Cavaleru Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 Acum 14 minute, Method a spus: Pe surse : Sky VR46 cu motorete Ducati. ce surse? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 Acum 13 ore, ZaiR a spus: Ce vrei sa faca cu piesele?!? olx? Acum 26 minute, Method a spus: Pe surse : Sky VR46 cu motorete Ducati. ce naspet. moto care nu ia curbe decat daca te cheama Stoner sau Bagnaia. *desi ii daduse si lore de cap sa fiu sincer pana la capat. Acum 26 minute, Method a spus: Pe surse : Sky VR46 cu motorete Ducati. de cand? de la anu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 Acum 7 minute, frigider a spus: ce naspet. moto care nu ia curbe decat daca te cheama Stoner sau Bagnaia. *desi ii daduse si lore de cap sa fiu sincer pana la capat. Poate Morbi o dovedeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 1 oră în urmă, frigider a spus: ce naspet. moto care nu ia curbe decat daca te cheama Stoner sau Bagnaia. *desi ii daduse si lore de cap sa fiu sincer pana la capat. de cand? de la anu? Ducati nu e o moto proasta.Doar greu de exploatat. Da,de la anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 Acum 1 oră, Cavaleru a spus: Poate Morbi o dovedeste Nush man, e un risc. Nu vezi că și el a zis că vr46 e pt piloți tineri și el nu mai e așa de tânăr? Acum 28 minute, Method a spus: Ducati nu e o moto proasta.Doar greu de exploatat. Da,de la anul. Sper sa nu fie așa, auzi și Aprilia poate s mai prietenoase naibii, nu autobuze pe 2 roti. Zic și eu. Desi Ducati are deja 3 piloți buni: Miller, Peco și Zarco și ăla săracu in spital, Martin. 4 adică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 1 oră în urmă, Method a spus: Ducati nu e o moto proasta.Doar greu de exploatat. As merge chiar mai departe si as spune ca este cea mai buna motocicleta ever, in cursele de .. dragstere. In MotoGp, insa, nu cred ca va lua un titlu prea curand, decat daca se aliniaza astrele, ca in 2007. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 Acum 47 minute, xt600 a spus: As merge chiar mai departe si as spune ca este cea mai buna motocicleta ever, in cursele de .. dragstere. In MotoGp, insa, nu cred ca va lua un titlu prea curand, decat daca se aliniaza astrele, ca in 2007. Pai doua deja s-au aliniat... MM mai are de tras cu mana, Qua s-a operat. daca e sa ma gandesc Mir vs Bag ... merg pe mana lui Bag... dar na, anul trecut ne-a dovedit ca orice se poate intampla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 Acum 20 minute, damager a spus: Pai doua deja s-au aliniat... MM mai are de tras cu mana, Qua s-a operat. mm da, mai dureaza putin, pe Q nu l-as scoate, daca a fost caz usor la Le Mans ia pole si castiga si cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 Acum 5 minute, frigider a spus: mm da, mai dureaza putin, pe Q nu l-as scoate, daca a fost caz usor la Le Mans ia pole si castiga si cursa. asa sa fie, m-as bucura, dar o sa vedem cat de usoara a fost operatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Mai 11, 2021 Autor Share Postat Mai 11, 2021 Păi Jack nu s-a operat de aceeași chestie și după mai puțin de două săptămâni a concurat la Portimao? S-a calificat în linia a doua. Ce-i drept, a scurtat cursa, dar nu a făcut-o intenționat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 Acum 16 minute, Kagemusha a spus: Păi Jack nu s-a operat de aceeași chestie și după mai puțin de două săptămâni a concurat la Portimao? S-a calificat în linia a doua. Ce-i drept, a scurtat cursa, dar nu a făcut-o intenționat. Da, la el se știa că e caz ușor gen doar de eliberat niște presiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 1 oră în urmă, Kagemusha a spus: Păi Jack nu s-a operat de aceeași chestie și după mai puțin de două săptămâni a concurat la Portimao? S-a calificat în linia a doua. Ce-i drept, a scurtat cursa, dar nu a făcut-o intenționat. calificarea inseamna 1-2 tururi maxim la 80-90% din capacitate. o cursa e lunga... oboseala se aduna in mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 Acum 7 ore, damager a spus: Pai doua deja s-au aliniat... MM mai are de tras cu mana, Qua s-a operat. daca e sa ma gandesc Mir vs Bag ... merg pe mana lui Bag... dar na, anul trecut ne-a dovedit ca orice se poate intampla. Da, MM anul asta este out of game (poate definitiv, dar sa asteptam jumatatea sezonului), dar pe Q nu l-as scoate din ecuatie. Apoi nu ar trebui scosi din ecuatie pilotii Suzuki, mai ales Mir. Dar, intr-adevar, daca si anul asta rateaza titlul, nu vad cand se va mai intalni cu o situatie atat de favorabila. O necunoscuta este si prestatia Yamaha pe caldura. Daca presteaza bine, va fi nasol pentru Ducati. Aaa si mai este un aspect: in momentul de fata, la Ducati sunt trei piloti capabili sa castige curse, Miller, Bagnaia si Martin. Daca din a doua jumatate a sezonului, Ducati nu va introduce ordine de echipa si nu va sprijini cu toate resursele, pe cel mai bine plasat in lupta pentru titlu, risca sa isi taie singur craca de sub picioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Mai 12, 2021 Share Postat Mai 12, 2021 (editat) Acum 20 ore, xt600 a spus: As merge chiar mai departe si as spune ca este cea mai buna motocicleta ever, in cursele de .. dragstere. In MotoGp, insa, nu cred ca va lua un titlu prea curand, decat daca se aliniaza astrele, ca in 2007. Pai strategia lor e de a transforma cursele in drag race - frana accel stop'n'go. Plus ca dupa cum ziceau colegii se pare ca baiatul asta "nou" - Peco cam stie si s-o traga pe curbe.Deci as zice ca e de bine.Oricum pe mine ma bucura perspectiva unei echipe VR46.Rossi lives on.Daca va fi de succes sau nu - cred ca va fi.Rossi e foarte bun la politics si manevre Acum 19 ore, damager a spus: Pai doua deja s-au aliniat... MM mai are de tras cu mana, Qua s-a operat. daca e sa ma gandesc Mir vs Bag ... merg pe mana lui Bag... dar na, anul trecut ne-a dovedit ca orice se poate intampla. Neah,te contrazic. 1.MM mai are de tras cu mana intradevar,dar s-ar putea ca dupa pauza de vara sa vina f strong.Deja e aproape ca ritm fata de locurile 6-8.Au fost 13s acum 10s fata de locul 1.Progresele mi se par bune.E in grafic - nu e in graficul tifosilor care se asteptau sa fie acelasi MM de dinainte de accidentare dupa ce 1 an nu s-a mai dat pe o moto de gp,dar e in graficul normal la care se astepta el si restul echipei. 2.Operatia de arm pump e banala pt ei,Mir s-a operat intre curse si a venit ok la urmatoarea.Nu e ca si cum Qua ar fi scos din campionat. 3.Intre Mir si Peco,mizez pe Mir.Moto mai slaba dar psihic mult mai bun.Si deja experienta mai multa.Si btw ai observat ca Mir a devenit un fel de Rossi?Nu cade.Intr-o zi slaba iese pe 5-6,dar nu cade nu face prostii.(M-a surprins cat de calm a fost in quali desi vizibil deranjat de MM dar in cursa l-a executat dur si fara ezitare - psihic de fier).Asta e mare lucru.Puncte solide la fiecare cursa.Asta conteaza,mai ales atunci cand ceilalti nu sunt constanti. Am mai zis,cred ca Peco e the dark horse.Chiar daca acum e pe 1 si la o echipa foarte puternica,eu l-as da cu sansa 3 dupa Mir si Quarta. Acum 11 ore, xt600 a spus: Da, MM anul asta este out of game (poate definitiv, dar sa asteptam jumatatea sezonului), dar pe Q nu l-as scoate din ecuatie. Apoi nu ar trebui scosi din ecuatie pilotii Suzuki, mai ales Mir. Dar, intr-adevar, daca si anul asta rateaza titlul, nu vad cand se va mai intalni cu o situatie atat de favorabila. O necunoscuta este si prestatia Yamaha pe caldura. Daca presteaza bine, va fi nasol pentru Ducati. Aaa si mai este un aspect: in momentul de fata, la Ducati sunt trei piloti capabili sa castige curse, Miller, Bagnaia si Martin. Daca din a doua jumatate a sezonului, Ducati nu va introduce ordine de echipa si nu va sprijini cu toate resursele, pe cel mai bine plasat in lupta pentru titlu, risca sa isi taie singur craca de sub picioare. True. Eu nu l-as scoate insa nici pe MM din cursa - poate nu va putea ataca titlul insa dupa jum sezonului clar le va lua victorii de etapa. Q e contender clar.Yamaha cred ca va merge bine pe caldura (desi la Jerez au fost intradevar 22 de grade),michelin au schimbat gumele (de aia plang in pumni Ktm) si cred ca ii va favoriza pe cei de la Yamaka. Foarte adevarat cu ordinele de echipa.Miller nu se fereste pt Peco si va mai fi contender la victorii de etapa.Martin de la jum sezonului la fel...sper.Si Zarco la fel - cine se bate la podium se bate si la victorie clar.Problema e ca aici nu e F1 - nu vor putea da ordine/comunica eficient.Peco va trebui sa fie strong. Per total insa cred ca vom avea un sezon al naibii de disputat Editat Mai 12, 2021 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 12, 2021 Share Postat Mai 12, 2021 Acum 23 minute, Method a spus: Problema e ca aici nu e F1 - nu vor putea da ordine/comunica eficient.Peco va trebui sa fie strong. poate sa iti dea mapping 8 pe sest dar te faci ca nu vezi. sa si le ia frate pe bune, sa se bata pentru ele, ce ordine de echipa? usor de zis din afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 12, 2021 Share Postat Mai 12, 2021 (editat) Acum 4 ore, Method a spus: Plus ca dupa cum ziceau colegii se pare ca baiatul asta "nou" - Peco cam stie si s-o traga pe curbe. 1.MM mai are de tras cu mana intradevar,dar s-ar putea ca dupa pauza de vara sa vina f strong.Deja e aproape ca ritm fata de locurile 6-8.Au fost 13s acum 10s fata de locul 1.Progresele mi se par bune. Eu nu l-as scoate insa nici pe MM din cursa - poate nu va putea ataca titlul insa dupa jum sezonului clar le va lua victorii de etapa. Problema e ca aici nu e F1 - nu vor putea da ordine/comunica eficient. Si Peco si Miller au un stil care se bazeaza pe viteza pe viraj. Dar asta nu inseamna ca motocicleta lor e mai capabila acum, decat in trecut, pe viraje. Ca sa poata merge tare pe curbe, sunt nevoiti la un compromis, anume sa abordeze virajul pe o trasa mai larga (daca ai observat), cu toate neajunsurile care decurg de aici. Chiar si asa, pe trasa interioara, Yamaha zburda (in cel mai propriu sens al termenului) pe langa ei. Suzuki la fel. Nu vreau sa ma pronunt asupra lui MM, inca... desi am o doza de scepticism in ceea ce priveste recuperarea lui totala. Insa stii cum este MM, poate uimi, cand te astepti mai putin.. In legatura cu "progresele" de pana acum, sunt sublime, admirabile, dar cam lipsesc... Cele 10 sec de la Jerez, fata de cele de la Portimao, pot parea un progres, insa par doar pe hartie. Jerez este un circuit un pic mai scurt decat Portimao, iar configuratia il face mai lent. Asa ca cele 10 sec de la Jerez sunt cam tot pe acolo cu cele 13 din Portugalia. "Mapping 8" mi se pare o comunicare foarte eficienta. Cea mai eficienta! Editat Mai 12, 2021 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate