Andrei lupu Postat Octombrie 3, 2022 Share Postat Octombrie 3, 2022 Salut am o casca exo 390 si ieri am avut treaba cu casca sa iau pe cineva acum eu casca am legat o de un`suport special ` langa roata de spate si in timpul mersului a frecat putin pe spatele castii problema este ca casca este imprumutata interbarea mea care este daca stiti un service sau ori ce prin bucuresti care se ocupa cu polish sau reconditionare ptr o zgarietura pe spate nu este foarte adanca casca este negru matt Multumesc ! Daca este nevoie o sa atasez niste poze maine cu zgarietura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 3, 2022 Share Postat Octombrie 3, 2022 Suportul ala e pentru casti cand motocicleta e parcata, nu in mers. Doar sa stii pe viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 4, 2022 Share Postat Octombrie 4, 2022 Cum să agăți casca acolo și să mergi cu ea bălăngănind? Tocmai ți-ai luat o cască! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 4, 2022 Share Postat Octombrie 4, 2022 "A frecat putin"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Octombrie 4, 2022 Share Postat Octombrie 4, 2022 Acum 11 ore, Andrei lupu a spus: Salut am o casca exo 390 si ieri am avut treaba cu casca sa iau pe cineva acum eu casca am legat o de un`suport special ` langa roata de spate si in timpul mersului a frecat putin pe spatele castii problema este ca casca este imprumutata interbarea mea care este daca stiti un service sau ori ce prin bucuresti care se ocupa cu polish sau reconditionare ptr o zgarietura pe spate nu este foarte adanca casca este negru matt Multumesc ! Daca este nevoie o sa atasez niste poze maine cu zgarietura Negru mat... Te-ai scos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 4, 2022 Share Postat Octombrie 4, 2022 Acum 20 ore, Andrei lupu a spus: Salut am o casca exo 390 si ieri am avut treaba cu casca sa iau pe cineva acum eu casca am legat o de un`suport special ` langa roata de spate si in timpul mersului a frecat putin pe spatele castii problema este ca casca este imprumutata interbarea mea care este daca stiti un service sau ori ce prin bucuresti care se ocupa cu polish sau reconditionare ptr o zgarietura pe spate nu este foarte adanca casca este negru matt Multumesc ! Daca este nevoie o sa atasez niste poze maine cu zgarietura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei lupu Postat Octombrie 5, 2022 Autor Share Postat Octombrie 5, 2022 La 04.10.2022 la 6:30, ENEOS a spus: Cum să agăți casca acolo și să mergi cu ea bălăngănind? Tocmai ți-ai luat o cască! salut accesta `este` suportul poate nu am prinso eu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Octombrie 5, 2022 Share Postat Octombrie 5, 2022 @Andrei lupu man, nu e de cum prinzi casca, ci colegii mai sus au specificat clar ca acela este un suport pt casca doar in conditiilei in care lasi casca acolo cat timp lasi motocicleta parcata . In nici un caz nu mergi cu ea asa. O lasi in top-case daca ai, sau sub o plasa de prindere pe locul pasagerului , dar nu agatata de acea gaica. Una peste alta, sa retii pe viitor sa nu mai faci asta niciodata, si de asemenea vezi ce faci cu prietenul de la care ai imprumutat casca. Ori despagubire ori ... dai mai multe beri pentru o perioada de timp :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 5, 2022 Share Postat Octombrie 5, 2022 (editat) Acum 1 oră, GoodKat a spus: De atunci nu mai imprumut absolut nimic cand vine vorba de moto. Acum 31 minute, GoodKat a spus: Am doar cativa oameni de incredere carora le-as da motoreta, matale esti unul din ei. O soțietate fără moral și fără prințipuri va să zică că nu le are, ce plm! ___ Acum 2 ore, Andrei lupu a spus: salut accesta `este` suportul poate nu am prinso eu bine De suportul ăla o agăți ÎN STAȚIONARE și doar în locuri extra safe pt că altfel ajunge pe olx cu chinga tăiată, n-ar fi prima. "Am vrut să-i schimb închizătoarea, bo$$". Tu chiar nu ai realizat că o să se bălăngăne?!? Ia zi, acasă știi să ajungi dacă nu mai ai baterie la telefon? Editat Octombrie 5, 2022 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 5, 2022 Share Postat Octombrie 5, 2022 1 oră în urmă, ENEOS a spus: Ia zi, acasă știi să ajungi dacă nu mai ai baterie la telefon? De inițiator nu știu dar m-ai închis. Noroc ca am ceva zeama în baterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Octombrie 5, 2022 Share Postat Octombrie 5, 2022 Acum 9 ore, Andrei lupu a spus: salut accesta `este` suportul poate nu am prinso eu bine Și ce are scula cu prefectura... Ai belit-o pe o parte, cu ce ajută explicația? P.S. Într-adevăr, lipsește steluța din subsol: "această pungă nu este pentru jocul copiilor sub xxx ani". Nu pot să cred că tu ai citit manualul (în spaniolă) și acum te disculpi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 5, 2022 Share Postat Octombrie 5, 2022 Acum 7 ore, GoodKat a spus: Acum ceva ani ma roaga un cunoscut sa ii imprumut o casca pentru ca vrea sa mearga cu pasager. Il rog sa fie ATENT sa nu o dea pe jos. Ghici ce! A scapat-o de pe rezervor, ca acolo se tine casca. De atunci nu mai imprumut absolut nimic cand vine vorba de moto. Nu împrumut nici sculele, nu mai vorbesc de echipament. Strici, atunci plătești. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 5, 2022 Share Postat Octombrie 5, 2022 La 03.10.2022 la 23:23, Andrei lupu a spus: Daca este nevoie o sa atasez niste poze maine cu zgarietura Vorbeste cu proprietarul, si lipiti- vopstiti ceva pe zona afectata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Octombrie 6, 2022 Share Postat Octombrie 6, 2022 Acum 13 minute, Kristian K a spus: Da,merge o bancnota de 200 de lei. :))))) Exact. Eu zic sa ii cumpere alta. Ca nu e o casca scumpa. Daca mi-ar zgaria casca, m-ar multumi doar faptul ca i-a salvat viata cand a dat cu motorul de Terra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate