Razvan-Ionut Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Hello. Asa cum zice si titlul,as dori sa aflu de la voi cateva serviceuri la care pot schimba cauciucurile pentru un ninja 300. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 19, 2021 Admin Share Postat Iulie 19, 2021 1. Zona Crângași - str. Ceahlău 2. United Motors - Pipera 3. Go Racing - Podul Constanța 3. Comuna Cățelu 4. Grant Garage - gara Obor PS : ai și google la dispoziție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Apropo'... Credeți c-ar funcționa o vulcanizare mobilă cu specific moto? Mă bate un gând... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 19, 2021 Admin Share Postat Iulie 19, 2021 Nu. Ideea de mobilitate nu vine de la a fugi tu de colo colo, ci de a servi un volum mare de clienți. Ca să înțelegi, vulcanizarile mobile auto servesc doar flote de firme cu care au contracte. Și rentează doar la schimbarea gumelor de iarnă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Acum 14 minute, vis-a-vis a spus: Apropo'... Credeți c-ar funcționa o vulcanizare mobilă cu specific moto? Mă bate un gând... Eu sigur da..dar depinde cât de rapid ești și de circumstanțe desigur. Spre exemplu, dacă ai o problema să poți garanta ca în max nu știu câte ore o rezolvi. Sau varianta sa poți programa sa vii la adresă și să rezolvi niște lucruri. Dar probabil ca trebuie sa poți transporta ustensilele.. Adică la prima varianta as merge pe un fel de abonament ..și pentru urgenta un cost suplimentar minim , nu maxim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Da' un' te grăbești? Dacă te-ai duce la service, crezi că merge fără programare? Aparatele merg toate într-o mașină. Rapid=prost de cele mai multe ori. Eu am stat și 2 ore pt un schimb de pneuri la vulcanizare dedicată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Pai stai asa sunt mai multe variante. Spre ex masina ca să pun freon la masina am sunat și au venit acasă, am rezolvat rapid contra cost. Aia în care rămâi în drum și ajuți femeile non stop contra cost evident peste tot în țară, plata per abonament , asistenta rutiera 24 h de 24 cu riscul ca noaptea să nu prea ai activitate ca cine se dă noaptea și pe ploaie. eu una evit. Acum 6 minute, vis-a-vis a spus: Da' un' te grăbești? Dacă te-ai duce la service, crezi că merge fără programare? Aparatele merg toate într-o mașină. Rapid=prost de cele mai multe ori. Eu am stat și 2 ore pt un schimb de pneuri la vulcanizare dedicată Măcar sa ai termene rezonabile și să mărești echipa atunci când simți ca e cazul ca sq nu faci rabat la calitate. Dar trebuie abonament și o serie bună de abonați ca start. Nu știu dacă te prinzi ce fac eu aici, eu îți dau idei pe banii tăi. Nu neapărat cele mai bune.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Eu ma gândeam la schimbul de cauciucuri, iar tu la pene... La pene nu ai cum să faci programări și nici nu m-aș deplasa la dracu-n praznic pentru un șnur tubeless. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 abonamentul nu-l vad ca o solutie aplicabila. dc, pt ca romanu are stilul lui de afenta abonementele. face abonament 50 lei, te cheama sa faci schimbul de anvelope si apoi sanatate... cost per interventie, aia e o solutie. problema care o vad eu cat sa ceri in plus pt deplasare si cum echivalezi timpul pierdut in trafic vs timp in care puteai efectua o lucrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Acum 5 minute, Cavaleru a spus: problema care o vad eu cat sa ceri in plus pt deplasare si cum echivalezi timpul pierdut in trafic vs timp in care puteai efectua o lucrare. Mă pricep mai bine la făcut pene decât la cerut bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Spune sincer, de când nu ți-a mai cerut o femeie nr tău de telefon? oare sunt prima? Acum 5 minute, vis-a-vis a spus: Mă pricep mai bine la făcut pene decât la cerut bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Acum 2 minute, vis-a-vis a spus: Mă pricep mai bine la făcut pene decât la cerut bani hehe, pai tre sa le faci pe ambele daca vrei sa-ti faci o afacere. cum vad eu investitia initiala 1. cost echipamente - compresor, masina de dejantat, apoi pentru echilibrare statica sau dinamica, generator sau un prelungitor si acces la curent de la client + diverse consumabile, leviere, valve aluminiu la 90 nu strica sa ai ca mai faci niste banuti in plus, diverse scule de mana, standere fata spate, de jug.. multe poate vreo 3000e.. 2. cost duba deplasare - 3000e (ca sanu iei ultima rapciuga 3. cost deplasare - cost fix sau in functie de ora/km de deplsare (doar buc sau si if) algoritm uber 4. cost operatiune - faci o medie la pretul pietei si te orientezi sa fii pe acolo - sau vezi totalul investitiei initiale si te gandesti in cat timp vrei sa o amortizezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 @Cavaleru Si POS mobil, ca daca intilneste numai milenari ..... afara de carduri (si acelea de credit), n-au numerar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Acum 16 minute, Flower-Power a spus: Spune sincer, de când nu ți-a mai cerut o femeie nr tău de telefon? oare sunt prima? Să tot fie... Acum 2 minute, Contabil a spus: @Cavaleru Si POS mobil, ca daca intilneste numai milenari ..... afara de carduri (si acelea de credit), n-au numerar. La alea de mai sus m-am gândit, mașină ar fi, scule ar fi, doar alea specifice nu sunt, dar se mai găsesc SH. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 in ROMANIA unde se clientii cauta motociclete de 1000-1500 euro... cam cat credeti ca va putea tariful pe schimb/anvelopa cam cate anvelipe se vor schimba pe AN ???? 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: abonamentul nu-l vad ca o solutie aplicabila. dc, pt ca romanu are stilul lui de afenta abonementele. face abonament 50 lei, te cheama sa faci schimbul de anvelope si apoi sanatate... cost per interventie, aia e o solutie. problema care o vad eu cat sa ceri in plus pt deplasare si cum echivalezi timpul pierdut in trafic vs timp in care puteai efectua o lucrare. sa lasam VISELE sa zboare .... asa a ajuns si VIRGIN in spatiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Acum 8 minute, ianachim a spus: in ROMANIA unde se clientii cauta motociclete de 1000-1500 euro... cam cat credeti ca va putea tariful pe schimb/anvelopa cam cate anvelipe se vor schimba pe AN ???? sa lasam VISELE sa zboare .... asa a ajuns si VIRGIN in spatiu pai clar nu se adreseaza celor cu motorete de 1000euro. secretul unui busines de succes este sa-ti gasesti o nisa si sa fii cel mai bun in ceea ce faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Acum 1 oră, vis-a-vis a spus: Să tot fie... La alea de mai sus m-am gândit, mașină ar fi, scule ar fi, doar alea specifice nu sunt, dar se mai găsesc SH. Da dar ideea ar fi sa dezvolți un business în toată țara...nu doar aici la capitală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Aia era... eu n-am după ce bea apă și trec direct la rețea mobilă de vulcanizări moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Păi nu te ajut eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Acum 10 minute, vis-a-vis a spus: Aia era... eu n-am după ce bea apă și trec direct la rețea mobilă de vulcanizări moto te fac pe tine cateva mii de euro sa iei o duba si 2 leviere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Acum 34 minute, ianachim a spus: te fac pe tine cateva mii de euro sa iei o duba si 2 leviere Păi madam zice de toată țara, adicătelea măcar 42 de dube și 84 de leviere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Acum 6 minute, vis-a-vis a spus: Păi madam zice de toată țara, adicătelea măcar 42 de dube și 84 de leviere eee si tu barbat te iei dupa o gura de muiere... ps 42..... taie moldova ca aia nu au nevoie si le resapeaza’ singuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Iulie 20, 2021 Share Postat Iulie 20, 2021 Salutare, eu am schimbat anvelopele acasa. Am aflat de un baiat Andrei care are o duba, vulcanizare mobila gen. Vine acasa la tine daca locuiesti in Bucuresti sau Ilfov si ti le face pe loc. Din pacate a picat la fix pentru mine deoarece chiar eram in medical dupa un accident. Las si telefonul lui, mie mi-a luat 200 lei pe un schimb de anvelope. Andrei vulcanizare moto 0761924427. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 20, 2021 Share Postat Iulie 20, 2021 Acum 2 ore, banditbiker82 a spus: Salutare, eu am schimbat anvelopele acasa. Am aflat de un baiat Andrei care are o duba, vulcanizare mobila gen. Vine acasa la tine daca locuiesti in Bucuresti sau Ilfov si ti le face pe loc. Din pacate a picat la fix pentru mine deoarece chiar eram in medical dupa un accident. Las si telefonul lui, mie mi-a luat 200 lei pe un schimb de anvelope. Andrei vulcanizare moto 0761924427. Super, merci. Ai pățit ceva? Cum s-a întâmplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 Acum 19 ore, Flower-Power a spus: Super, merci. Ai pățit ceva? Cum s-a întâmplat? Ehe, uite mergeam linistit cu un scuterica de 50 cc catre un magazin de piese auto sa imi iau ulei pentru motocicleta si o tantica a dat cu spatele fara sa se asigure fix cand treceam eu prin spatele dansei. M-am ales cu ceva contuzii si zgarieturi si o fisura la un os pe la bazin, si asta la incredibila viteza de 35 km/h. Am primit 30 de zile de medical. Acum sunt bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate