zapata Postat Februarie 19, 2022 Share Postat Februarie 19, 2022 Salut, Am un 125 cu o toba akrapovic fake, si vreau sa știu dacă voi credeți ca o fisura în galerie pe lângă catalizator pe unde mai ies gaze poate sa îmi influențeze rateurile de pe evacuare. Țin sa precizez ca motorul da și asa câteodată niște rateuri frumoase, dar nu cum as vrea eu. Dacă ii astup acea fisura și nu va mai pierde gaze va fi mai ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Februarie 19, 2022 Share Postat Februarie 19, 2022 Si eu votez pentru astuparea fisurii, daca era buna o fisura pe traseu ori ar fi venit din fabrica asa ori isi fisura toata lumea galeria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 19, 2022 Share Postat Februarie 19, 2022 Acum 53 minute, zapata a spus: Salut, Țin sa precizez ca motorul da și asa câteodată niște rateuri frumoase, dar nu cum as vrea eu. Salut, Poti sa-mi explici cum ai vrea sa sune rateurile, sa fie exact pe gustul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 19, 2022 Share Postat Februarie 19, 2022 Votez contra fake kakrapovici și orice alt tip de burlan. Și da, fisura poate provoca rateurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Februarie 19, 2022 Share Postat Februarie 19, 2022 Nici rateurile nu mai sunt ce erau odată..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Februarie 19, 2022 Share Postat Februarie 19, 2022 Acum 5 ore, zapata a spus: Salut, Am un 125 cu o toba akrapovic fake, si vreau sa știu dacă voi credeți ca o fisura în galerie pe lângă catalizator pe unde mai ies gaze poate sa îmi influențeze rateurile de pe evacuare. Țin sa precizez ca motorul da și asa câteodată niște rateuri frumoase, dar nu cum as vrea eu. Dacă ii astup acea fisura și nu va mai pierde gaze va fi mai ok? Mnoa, acum ce e mai important: sigla Akrapovic (ce conteaza ca e fake) sau rateurile? P.S. Nu pot sa inteleg pasiunea asta pentru sigla, mai ales cand nu ai bani. Dar, hai sa nu dam in "hatereala", ca si asa i-a mers vestea acestui forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Februarie 19, 2022 Share Postat Februarie 19, 2022 Daca are fisura ...nu ar trebui sa aibe rateu ! Grosier asa , din ce stiam , rateu are daca amestecul e prea bogat , nu arde bine , si din cauza temp , pe la toba face poc poc ...sau , daca supapele( supapa ) de evacuare nu inchid bine ....toate astea presupunand ca are 4T ....nu stiu ...poate gresesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Februarie 19, 2022 Share Postat Februarie 19, 2022 Acum 8 minute, pierrotlefou a spus: Nu pot sa inteleg pasiunea asta pentru sigla, mai ales cand nu ai bani. Fake it 'till you make it. Nu e inventat la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Februarie 19, 2022 Share Postat Februarie 19, 2022 Acum 13 minute, AdrianB1 a spus: Fake it 'till you make it. Nu e inventat la noi. Tot nu schimbă datele problemei. Si întrebarea rămâne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Februarie 19, 2022 Share Postat Februarie 19, 2022 Exista o gramada de explicatii pentru asta, are pana si pagina dedicata pe Wikipedia, deci intrebarea are deja raspuns. Asa ai putea sa intrebi si de ce ar da cineva sute de Euro in plus pe o Akrapovic reala cand are deja toba stock, si aia are raspuns. Inca exista loc pe lumea asta pentru toate gusturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate