hora09 Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Ma fac samsar la pe topicul asta..Cine are WiiU (repet Wii U) dau urmatoarele jocuri: ZombiU si JustDance 2014.Ele sunt in tipla dar ca sa nu se ajunga sa fie vandute (faza cam de cacao) o sa scriu cu markeru pe cd-uri numa dedicatii de bine!Folositi PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian Filip Postat August 15, 2015 Share Postat August 15, 2015 geaca a ajuns la mine, abia ce-a plecat curierul. este intr-o stare excelenta si nu pot decat sa-i multumesc inca o data userului ivan pedala unchiul meu va fii bucuros de ea, cat de curand vine si ziua lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 15, 2015 Share Postat August 15, 2015 Ma bucur ca iti place si sper sa-i placa si unchiului tau...si s-o poarte fara sa-i arate asfaltul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat August 19, 2015 Share Postat August 19, 2015 Salutare ! Ma ajuta cineva cu o geaca de piele (ecologica sau nu) uzata, ce nu se mai poate folosi ? Sau ceva piele de la o canapea/fotoliu, tapiterie auto, orice... Imi trebuie pentru un proiect foarte low-cost sa zicem---o şa ceva gen cafe racer/scrambler. Multumesc » Post actualizat in 19 Aug 2015 22:00 Salutare ! Ma ajuta cineva cu o geaca de piele (ecologica sau nu) uzata, ce nu se mai poate folosi ? Sau ceva piele de la o canapea/fotoliu, tapiterie auto, orice... Imi trebuie pentru un proiect foarte low-cost sa zicem---o şa ceva gen cafe racer/scrambler. Multumesc Sau ceva saltea semi-distrusa de la o sala de sport... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 Salutare ! Ma ajuta cineva cu o geaca de piele (ecologica sau nu) uzata, ce nu se mai poate folosi ? Sau ceva piele de la o canapea/fotoliu, tapiterie auto, orice... Imi trebuie pentru un proiect foarte low-cost sa zicem---o şa ceva gen cafe racer/scrambler. Multumesc » Post actualizat in 19 Aug 2015 22:00 Sau ceva saltea semi-distrusa de la o sala de sport... Da-mi o dimensiune in mare pentru ce iti trebuie tie. S-ar putea sa am eu ceva piele de culoare neagra pt tapitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat August 25, 2015 Share Postat August 25, 2015 Donez căruț bebeluș 3 în 1. Pentru copii 0-3ani. Căruțul este folosit ,are urme de uzura dar funcționează fără probleme. Include landou,scoica auto și cel clasic pentru transport. Culoarea este rosu cu negru. Prefer sa îl dau unei familii care deocamdată nu își permite sa cumpere unul nou. Evitați vă rog întrebări de genul...."dai doar scoica auto!!". Se poate ridica din București sector 3 zona Baba Novac. Mai multe detalii pe P.M Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 Salut, am un monitor dell 21" ecran flat, mode P1130 si o carcasa pt cu unitate optica ( dvd-rom) de donat. La monitor nu am cablul de alimentare si cel ce intra in unitate ( le folosesc la monitorul actual) Functioneaza perfect. Unitatea este nefolosita. Doresc sa le donez de la domiciliu sau in apropiere, deoarece monitorul este greu si nu as vrea complicatii cu curieratul. ( Locatie: Valea Jiului ) Multumesc » Post actualizat in 27 Aug 2015 15:11Multumesc, s-au dat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 Se dă una bucată cheie netăiată de Honda fără capac si fără cip ! S-a dat cheia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 Donez căruț bebeluș 3 în 1. Pentru copii 0-3ani. Căruțul este folosit ,are urme de uzura dar funcționează fără probleme. Include landou,scoica auto și cel clasic pentru transport. Culoarea este rosu cu negru. Prefer sa îl dau unei familii care deocamdată nu își permite sa cumpere unul nou. Evitați vă rog întrebări de genul...."dai doar scoica auto!!". Se poate ridica din București sector 3 zona Baba Novac. Mai multe detalii pe P.M Bafta rezervat ptr userul @yahym85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 Nolan N52 Smart-1215g -bulinele albe sunt reflectorizante -prindere GoPro de la GoodKat -prindere DD-casca a fost achizitionata in urma cu ceva ani pentru mersul in oras cand sunt peste 30g-practic este purtata cateva mii km (nu multi) -nu am dat-o pe jos sau accidente -urme de uzura normale Problema: acuma 2-3 saptmanai mi s-a dezlipit captuseala si s-a cam dus dracu buretele din crestetul capului. Am mai mers o saptamana cu ea si e naspa, ma enerveaza, plus ca nu am chef sa "repar" nimica Folositi doar PM! in felul urmator: la Subiect scrieti -N52 "marimea"- Cum am procedat cand am dat si X-Lite-ul, fac la fel si aicea: cine nimereste marimea o capata.. Din comoditate o dau in Bucuresti Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leprechaun Postat August 29, 2015 Share Postat August 29, 2015 (editat) Se doneaza un mouse Microsoft Designer prin bluetooth. E nou nefolosit, beneficeaza si de 2 ani garantie. Cine e interesat sa dea PM. » Post actualizat in 30 Aug 2015 12:42 Se doneaza un mouse Microsoft Designer prin bluetooth. E nou nefolosit, beneficeaza si de 2 ani garantie. Cine e interesat sa dea PM. Adjudecat Editat August 29, 2015 de Leprechaun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat August 30, 2015 Share Postat August 30, 2015 Casca rezervata pentru @bezaru » Post actualizat in 01 Sep 2015 05:25Manusi Alpinestars SP2 marimea LAu peste 50K, uzura serioasa, stanga are o bucata ce se vede in poze descusuta in mare parte (cu un pic de interes si indemanare se poate coase la loc).Chiar si asa obosite mai bine fata de nimic.. Folositi PM Din nou de comoditate si ambitie le dau in Bucuresti Merci » Post actualizat in 01 Sep 2015 18:29Casca marimea M s-a dat, au ramas manusile L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bezaru Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 Multumesc pentru casca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndyCZR Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Donez un set de placute scoase de pe un F4i. Sunt de fața. Unul dintre seturi era tocit complet si am decis sa le schimb pe ambele cu toate ca cel in cauza mai are cca 4 mm din placuta ... cine e interesat astept PM. prefer predare personala in Bucuresti. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buhay Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Pentru pasionatii de gaming donez Counter-Strike Complete pack, care contine liceente pentru urmatoarele 6 jocuri: Includes 6 items: Counter-Strike, Counter-Strike: Condition Zero, Counter-Strike: Condition Zero Deleted Scenes, Counter-Strike: Source, Counter-Strike: Global Offensive, Counter-Strike: Global Offensive - SDK Acestea pot fi activate pe platforma Steam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Pentru pasionatii de gaming donez Counter-Strike Complete pack, care contine liceente pentru urmatoarele 6 jocuri: Includes 6 items: Counter-Strike, Counter-Strike: Condition Zero, Counter-Strike: Condition Zero Deleted Scenes, Counter-Strike: Source, Counter-Strike: Global Offensive, Counter-Strike: Global Offensive - SDK Acestea pot fi activate pe platforma Steam Salut, as vrea eu pachetul, daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buhay Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Liceentele s-au dus la Geo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Multumesc pt joace, o sa am ce face pe vreme nasoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 Are cineva nevoie de niste cerneala pentru incarcarea imprimantei? Sunt aproape pline toate 4 recipientele(rosu,galben,albastru si negru) Sunt pentru epson. De preferat sa fie din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 rezervat ptr userul @yahym85 S-a dat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 (editat) Donez capete de ghidon de pe cbr 929. Cu ele a venit mobra din fabrica. Daca se revopsesc sunt ca noi. Eu le tineam cu partile zgariate in jos si nu se vedea deloc. Merg pe mai toate cbr'urile...dar poate si pe altele cu mici ajustări. Editat Septembrie 17, 2015 de darcocbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusCB500 Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 As dori eu capetele ghidon daca este posibil.As vrea sa le pun pe un CB 500.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Daca imi dai adresa mâine le pot pune la posta ca merg sa ridic ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Donez scarite pilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Pentru Honda CBR600? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate