ianachim Postat Septembrie 6, 2022 Share Postat Septembrie 6, 2022 Am deschis acest topic deoarece acesta pasaj a fost dealungul timpului scena unor accidente moto tragice dupa 30 de ani au reusit sa l ILUMINEZE si IGIENIZEZE…. si sa acopere acele goluri dintre stalpi insa la cum arata acea placare cu PANOURI PERFORATE de tabla paraca nu mi justifica 12.000.000 euro covor asfaltic nou si canalizare la nivel am filmat ambele sensuri in ziua in care i au dat drumul sa vedem cat timp va arata asa Ssa speram ca in aceste conditii NORMALE nu vor mai exista evenimente nepacute https://youtu.be/HBXlz_7zVUk https://youtu.be/URgoNzdJPXQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Septembrie 6, 2022 Share Postat Septembrie 6, 2022 Ce ms intereseaza pe mine este daca au indreptat acea curba care.i face pe saracii.motociclisti cu capul si cand se apuca de curba de la podul Crangasi, sa o indrepte si pe acea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 6, 2022 Share Postat Septembrie 6, 2022 L-am considerat de multă vreme proiectat greşit, cele două sensuri trebuie să fie separate cu perete ca să se elimine posibilitatea impactului cu un stâlp, cum a păţit lady Diana şi ca să se faciliteze ventilaţia prin efectul de piston pe care-l au vehiculele. Cu golurile dintre stâlpi gazele de eşapament erau trecute de pe un sens pe celălalt şi rămâneau la interior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Septembrie 6, 2022 Share Postat Septembrie 6, 2022 Acum 4 ore, ianachim a spus: Am deschis acest topic deoarece acesta pasaj a fost dealungul timpului scena unor accidente moto tragice dupa 30 de ani au reusit sa l ILUMINEZE si IGIENIZEZE…. si sa acopere acele goluri dintre stalpi insa la cum arata acea placare cu PANOURI PERFORATE de tabla paraca nu mi justifica 12.000.000 euro covor asfaltic nou si canalizare la nivel am filmat ambele sensuri in ziua in care i au dat drumul sa vedem cat timp va arata asa Ssa speram ca in aceste conditii NORMALE nu vor mai exista evenimente nepacute https://youtu.be/HBXlz_7zVUk https://youtu.be/URgoNzdJPXQ Nu as deschide bursa pariurilor pentru "cat de repede va avea loc primul accident" si "cat de repede se va degrada". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Septembrie 6, 2022 Share Postat Septembrie 6, 2022 Este o schimbare in bine dar nu vom scapa de accidente care se intamplau din cauza vitezei excesive si nu din cauza pasajului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 6, 2022 Share Postat Septembrie 6, 2022 (editat) Sunt multe curbe proiectate aiurea, bretele, racordări cu raze variabile (afară pe orice bretea din asta virezi și menții poziția ghidonului/volanului), dar și muuuulți îndemânatici spre care vine virajul prea repede! A mai fost o poveste cu curba de pe Virtuții, de la baraj, s-a fărâmat un confrate acolo și au fost tot felul de discuții cum că ar fi proiectată prost, că băă, că te aruncă la 80 km/h etc. De atunci am testat-o cu 3-4 motociclete, merge lejer la 100+ pe oricare sens și menținându-ți banda. Știu că e restricție de 40 acolo. Editat Septembrie 6, 2022 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 6, 2022 Share Postat Septembrie 6, 2022 (editat) 1 oră în urmă, Djenavar a spus: Ce ms intereseaza pe mine este daca au indreptat acea curba care.i face pe saracii.motociclisti cu capul si cand se apuca de curba de la podul Crangasi, sa o indrepte si pe acea. Cine nu e in stare sa ia curbele din Pasajul Unirii sa se lase de condus orice. Tramvaiul e sfant pentru el. Acum 13 minute, mobiletron a spus: Este o schimbare in bine dar nu vom scapa de accidente care se intamplau din cauza vitezei excesive si nu din cauza pasajului. Am trecut de 10000000 de ori prin pasajul ala, mereu cu peste 100. Niciodata n-am avut nicio emotie. Nu viteza e de vina. Editat Septembrie 6, 2022 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Septembrie 6, 2022 Share Postat Septembrie 6, 2022 7 minutes ago, Speedy.K said: Am trecut de 10000000 de ori prin pasajul ala, mereu cu peste 100. Niciodata n-am avut nicio emotie. Nu viteza e de vina. Pe fond viteza e de vina, nu toti stiu sa stapaneasca o masina sau o motocicleta la viteze mari. Multi se sperie si au reactii ciudate in acest pasaj, nu ai observat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 6, 2022 Share Postat Septembrie 6, 2022 Acum 2 minute, mobiletron a spus: Pe fond viteza e de vina, nu toti stiu sa stapaneasca o masina sau o motocicleta la viteze mari. Multi se sperie si au reactii ciudate in acest pasaj, nu ai observat? Paintocmai, pe fond pilotul e de vina, nu viteza! Ce 8nseamna viteza mare pentru tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Septembrie 6, 2022 Share Postat Septembrie 6, 2022 Am dat like la filmulețul cu apusul în thasos... Ala e chiar reușit. Pasajul și asfaltul din el arata bine pe filmare. Berbecii spre care vine virajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 6, 2022 Share Postat Septembrie 6, 2022 Viteza e parte din problema. Cred ca cealaltă e "point fixation". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Septembrie 6, 2022 Share Postat Septembrie 6, 2022 (editat) Am trecut ieri prin el, de când e renovat. Nu mai exista pasaje neilumiate, nu exista denivelări în asfalt, nimic. Cine pierde controlul acolo, e din vina lui sau a altor participanți la trafic. Curbele sunt extrem de largi, pasajul era cunoscut pentru alte probleme, nu pentru curbe strânse neapărat. Sau, cel puțin, asa am crezut eu, mergând prin el de multe ori și în stadiul vechi. Curbele strânse țin atenția în zona Ciurel, poate și pasajul suprateran de la timpuri noi, nu la Unirii... Editat Septembrie 6, 2022 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 6, 2022 Autor Share Postat Septembrie 6, 2022 Acum 1 oră, Speedy.K a spus: Cine nu e in stare sa ia curbele din Pasajul Unirii sa se lase de condus orice. Tramvaiul e sfant pentru el. Am trecut de 10000000 de ori prin pasajul ala, mereu cu peste 100. Niciodata n-am avut nicio emotie. Nu viteza e de vina. neneaaaa cand mai mergi a 100000001 oara pe acolo ma iei si pe mine sa ma dau tare “la aspiratie” dupa tine??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Septembrie 7, 2022 Share Postat Septembrie 7, 2022 Au zis azi la radio, cica, l-au facut mai scund cu 10 cm, in loc de 3.60m, 350m si s=au infipt niste autocare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 7, 2022 Share Postat Septembrie 7, 2022 Acum 10 ore, ianachim a spus: neneaaaa cand mai mergi a 100000001 oara pe acolo ma iei si pe mine sa ma dau tare “la aspiratie” dupa tine??? Te iau, da' nu vii cu benveul ca ala ma incetineste ca imi ia toat aspiratia si ma trage inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 7, 2022 Share Postat Septembrie 7, 2022 Acum 13 ore, cristache a spus: Au zis azi la radio, cica, l-au facut mai scund cu 10 cm, in loc de 3.60m, 350m si s=au infipt niste autocare... Acum 11 ore, Speedy.K a spus: Te iau, da' nu vii cu benveul ca ala ma incetineste ca imi ia toat aspiratia si ma trage inapoi. Nu mai merge decât cu scutecu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 7, 2022 Autor Share Postat Septembrie 7, 2022 Acum 1 oră, ENEOS a spus: Nu mai merge decât cu scutecu'! Corect! Dar merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Septembrie 8, 2022 Share Postat Septembrie 8, 2022 (editat) https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/pasajul-unirii-din-bucuresti-inchis-la-doar-cateva-zile-dupa-renovare-un-tir-a-ramas-blocat-dupa-ce-a-rupt-limitatorul-de-inaltime-2075065 Editat Septembrie 8, 2022 de popp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate