foxbat Postat Octombrie 25, 2022 Share Postat Octombrie 25, 2022 Salutare, Intreb pentru un prieten. Un k1200 din 2007. I s a scos centrala de abs(cica altfel nu mai mergea deloc). Acum (l a cumparat)vrea sa l faca si pe partea asta. Cred ca e nevoie atat de piesa cat si de ceva tester,pricepere si tot asa. Nu vrea la avb:) din motive evindente. Orice info/persoana care ar putea rezolva/pret estimativ este binevenita. Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Octombrie 25, 2022 Share Postat Octombrie 25, 2022 gen 1 sau gen 2 ? Eu la gen 1 am renuntat la o mai repara dupa ce a functionat vreo 300 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 25, 2022 Share Postat Octombrie 25, 2022 se repara prin inlocuire. ce aveti cu ABV? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 25, 2022 Autor Share Postat Octombrie 25, 2022 Acum 23 minute, popicadi a spus: gen 1 sau gen 2 ? Eu la gen 1 am renuntat la o mai repara dupa ce a functionat vreo 300 km. 2007.nu stiu mai mult.cica fara centrala nu i indica nici km.(pesemene de la acolo se citeau) Acum 2 minute, Cavaleru a spus: se repara prin inlocuire. ce aveti cu ABV? Nimic in special:) Doar ca reparatia la ei depaseste pretul mobrei:)) e bmw doar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 25, 2022 Share Postat Octombrie 25, 2022 ai intrebat sau asa ghicesti? de reparat pompa aia nu ti-o repara ci ti-o vor inlocui cu una noua. mai mult ca sigur vei avea nevoie de tester pentru a pune pompa in functiune in modul de service dupa inlocuire pentru a putea aerisi instalatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 25, 2022 Share Postat Octombrie 25, 2022 @foxbat - se înlocuiește. Este o pompă complexă care se ocupă atât de frână (care are servo) cât și de ABS. Prietenul tău poate încerca cu ceva SH, dacă găsește. Unii dau și garanție pe piesele second - boonstraparts.nl de exemplu. 55 minutes ago, popicadi said: gen 1 sau gen 2 ? Din câte știu, toate K1200R/S/GT folosesc aceeași pompă. Schimbarea modelului a venit pe generația K1300 care a renunțat la servofrână. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Octombrie 25, 2022 Share Postat Octombrie 25, 2022 o poza cu modulul ABS? daca e Bosch si seamana cu cele auto,poate se face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Octombrie 25, 2022 Share Postat Octombrie 25, 2022 Din cate stiu eu este pe k1200 e si generatia 1 care e cea mai pacatoasa si a carei reparatie duce undeva pe la 700 euro si generatia a 2 care e mai putin pacatoasa si a carei reparatie e la jumatate. Daca nu ii indica kilometrajul atunci e posibil sa ii fie dus si calculatorul. Eu am dat jos de pe pompa calculatorul si imi functioneaza tot iar franele sunt pe direct. Calculatorul pica fiindca ajunge lichid de frana la el. Trebuie vazut si ce a mai lasat vechiul proprietar acolo dar ea trebuie calibrata si nu e chiar o chestie home made (cel putin nu pentru mine si spun asta dupa ce am vazut procesul si am dat-o jos personal). Spun ca este si generatia a doua pe k1200 pentru ca am gasit lovite si cand imi trimiteau poze cu modulul abs era diferit de al meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Octombrie 25, 2022 Share Postat Octombrie 25, 2022 3 hours ago, foxbat said: 2007.nu stiu mai mult.cica fara centrala nu i indica nici km.(pesemene de la acolo se citeau) Daca nu arata viteza e foarte posibil sa fie dus senzorul de ABS de pe spate, caz in care pompa intra in protectie si nu functioneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 25, 2022 Autor Share Postat Octombrie 25, 2022 Acum 3 ore, Cavaleru a spus: ai intrebat sau asa ghicesti? de reparat pompa aia nu ti-o repara ci ti-o vor inlocui cu una noua. mai mult ca sigur vei avea nevoie de tester pentru a pune pompa in functiune in modul de service dupa inlocuire pentru a putea aerisi instalatia. Nu e mobra mea.eu is pe japo. prespun ca a incercat pe canal oficial. Am trimis nr de tel de pe pm,multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 25, 2022 Admin Share Postat Octombrie 25, 2022 Să sune la băieții de mai jos, au garajul în spatele Casei Presei, lângă restaurantul ăla sârbesc. Acolo lucrează Gonzo, care a lucrat printre altele la Moto Tehnica doar BMW uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 26, 2022 Autor Share Postat Octombrie 26, 2022 THX! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate