frigider Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 1 oră în urmă, xt600 a spus: Asadar, numarul mobrelor conteaza.. Ai vreun dubiu cine va lua titlul la constructori si anul asta? Stai sa vezi dupa jumatatea sezonului cand, (mai mult ca)...posibil, vor fi ordine de echipa. Contează că au și piloți. Ăilalți 3(?) sunt cam degeaba. Zarco nu e mereu sus dar ajuta și el că încurcă. Am văzut de atâtea ori: calificările s calificări si cursa e cursa. Nu va gândiți că o să fie Ducati pe locurile 1 2 3 4 5 la sfârșit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 (editat) Acum 14 minute, frigider a spus: Contează că au și piloți. Ăilalți 3(?) sunt cam degeaba. Zarco nu e mereu sus dar ajuta și el că încurcă. Foarte adevarat. Chiar au vreo 2-3 piloti foarte buni. Dar este si o chestiune care tine de matematica probabilitatilor. Cand ai 8 piloti pe grila, probabilitatea ca pe fiecare circuit sa performeze foarte bine macar un singur pilot, este mai mare decat atunci cand ai 2 sau 4 piloti. Plus ca, asa cum spui, ceilalti pot incurca mult, chiar daca sunt degeaba pe circuit. A cazut Acosta!!! Greu inceput de sezon pentru el... Pffff.. a cazut si Vietti.. Phuuuuu... si Canet.. Editat Aprilie 10, 2022 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 Dezastru la moto2. Primii 2 lideri ai căzut unul după altul. Pedro Acosta are pur și simplu un start de sezon dezastruos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 Daca ar fi sa caracterizez, in doua cuvinte, cursa de la Moto2, as zice ca a fost un macel plictisitor. Sa speram ca MotoGp ne va oferi mai mult, insa speranta unui spectacol ramane tot la Moto3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 Acum 33 minute, danypop a spus: Dezastru la moto2. Primii 2 lideri ai căzut unul după altul. Pedro Acosta are pur și simplu un start de sezon dezastruos La cei 2 pare ca a fost vantul. F ciudat a cazut Canet, a plecat cu toata motoreta de-a latul :(. Acosta a gresit masiv, a intrat f ciudat pe vibratorul de interior, as zice greseala lui. Pacat de Aldeguer, ghinion si in Argentina si aici 1 oră în urmă, frigider a spus: Contează că au și piloți. Ăilalți 3(?) sunt cam degeaba. Zarco nu e mereu sus dar ajuta și el că încurcă. Am văzut de atâtea ori: calificările s calificări si cursa e cursa. Nu va gândiți că o să fie Ducati pe locurile 1 2 3 4 5 la sfârșit. Eu sper sa nu castige Ducati , desi o sa fie greu. Poate MM o sa ii incurce, poate Qua nu isi supraincalzeste guma fata in pluton, avand in vedere vantul si temperatura mai scazuta sa vedem ceva batalii. La inceput, parca vad ca pleaca MIller ca din pusca, cu Martin si Bag pe urmele lui, si dupa 8-10 tururi cade pe 7-8. Astept sa vad duelul Mar - Bag si pe Rins ca sa vina sa termine pe podium :). Si sper, desi e o speranta desarata asa, ca o sa vina si Qua in apropierea podiumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 Greu sa nu fie o victorie Ducati. Posibil ca și suzi sa se amestece în lupta pt podium. În rest is prea multe duc-uri acolo în fata ca să nu câștige unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 Morcovit dințosu' pe grilă, deloc nu-și mai arată fasolea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai66RUN Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 3 minute și îl vedem pe MM cum ajunge pe podium sau vede triplu de data asta ? Câți dărâmă in primul viraj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 (editat) Acum 11 minute, danypop a spus: Greu sa nu fie o victorie Ducati. Posibil ca și suzi sa se amestece în lupta pt podium. În rest is prea multe duc-uri acolo în fata ca să nu câștige unul daca ar fi sa pariez si sa nu ma gandesc ca as putea sa pierd, as paria pe Rins. daca as fi milionar, as paria pe Qua :)))))))))). daca as vrea sa nu pierd as alege intre Mar si Bag...sa vedem ce se va intampla. astep sa cada MIller acuma Editat Aprilie 10, 2022 de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 (editat) memel se uita în spate după bmw la start? Editat Aprilie 10, 2022 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 Acum 3 minute, ENEOS a spus: memel se uita în spate după bmw la start? A avut noroc acuma, era sa-l ia pe VInales si Binder cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3dfx Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 la cum merge MM , m.as mira tare sa nu cada .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 Acum 21 minute, 3dfx a spus: la cum merge MM , m.as mira tare sa nu cada .... Merge bine..daca nu rata sigur conducea cursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 (editat) Cam da, la ce ritm a avut. Pe final nu mai avea guma spate deloc Editat Aprilie 10, 2022 de danypop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 Frumoasa cursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 Acum 45 minute, Mihai66RUN a spus: 3 minute și îl vedem pe MM cum ajunge pe podium Aiogura florin ion, tu ești mă? Că doar nea diaree verbală l-a văzut pe dințos pe podium toată cursa. Acum 12 minute, damager a spus: Merge bine..daca nu rata sigur conducea cursa Dacă dacă nu era Parcă parcă se-neca! memel e mai negru ca hamilton în boxă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 (editat) Acum 4 minute, ENEOS a spus: Aiogura florin ion, tu ești mă? Că doar nea diaree verbală l-a văzut pe dințos pe podium toată cursa. Dacă dacă nu era Parcă parcă se-neca! Asa, dar a avut ritm bun. nu stiu dc ar fi castigat, dar era in frunte. Qua a mers super bine cu moto2 al lui. Cred ca e extrem de frustant sa vezi cum se departeaza de tine pe linia dreapta. Pacat ca Rins nua plecat mai bine, daca ramanea cu plutonul fruntas, cred ca avea sanse mari sa castinge. Oricum, ducati pare din ce in ce mai buna....daca a ajuns cu 2 motoreta pe podium pe un circuit asa solicitant, inseamna ca pilotii pot sa reziste cu ea. si mama cum trage, ma uitam cat s-a chinuit Rins cu Zarco, cum trecea Zarco pe langa el pe linia dreapta, Editat Aprilie 10, 2022 de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 Enea a mers ceas! Rins la fel, buna cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai66RUN Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 18 minutes ago, ENEOS said: Aiogura florin ion, tu ești mă? Că doar nea diaree verbală l-a văzut pe dințos pe podium toată cursa Las' că au mers aia sponsorizați de eneos mult mai bine decât mm93 Apropos... Voi ați auzit launch controlul pe startul lui MM? Mie mi s-a parut că nu l-am folosit și a dat-o de gard... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 (editat) Era lunch control că a râgâit! Cred că a văzut dublu butoanele și a apăsat pe ăla de alături. Geaba bagi ulei bun într-un ij, la fel merge! Editat Aprilie 10, 2022 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 Frumoasa cursa! Bastianini a mers like a God. MM si Rins au facut recuperari senzationale.. spectacol asigurat. Apropo, cam asta inteleg eu prin cursa de recuperare. Ca veni vorba de Rins, parca a renascut din propria cenusa... sigur nu este Mir in echipamentul lui??? Mir a facut si el o cursa buna, dar parca nu este cel pe care il stiu de sezonul trecut. Ma tem ca negocierile cu Honda ii afecteaza ritmul de cursa.. Bagnaia, la fel de anonim... Jorge Martin, mi-a dat sperante in prima parte a cursei, dar s-a taiat pana la final... pacat. Miller, cursa foarte buna, insa inca odata demonstreaza ca este un pilot de locurile doi-trei... Zarco, idem. Q.. s-a vazut ca a vrut mai mult, dar atata poate cu mobra aia. Daca s-ar fi clasat in fata lui MM, ar fi fost o frumoasa victorie de moral. KTM-urile pe nicaieri, ca si Aprilia. Debutantii jalnici... P.S. MM nebun de legat.. nu a invatat nimic din experientele urate prin care a trecut, dar astazi a fost eroul cursei: de la prostul plutonului (nu am inteles ca a vrut sa faca la start), pana aproape de paradis, dupa o recuperare de senzatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 Acum 51 minute, xt600 a spus: P.S. MM nebun de legat.. nu a invatat nimic din experientele urate prin care a trecut, dar astazi a fost eroul cursei: de la prostul plutonului (nu am inteles ca a vrut sa faca la start), pana aproape de paradis, dupa o recuperare de senzatie. Bine că a rămas pe roți, a ratat el o frânare dar a reușit să se strecoare și n-a luat pe nimeni cu el. Îngândurat înaintea startului, vizibil nemulțumit și frustrat la final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 Acum 6 minute, ENEOS a spus: .... vizibil nemulțumit și frustrat la final. Evident ca este frustrat. Daca nu rata startul, castiga cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 Acum 1 minut, xt600 a spus: Daca Și cu parcă... Dacă nu ar fi fost idiot nu s-ar fi rupt și poate ar fi bătut până acum nr de titluri ale unuia cu galben, am uitat cum îl cheamă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 Acum 2 minute, ENEOS a spus: .... am uitat cum îl cheamă. Auci!!! Asta a sunat a erezie. Te referi la unu' care se da in cursele de GT? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate