JAGI Postat Septembrie 26, 2021 Share Postat Septembrie 26, 2021 Salutare. Am programare la RAR pentru schimbarea culorii in CIV. Motocicleta are trecut in CIV dimensiunea de 190/50/17 iar eu nu mai am demult aceasta dimensiune. Ar avea cineva o anvelopa uzata pt imprumut 2 zile? In Bucuresti. Nu raman dator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 27, 2021 Admin Share Postat Septembrie 27, 2021 Sună pe la service-urile moto, imposibil să nu găsești. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 27, 2021 Share Postat Septembrie 27, 2021 Zeul anvelopelor are probleme? Nu pot sa cred.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 27, 2021 Autor Share Postat Septembrie 27, 2021 Acum 11 ore, l.u.v a spus: Sună pe la service-urile moto, imposibil să nu găsești. Incredibil, dar nu am gasit. Doar cele fara nici un fel de profil pe mijloc. Acum 11 ore, Baxxter a spus: Zeul anvelopelor are probleme? Nu pot sa cred.... De la 190/55 in sus am avut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianubs Postat Septembrie 29, 2021 Share Postat Septembrie 29, 2021 Nu cred ca te verifica la anvelope daca te duci pentru schimbarea culorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 29, 2021 Share Postat Septembrie 29, 2021 Nu, dar ar putea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 29, 2021 Share Postat Septembrie 29, 2021 La 27.09.2021 la 12:07, Clit Eastwood Jr. a spus: stai sa ma vezi pe mine cu cnp incepand cu 2 Asta explică nickname-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Septembrie 30, 2021 Share Postat Septembrie 30, 2021 7 hours ago, marianubs said: Nu cred ca te verifica la anvelope daca te duci pentru schimbarea culorii. Ba da, te poate controla daca vrea. La modificari in CIV se pot inspecta si alte lucruri, mie la schimbare CIV mi-a dat revenire pentru toba si mi-a atras atentia ca farul nu este original. A trebuit sa schimb toba desi eu ma dusesem la RAR pentru schimbare CIV pt ca nu mai aveam casete libere ca sa o pot inmatricula pe numele meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 30, 2021 Admin Share Postat Septembrie 30, 2021 Corect, te poate verifica pentru orice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 4, 2021 Autor Share Postat Octombrie 4, 2021 Se pare ca nimeni nu mai foloseste aceasta dimensiune. SI cand ma gandesc ca am aruncat la gunoi anvelopa originala din 2007, cu 4000 km pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Octombrie 4, 2021 Share Postat Octombrie 4, 2021 Acum 1 oră, JAGI a spus: Se pare ca nimeni nu mai foloseste aceasta dimensiune. SI cand ma gandesc ca am aruncat la gunoi anvelopa originala din 2007, cu 4000 km pe ea. O rezolvi tu, esti baiat mare. Imi pare rau ca nu te pot ajuta, doar o incurajare.....;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianubs Postat Octombrie 9, 2021 Share Postat Octombrie 9, 2021 La 30.09.2021 la 6:48, mobiletron a spus: Ba da, te poate controla daca vrea. La modificari in CIV se pot inspecta si alte lucruri, mie la schimbare CIV mi-a dat revenire pentru toba si mi-a atras atentia ca farul nu este original. A trebuit sa schimb toba desi eu ma dusesem la RAR pentru schimbare CIV pt ca nu mai aveam casete libere ca sa o pot inmatricula pe numele meu. Pentru schimbarea culorii nu se face nici certificat de autenticitate, nici inspectie tehnica. Te poti duce cu motocicleta pe platforma, fara roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Octombrie 9, 2021 Share Postat Octombrie 9, 2021 1 oră în urmă, marianubs a spus: Pentru schimbarea culorii nu se face nici certificat de autenticitate, nici inspectie tehnica. Te poti duce cu motocicleta pe platforma, fara roti. Depinde de cine dai. Eu am fost la Voluntari pentru preschimbare carte, ca nu mai avea loc in ea. Surpriza, a verificat Dinicutu absolut totul: lumini, anvelope, etc. Si mi-a schimbat si culoarea in noua carte din albastru/alb in albastru/argintiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Octombrie 9, 2021 Share Postat Octombrie 9, 2021 Acum 23 minute, patrick1 a spus: Cum ţi-a schimbat culoarea? ....pai cam avea dreptate Este vorba despre un GS650, care probabil la origine a avut carenajul albastru și coada alba. Unul dintre proprietarii anteriori i-a schimbat coada si i-a pus argintie. Dinicutu a observat, eu habar nu aveam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Octombrie 9, 2021 Share Postat Octombrie 9, 2021 1 hour ago, Baxxter said: Depinde de cine dai. Eu am fost la Voluntari pentru preschimbare carte, ca nu mai avea loc in ea. Surpriza, a verificat Dinicutu absolut totul: lumini, anvelope, etc. Si mi-a schimbat si culoarea in noua carte din albastru/alb in albastru/argintiu. De Dinicutu am dat si eu dar per total a fost de treaba, doar de toba s-a legat si oricum voiam sa o schimb deoarece era prea zgomotoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Octombrie 9, 2021 Share Postat Octombrie 9, 2021 Asta spun si eu, omul isi face treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate