Silver Arrow Postat Noiembrie 21, 2022 Share Postat Noiembrie 21, 2022 Un ratacit mi-a stropit CB-ul cu vopsea alchidica . De la Köber... Ati mai patit asa ceva? Moto, auto nu conteaza. Cum s-ar putea scoate, fara sa distrug vopseaua originala? Stiu ca in principiu nu se poate, dar o intrebare nu strica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Noiembrie 21, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2022 O sa incerc. DIn pacate are multe saptamani. Am incercat cu dilunatul vopselei K;ber si yero rezultat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 21, 2022 Share Postat Noiembrie 21, 2022 incearca la cei care fac polish la faruri, ei folosesc mai multe solutii de diferite granulatii pentru a obtine rezultatul final. vopseaua chiar daca e uscata a aderat pe suprafa lacuita care e mai groasa de obicei decat stratul de vopsea.. dar nah e doar o idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 21, 2022 Admin Share Postat Noiembrie 21, 2022 Du-te Ioane la firme care fac detailing auto. Dacă te coafează zona Pallady te pot trimite la profesioniști. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 22, 2022 Share Postat Noiembrie 22, 2022 Da, subscriu, doar la un detailing poti incerca, dar probabil cel care va avea rabdarea necesara sa lucreze va avea si un pret pe masura. Complicat rau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Noiembrie 22, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2022 O sa caut ceva .... Multumesc de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Ianuarie 23, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2023 Revin cu informatii proaspete. Am rezolvat in mod nesperat problema cu vopseaua. Urmand sfaturile de mai sus, am aflat intamplator de un atelier de detailing in Corbeanca. Au venit oamenii la Bucuresti, au luat mobra pe remorca, s-au apucat de munca si astazi am recuperat moto. Iata niste poze cum arata in decembrie 2022: Erau pete de vopsea si pe janta fata, pe esapament, pe cutiile din aluminiu, un dezastru ... Eram pregatit sa dau saua la retapisat. Si iata ce a iesit: Daca tot am luat astazi mobra, pe langa poze i-am facut si ITP-ul. M-am bucurat si de o plimbare. Noroc ca a fost scurta. A fost o feerie drumul din Corbeanca pana in Bucuresti la garaj Pot confirma ca a fost racoare Cei care au rezolvat ii puteti gasi pe facebook. Cum eu nu am asa ceva, va trimit un link: https://www.facebook.com/people/ABCD-Detailing/100079187461225/ Puteti apela cu incredere la ei. Pretul a fost mult mai bun decat ma asteptam. Nu il prezint aici pentru ca banuiesc ca in functie de ce optiuni doreste fiecare, preturile variaza. Asa ca daca aveti vreo problema intrebati direct la ei. La primavara trimit si Goldwing-ul sa il faca frumos L.E. inca o poza in care se vede mai bine ce era pe mobra: Am vazut ca au pus oamenii mai multe poze pe facebook. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 24, 2023 Share Postat Ianuarie 24, 2023 Și totuși cât a costat? 1500? 2000? Eu zic că e relevant sa aflam,împreună cu pozele PS:a ieșit bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 24, 2023 Share Postat Ianuarie 24, 2023 Mare secret cu prețurile astea. Bine, și românul e foarte curios din fire, dar nu cred că strică să aflăm un preț orientativ, gen: un set de cauciucuri, trei zile la Therme etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Ianuarie 24, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2023 Bai da curioasele babele astea Uite ca sa fie lumea multumita, a fost sub 1.000 de lei lucrarea. (ca tot s-a propus suma de 1500-2000 de lei) E bine asa? Nu am intrat in detalii cu ce a facut, daca a dat si cu ceara, lac, strat ceramic sau lacrimi de panda Pe mine m-a multumit rezultatul care este foarte bun, oricum mult peste asteptarile mele. Tema a fost sa dispara vopseaua si asa s-a intamplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 24, 2023 Share Postat Ianuarie 24, 2023 Dacă a fost sub 1000 lei, merită fără discuții, că au avut de frecat băieții, dar rezultatul este wow dpmdv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Ianuarie 24, 2023 Share Postat Ianuarie 24, 2023 Vai de plm, cine a făcut asta ar trebui bătut la tălpi toată perioada cat s-au chinuit omuleții sa o scoată bec, asta nu e neglijență, e nesimțire totală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Ianuarie 24, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2023 Acum 10 minute, Supa La Plic a spus: e nesimțire totală. Acesta este raspunsul corect. Nici nu mai merita comentat. Daca ai fi ascultat discutia mea cu patronul vopsitorilor, pe ala il luai la paruiala. Dar bine ca s-a rezolvat, am platit eu si mergem mai departe in viata. Cine stie cand o sa ma mai intlanesc cu firma vopsitorilor. E atat de mica lumea .... Viata mi-a aratat ca ti se intorc prostiile astea in cap fix cand nu te astepti. Invatatura aia cu ''Sa lasi loc de buna ziua'' este perfect adevarata, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 24, 2023 Share Postat Ianuarie 24, 2023 Și dacă a fost cu factură sau fără, evident, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Ianuarie 24, 2023 Share Postat Ianuarie 24, 2023 Acum 5 ore, Kristian K a spus: Trecand peste vorbaraie,poti spune concret cat a costat? Costul cred ca se învârte în jurul sumei 750 lei - 900 lei Eu îi spun accident (motocicletă trântită, lovită, stropită cu diverse substanțe, incendiu etc. ) Important este finalitatea lucrării - arată foarte bine! - s-au lucrat ceva ore la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate