q_simi Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Tocmai vin de la posta , am primit. Multumesc foarte mult. Nenea de la posta nu mi- a cerut banii, astept de la tine un nr de cont sa-ti innapoiez banii pt transport ! salut, nu e nevoie ca nu m-a costat mult. Sa o folosesti cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 salut, nu e nevoie ca nu m-a costat mult. Sa o folosesti cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edward21 Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Salut la toti...Din intamplare este cineva care vrea sa doneze o bicicleta sau o pereche de role nr 41/42 ? Chiar nu'mi permit sa achizitionez una dintre ele si imi doresc foarte mult..Muncesc undeva pe 1000 ron si din acesti bani trebuie sa dau in casa si sa'mi cumpar creme pentru piele deoarece am o boala pe sistem nervos "psoriazis"...La randul meu am si eu ceva de oferit pentru cine are nevoie : Scanner Hp fara cablu de date si cd cu drivere,am la el alimentatorul.mai ofer o baterie buna de UPS.o camasa maneca scurta alba marimea S. Ma puteti contacta la nr de tel 0764.416.658 Eduard....Nu am timp sa trimit in afara bucurestiului prin curier sau posta deoarece muncesc 6 zile pe saptamana de dimineata pana seara...Sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 A venit primavara, asa ca donez si eu cate ceva, in ajutorul celor cu potential mai scazut dar iubitori de moto: - casca Vemar, marimea M dar, purtata si largita, intra si o "bila" mai mare. Pentru pasager este ok. O viziera clara, zgariata pe lateral, nu deranjeaza, in urma unei tavaleli (nu trante !) si o viziera fumurie. Ah, si nu in ultimul rand, HUSA, ca sa fie tacamu' complet. - manusi Vanuci, lungi, de sport, nu mai tin minte modelul, alb/albastru, XL, uzate, folosibile, are o "aerisire" de vreo 7-8 mm la buricul unui deget, usor zgariate pe protectia pumnului la una din ele, tot in urma acelei tavaleli mai sus mentionate. Livrare numai in Bucuresti, imi pare rau dar n-am timp de expedieri. Cine este interesat sa ma contacteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bad florentina Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Pot sa primesc eu manusile? In ce zona din Bucuresti stai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian94 Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 A venit primavara, asa ca donez si eu cate ceva, in ajutorul celor cu potential mai scazut dar iubitori de moto: - casca Vemar, marimea M dar, purtata si largita, intra si o "bila" mai mare. Pentru pasager este ok. O viziera clara, zgariata pe lateral, nu deranjeaza, in urma unei tavaleli (nu trante !) si o viziera fumurie. Ah, si nu in ultimul rand, HUSA, ca sa fie tacamu' complet. - manusi Vanuci, lungi, de sport, nu mai tin minte modelul, alb/albastru, XL, uzate, folosibile, are o "aerisire" de vreo 7-8 mm la buricul unui deget, usor zgariate pe protectia pumnului la una din ele, tot in urma acelei tavaleli mai sus mentionate. Livrare numai in Bucuresti, imi pare rau dar n-am timp de expedieri. Cine este interesat sa ma contacteze. Salut!As vreau eu casca daca se poate imi trebuie pentru pasager si momentan nu dispun de o suma pentru a cumpara una.As vrea daca se poate sa o tii cumva,daca nu cer prea mult pana sambata viitoare cand ajung in Bucuresti la SMAEB,sau o poti trimite si prin curier daca cumva doresti si platesc eu transportul,poti lasa un numar de telefon in PM daca este sa ne auzim.Multumesc foarte mult, o seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greenday Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 frumos husa e mai lunga de 235 cm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Salut la toti...Din intamplare este cineva care vrea sa doneze o bicicleta sau o pereche de role nr 41/42 ? Chiar nu'mi permit sa achizitionez una dintre ele si imi doresc foarte mult..Muncesc undeva pe 1000 ron si din acesti bani trebuie sa dau in casa si sa'mi cumpar creme pentru piele deoarece am o boala pe sistem nervos "psoriazis"...La randul meu am si eu ceva de oferit pentru cine are nevoie : Scanner Hp fara cablu de date si cd cu drivere,am la el alimentatorul.mai ofer o baterie buna de UPS.o camasa maneca scurta alba marimea S. Ma puteti contacta la nr de tel 0764.416.658 Eduard....Nu am timp sa trimit in afara bucurestiului prin curier sau posta deoarece muncesc 6 zile pe saptamana de dimineata pana seara...Sanatate am o pereche de role folosite acum foarte mult timp. Sunt marimea 40-41. Ghetele sunt din plastic, culoare albastra, cu 3 clapete de plastic. Rotile sunt din silicon dar fac galagie, fiind de acum 10 ani, alta tehnologie, cele din ziua de azi sunt moi, silentioase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Salut. eu am o pereche de role.43-44. Le-am folosit doar o vara acum cativa ani,de atunci stau pe balcon prafuite. Sunt in stare buna , rotile sunt ok,nu sunt tocite sunt negre. Daca vrei,le poti avea sa te bucuri de ele. Vorbim pe PM daca esti interesat Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Scuze, cred ca m-am exprimat aiurea si am fost inteles gresit, bineinteles. Husa este pentru casca nu pentru o moto. Cei interesati ... PM Manusile si casca si-au gasit noii purtatori. Sa le poarte sanatosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Salutare, tocmai ce le-am primit, nu-mi sunt utile, mare valoare nu au avut, asa ca le pun la donat... 2 adaptoare de prezoane pt prinderea oglinzilor, pt Yamaha. Filetul exterior este M8, filet invers (cum este la Yamaha in dreapta), filetul interior este M10, pas normal. Se dau cate unul pt ca, evident, o motocicleta are nevoie doar de unul, pe stanga fiind filet normal. As prefera din Bucuresti, sa nu ma plimb pe la posta... dar in caz ca e nevoie, oi ajunge intr-un final sa le pun colet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nvmoldovan Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Donez geaca uvex 4 sezoane pt incepator cu buget redus Vine bine pt 175-180 73-80 kg In we se poate proba in Branesti si in timpul saptamanii in bic cu tel in prealabil. Att prefer sa fie folosita nu sa stea intr un dulap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyteodorescu Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Un gest frumos.... donatia... fericitul nou posesor sa se bucure de ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nvmoldovan Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Att e numai pt incepatori cu buget redus. Protectii spate cot si umeri. Sa incurajam sa poarte oamenii echipament!!! Textil, gen touring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Bravo pentru gest!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edward21 Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Salut. eu am o pereche de role.43-44. Le-am folosit doar o vara acum cativa ani,de atunci stau pe balcon prafuite. Sunt in stare buna , rotile sunt ok,nu sunt tocite sunt negre. Daca vrei,le poti avea sa te bucuri de ele. Vorbim pe PM daca esti interesat Bafta Multumesc din suflet pt role Mihai.sa'ti dea Dumnezeu sanatate tie si familiei tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian007 Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Salutare! Ai MP daca mai e valabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 Donez o pereche de cizme Probiker din textil marimea 45 Donez geaca imitatie piele marimea 38 culoarea rosie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 Donez un pat. De data asta donez o pereche de pantaloni de piele old-school cu protectii soft (mai degraba intarituri) la genunchi si pe lateral. Marimea 52, stare buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 @alinbugnar Neavand deloc pantaloni de moto, nu stiu ce marime port, dar daca esti dragut sa tragi o masuratoare la ei sa-mi dau seama daca imi vin sau nu, dau o bere si te scap eu de ei. Dar ma indoiesc ca am eu norocul asta, 52 suna a marime mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusCB500 Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 @suzukirf 600...as fi interesat de geaca rosie daca mai este disponibila.multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 De data asta donez o pereche de pantaloni de piele old-school cu protectii soft (mai degraba intarituri) la genunchi si pe lateral. Marimea 52, stare buna. @alinbugnar Neavand deloc pantaloni de moto, nu stiu ce marime port, dar daca esti dragut sa tragi o masuratoare la ei sa-mi dau seama daca imi vin sau nu, dau o bere si te scap eu de ei. Dar ma indoiesc ca am eu norocul asta, 52 suna a marime mare... Au mers la Gangsterik, a fost al doilea care mi-a scris ieri, insa primul care s-a prezentat sa ii ridice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nvmoldovan Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 AM dat geaca sper sa o utilizeze si sa il ajute sa faca multi km. o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Au mers la Gangsterik, a fost al doilea care mi-a scris ieri, insa primul care s-a prezentat sa ii ridice Multumesc frumos..un om de nota 10 recomand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Jos palaria pentru gestul tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate