ionutpm Postat August 20, 2021 Share Postat August 20, 2021 (editat) Un motociclist a ajuns la spital după ce a fost lovit în plin de o mașină care încerca să întoarcă pe linie dublă continuă, pe un bulevard din București. Mai grav e că șoferul mașinii, care se dă imediat jos pentru a îl verifica pe motociclist, îi scoate acestuia casca. Asta deși specialiștii în medicină de urgență spun că, în caz de accident grav, casca nu trebuie niciodată scoasă decât de personal medical specializat, pentru a evita agravarea unor eventuale leziuni ale coloanei. Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/video-motociclist-lovit-in-plin-de-o-masina-care-intoarce-pe-linie-continua-soferul-face-o-eroare-uriasa-in-acordarea-primului-ajutor-1638989 NCZoYXNoPWY3NDc4YTVmZWI0YjE5ZTI0YThlNWNhZGMwNDIyOTA4.mp4_720p.mp4 Editat August 20, 2021 de ionutpm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat August 20, 2021 Share Postat August 20, 2021 Offf ! daca nu l-a omorat cu masina s-a gandit sa-i rupa gatul ! Cretinul dreaku ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat August 20, 2021 Autor Share Postat August 20, 2021 Oare mi se pare mie sau ala e BMW? Pare ca la final se apuca si sa mute mobra. Sper doar ca rider-ul sa nu pateasca ceva urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat August 20, 2021 Share Postat August 20, 2021 da, muta si mobra ! lucru interzis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat August 20, 2021 Share Postat August 20, 2021 bugamesh! Doamne ajuta sa nu fi patit ceva motociclistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 20, 2021 Share Postat August 20, 2021 jaleeeeee! sanatate riderului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat August 20, 2021 Share Postat August 20, 2021 Multa sanatate !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 20, 2021 Share Postat August 20, 2021 Cum ziceam și în alt topic: durerea în pwlă este maximă! Când babuinul știe că există șanse infime să fie prins și sancționat pt o astfel de manevră o va face mereu cu nonșalanță! Dacă ar gi măcar 25% șansele să fie prins nu am mai vedea la tot pasul chestii din astea. Unii taie banda continuă la 20 m de un giratoriu gol, doar pt că nu li se întâmplă nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
66c-bmw Postat August 21, 2021 Share Postat August 21, 2021 Dupa cum se circula ar trebui separatoare de sens din beton pe toate drumurile asfaltate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat August 21, 2021 Autor Share Postat August 21, 2021 6 hours ago, 66c-bmw said: Dupa cum se circula ar trebui separatoare de sens din beton pe toate drumurile asfaltate. Ce bine suna ca idee... Abia au facut pe DN1 la iesirea din Bucuresti dupa x accidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 22, 2021 Share Postat August 22, 2021 Și acum ~2 săptămâni îl spulberase unul pe vreo 20m în Otopeni! Cu un turism, nici măcar gip... Dar sunt bune pt că măcar nu mai întorc bizonii la tot pasul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 22, 2021 Admin Share Postat August 22, 2021 Băiatul era oarecum bine, chiar în seara respectivă a scris pe grup pe fb. Singurul lucru era că nu putea să stea în picioare și să meargă, spunea că-l doare tare în zona inghinală. De atunci nu se mai știe nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipRo Postat August 22, 2021 Share Postat August 22, 2021 La impactul frontal te lovesti de rezervor cu zona aceea sensibila. Cunoastem Sper sa fie bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 22, 2021 Admin Share Postat August 22, 2021 Da, așa este, rezervor, ghidon, parbriz etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat August 22, 2021 Autor Share Postat August 22, 2021 1 hour ago, CipRo said: La impactul frontal te lovesti de rezervor cu zona aceea sensibila. Ma abat putin de la subiect, dar exista ceva de protectie pentru asa ceva? Si la o frana mai puternica se poate simti durere acolo. Eu ma gandesc (fara sa stiu) ca daca pot, sa ma ridic putin in picioare pe scarite, dar in practica nu ai timp de asa ceva si poate faci mai mult rau aruncandu-te cu "capul inainte". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipRo Postat August 22, 2021 Share Postat August 22, 2021 Acum 32 minute, ionutpm a spus: Ma abat putin de la subiect, dar exista ceva de protectie pentru asa ceva? Si la o frana mai puternica se poate simti durere acolo. Eu ma gandesc (fara sa stiu) ca daca pot, sa ma ridic putin in picioare pe scarite, dar in practica nu ai timp de asa ceva si poate faci mai mult rau aruncandu-te cu "capul inainte". Este ceva de genul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 22, 2021 Share Postat August 22, 2021 (editat) 52 minutes ago, ionutpm said: Ma abat putin de la subiect, dar exista ceva de protectie pentru asa ceva? Si la o frana mai puternica se poate simti durere acolo. Eu am avut fractură de bazin din accident, fara sa am nicio lovitura la oo sau la penix. Pentru așa ceva nu te ajuta nici mama protectiilor. Suna foarte ciudat ca motociclistul "nu putea să stea în picioare și să meargă, spunea că-l doare tare în zona inghinală." Sunt subiectiv, stiu, dar ma intreb daca a facut o radiografie de bazin sau sta acasa ca fraierul cu fractura așteptând sa ii treacă. 2 hours ago, l.u.v said: Băiatul era oarecum bine, chiar în seara respectivă a scris pe grup pe fb. @l.u.v unii dintre noi suntem banati de pe grupul de fb, din motive incerte Putem avea o discutie pe p.m. despre motivul banarii si sansele de a fi de-banat? Pleeeease? Editat August 22, 2021 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 22, 2021 Share Postat August 22, 2021 Acum 5 ore, XaeL a spus: Eu am avut fractură de bazin din accident, fara sa am nicio lovitura la oo sau la penix. Depinde și de dimensiuni. Ale rezervorului mai ales. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 22, 2021 Share Postat August 22, 2021 3 minutes ago, ENEOS said: Depinde și de dimensiuni. Ale rezervorului mai ales. Eu o port pe dreapta si copacul a fost pe stanga. In plus de asta, am rezervorul sub șa. Nu are treaba cu marimea dar daca vrei ni le masuram. Rezervoarele mai ales. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat August 23, 2021 Share Postat August 23, 2021 la mine e de 20 ! rezervorul ... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat August 23, 2021 Share Postat August 23, 2021 30.....evident tot rezervorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 25, 2021 Share Postat August 25, 2021 litri? sau cm? sau inch? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 25, 2021 Share Postat August 25, 2021 La mine cică are 22, așa scrie în carte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valibogdan Postat August 30, 2021 Share Postat August 30, 2021 Off-topic : Si s-a transformat si acest topic intr-o gluma. On-topic : Ce se mai stie de rider? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate