Adrian M. Postat Iunie 11, 2017 Share Postat Iunie 11, 2017 Donez: Protectii solduri pantaloni, marca Pro Safe Hip protector-louis.eu, luate de la kronau cu 60 lei, si protectii genunchi blugi moto-luate de pe niste blugi moto China, Komine. Cele de sold, Testate EN 1621-1, 22x14.5 cm, flexibile, mai multe informatii , pe site: https://www.louis.eu...number=20019108 Locatie-Bucuresti, S3. Contact-PM, mail la adimathe@yahoo.com sau 0743180271. Daca nu raspund, rog SMS. Prefer predare personala in Bucuresti, dar, daca cineva are neaparat nevoie, trimit si prin curier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zambilik Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Daca stiti pe cineva care are nevoie, se doneaza un frigider vechi(dar functional). Nu asigur transport. Se poate ridica miercuri sau joi din Sector 4, zona Str. Secuilor. Contact: pm sau 0727635408 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Era un user pe aici " frigider ".Poate ii trebe' lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 Daca stiti pe cineva care are nevoie, se doneaza un frigider vechi(dar functional). Nu asigur transport. Se poate ridica miercuri sau joi din Sector 4, zona Str. Secuilor. Contact: pm sau 0727635408 Daca nu e nimeni mai interesat, o sa te scap eu de el sa-l pun in garaj sa raceasca berile . Cand mai ungi un lant o chestie mai tragi o bere rece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
menseph Postat Iunie 15, 2017 Share Postat Iunie 15, 2017 Salutare, Aparatorile si imprimantele s-au dat. o zi buna tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai85 Postat Iunie 15, 2017 Share Postat Iunie 15, 2017 (editat) donez cauciucuri 120 fata 180 spate. dunlop gp racer d211 dot 2016 compozitie medie. spatele a trecut de martori si banda de rulare e destul de uzata. fata se prezinta ok. se ridica din bucuresti zona viilor, langa anvelope moto eu » Post actualizat in 15 Jun 2017 09:41PS: poza cu spatele nu e cea mai recenta Editat Iunie 15, 2017 de mihai85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrLexic Postat Iunie 18, 2017 Share Postat Iunie 18, 2017 Salut, Donez un cd rw si un cd rom, ambele mufa ata. Predare in Bucurest sau Ploiesti. Contact: 0751119936 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 18, 2017 Share Postat Iunie 18, 2017 (editat) . Editat Iunie 18, 2017 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iunie 18, 2017 Share Postat Iunie 18, 2017 (editat) Donez casca AGV cu buretele mancat inauntru si viziera zgaraiata, accesibila totusi pentru vedere. Buretele insa, lasa mizerii, trebuie ori schimbat, ori purtat cu cagula... Casca nu e lovita, scapa insa mult burete, fiind foarte veche. O pot preda dimineata intre 7 si 8 si seara dupa 5 pe traseul Basarabia-Alba Iulia-Unirii-Splai-Crangasi-Militari cu mici devieri. Daca nu gasesc NEVOIAS, o s-o pun la ghena. Macar si de decor si tot ar fi ceva... Editat Iunie 18, 2017 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iunie 18, 2017 Share Postat Iunie 18, 2017 Pai cumparator sau nevoias? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iunie 18, 2017 Share Postat Iunie 18, 2017 (editat) Pai cumparator sau nevoias?Ce? cum??? aa...off, obicei greu de scos, nu cumparator ) nevoias clar. Am modificat mai sus. Mersi de atentionare P.S.: viziera se rabateaza, sistemul de prindere functioneaza. Editat Iunie 18, 2017 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Iunie 18, 2017 Share Postat Iunie 18, 2017 Daca nu o dai unui nevoias, las-o unei scoli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iunie 18, 2017 Share Postat Iunie 18, 2017 Buna idee, mai astept cateva zile, dupa care incerc la scoli moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuelcristian Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Donez: Salut! M-ar ajuta pe mine protectiile. Am sa iti dau si un sms. Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Salut Pleaca maine spre primul coleg anuntat...scuze de raspunsul intarziat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuelcristian Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Salut Pleaca maine spre primul coleg anuntat...scuze de raspunsul intarziat. Nu e bai! Sa le foloseasca sanatos si fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Protectiile postate au ajuns la Buzau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 Salut, Donez una bucata pereche role marimea 45. Se prezinta ca in poze. Au fost folosite destul. Se pot vedea in Sectorul 5 zona Marriot. 0799830170 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 26, 2017 Share Postat Iunie 26, 2017 Salut, Donez una bucata pereche role marimea 45. Se prezinta ca in poze. Au fost folosite destul. Se pot vedea in Sectorul 5 zona Marriot. 0799830170 Attached Thumbnails Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 26, 2017 Share Postat Iunie 26, 2017 Donez cizme moto Falco (Italy). Stare: au vazut si zile mai bune. Urme de la schimbator sau de la atins asfaltul cu marginea. Interiorul nu miroase (folosesc la tote incaltarile spray special) si nu este rupt. Nu sunt dezlipite si au intarituri pe calcai si glezne si protectii pentru schimbator. Foarte comode. Masura 42 (mie imi vin foarte bine desi la pantofi port 41). Se pot ridica din zina Obor, Bucuresti. Posta/curier imi sunt peste mana asa ca nu trimit. M-ar bucura sa le ia cineva caruia chiar sa ii foloseasca macar o perioada. Sunt mult,mult mai sigure decat orice incaltari nededicate moto. PM pentru alte detalii. O seara buna. Sorin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 Salut. Timpul nu imi permite, de aceea am specificat de la inceput ca nu pot trimite. Daca ai in Bucuresti un prieten care sa vina sa le ia, i le inmanez cu mare drag. Trimite-mi un PM daca este cazul. O zi minunata! Sorin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat Iulie 18, 2017 Share Postat Iulie 18, 2017 (editat) Salut, Mai incerc o data, data trecuta persoana interesata nu m-a mai contactat: Donez o pereche de cizme touring Spada Hurricane marime 45: https://www.sportsbikeshop.co.uk/motorcycle_parts/content_rev/29089 Sunt purtate la ture lungi vreo 2 sezoane, estimez ca au vreo 6-7000km. Le-am luat ca fiind waterproof, insa s-au udat de fiecare data cand m-a plouat cu ele. Per total sunt in stare buna, doar crapaturi mici in "piele" in zona din fata, unde se indoaie cand pasesti. Se pot vedea/proba in Bucuresti, sau le trimit in tara, cu plata transportului de catre doritor. » Post actualizat in 18 Jul 2017 08:47Si poze Editat Iulie 18, 2017 de Shorty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_mo Postat Iulie 18, 2017 Share Postat Iulie 18, 2017 Donez: 1. O cască Caberg mărimea M (57-58), greutate 1450 g. Este veche și buretele interior este mâncat, dar poate fi purtată cu cagulă. Nu a fost lovită și are ochelari de soare. 2. Schiuri 190 cm cu bețe și clăpari mărimea 44. Dacă sunt doritori, le pot preda în București. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 19, 2017 Share Postat Iulie 19, 2017 Casca a ajuns la mine, pentru pasagera. Iti multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_mo Postat Iulie 19, 2017 Share Postat Iulie 19, 2017 Sa o stapaniti sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate