a avea încă un șef. Am unul la muncă, e de ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 16, 2021 Share Postat Mai 16, 2021 (editat) Deoarece am acest drept, rămâne la alegerea mea dacă merg sau nu, mai ales că în momentul acesta nu văd ce partid merită votul meu. Dar asta e o altă discuție. Nu port vestă, nu o suport, nu îmi place "cu turma", îmi ajung întrunirile săptămânale din oraș și câte un motofest. Dacă unii vor musai șef în timpul liber, cine sunt eu să le spun că isi pierd vremea? Editat Mai 16, 2021 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate