ENEOS Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 (editat) Acum 19 minute, Ruginel a spus: nu mai manca carne de orice fel Ha?!? Dacă decât paști bășinile sunt mai eco? Au mai puțin codoi? Sau hidrogen sulfurat? Eu zic să-ți pui la profil "mândru vegetarian ecologist fără catalizator la "! Acum 19 minute, Ruginel a spus: 70,000 km pe an intr-o epoca non-euro. Misto! Ce-aț făcut în ultimii doo'j de ani, domnu' Ruginel? Editat Martie 18 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 19 minute, Ruginel a spus: 70,000 km pe an intr-o epoca non-euro. Misto! Nu stiu, le inlocuiai cu Dacia Spring sau cu biciclete. Un catalizator presupune minare agresiva de metale rare / grele, zone compromise pe sute de ani. Poti sa detii si un castel, eu ti-am aratat ca iti gasesti scuze. Daca esti eco, fii pana la capat: mergi cu scuter cel mult, de preferar bicicleta sau transport in comun, nu mai manca carne de orice fel, nu mai calatori cu avionul sau cu masina, imparte spatiul de locuit cu cat mai multi oameni si atunci poti spune ca esti eco si ca respecti lumina de la Bruxelles. Pana atunci doar te uiti la paiul din ochiul altora. Imi pare rau sa iti spun dar esti posesorul gandirii de tip vestic (dar vestul ala nou de la Bruxelles), in care daca iti permiti sa poluezi, o faci pentru ca esti acoperit de scuze. La fel cum Ur-sula merge cu o ditamai limuzina blindata, cu un motor V8 care probabil consuma ca la balamuc, si nu merge cu Dacia Spring. Dar hey, iti leaga tie capacul de sticla. La fel cum sunt aia de merg cu Ferrari sau Lamborghini sau orice alte masini cu motoare mari sau cu + 500 CP, care consuma 40-50 litri / ora dar ei sunt eco, ca sunt euro 6. Nu sesizezi ruptura logica in tot lantul acesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 2 minute, ENEOS a spus: Ha?!? Dacă decât paști bășinile sunt mai eco? Au mai puțin codoi? Sau hidrogen sulfurat? Eu zic să-ți pui la profil "mândru vegetarian ecologist fără catalizator la "! Pai cica consumul de carne si implicit cresterea animalelor destinate consumului implica si o eliberare masiva de gaze cu efect de sera in atmosfera - in principal metan. Nu o zic eu, o zic “studiile”. Acum 2 minute, ENEOS a spus: Ce-aț făcut în ultimii doo'j de ani, domnu' Ruginel? Imi pun la profil aia cu ecologistu’ daca iti pui si tu “40 de intrebari cu Denise Rifai” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 19 ore, Silver Arrow a spus: Nu este vrajeala. Ba da, e o vrajeala si cea mai buna dovada este ca cei care predica incalzirea globala polueaza foarte mult la nivel personal. Am mai dat in trecut exemplul Ursulei von der Lying care a zburat cu un avion privat de la Viena la... Bratislava. Banuiesc ca stii care este distanta dintre Viena si Bratislava si ca exista autostrada intre ele. Acum 19 ore, Silver Arrow a spus: Faptul ca Pamantul este in evolutie continua este clar, ca suntem intr-un moment cand a inceput sa creasca tempratura globala, cu sau fara voia noastra, este evident. Ceea ce este pus in discutie, si aici parerile difera, este daca nu cumva punem si noi umarul astfel incat temperatura sa cresca mai repede decat s-ar petrece daca nu am exista noi pe Pamant. In principiu schimbarile pe Pamant au loc in ritm lent, astfel incat evolutia sa aiba timp sa pregateasca noi vietuitoare care sa faca fata schimbarilor. Raul pe care il facem noi ca oameni este distrugerea habitatelor care produc oxigen si care in acelasi timp consuma codoi. Acum 19 ore, Silver Arrow a spus: Eu unul sunt de acord ca activitatea economica umana a dus la accelerarea procesului de incalzire globala. Am rezerve in acest sens, consider ca activitatea economica mai mult a poluat decat a accelerat incalzirea globala si repet, poluarea nu e acelasi lucru cu incalzirea globala. Istoria, chiar si cea recenta, arata ca au mai existat astfel de perioade de incalzire globala cand nu exista activitate economica umana iar padurile si oceanele erau practic neatinse: https://adevarul.ro/stiri-externe/europa/pietrele-foamei-au-iesit-la-suprafata-in-albiile-2195906.html Acum 19 ore, Silver Arrow a spus: Nu cred ca pui la indoiala mizeria pe care am facut-o noi oamenii pe unde ne-am desfasurat activitatea: minerit, exploatari forestiere, pescuit oceanic, agricultura, dezvoltare imobiliara etc. Nu numai ca nu am pus la indoiala dar chiar am mentionat acest lucru. Totusi eu iti garantez ca daca maine obligi un oligarh (ex: Clintonii, Obama, Oprah) sa renunte la avioanele private, la cele 5-6-7 locuinte de lux cu piscine pe zgarie nori si sa locuiasca intr-un apartament cu doua camere, sa foloseasca transporul in comun sau cel mult un Spring se va razgandi foarte brusc cu incalzirea globala si vor finanta imediat studii care vor contrazice ideea de incalzire globala. O sa cred in incalzire globala cand toti bogatii lumii care predica acest lucru vor accepta sa traiasca ca pustnicii, sau macar ca o familie care traieste din salariul minim, sau din ceea ce cultiva prin gradina. Acum 19 ore, Silver Arrow a spus: Si cred ca daca am fi mai atenti, ar fi posibil (nu exista nici o garantie), sa avem timp sa ne pregatim pentru ceea ce va urma. Nu vom fi pregatiti pt ceea ce va urma, e in natura umana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 1 oră, Ruginel a spus: 70,000 km pe an intr-o epoca non-euro. Misto! In 1998 nu era prea dezvoltat netu'. Daca vroiai sa faci treaba trebuia sa mergi pe la clienti. Si apoi te descurcai cu telefonul fix si cu faxu'. Care fax a fost si el pensionat intre timp. Telefonia mobila era si ea la inceputuri. Asta bineinteles daca nu erai un bugetar care statea degeaba dar confortabil pe un scaun unde curgea leafa cu emisii minime de codoi. Dupa ce am facut vreo 150.000 Km, treaba s-a pus in miscare. Nu mai era nevoie de atata drum. Daca tu puteai face altfel treaba, te felicit. Sper ca ai facut-o. Masina era traditionala Dacia Break 1410. Modelul de dinainte de zambetul lui Iliescu. Inca nu aparuse varianta injectia monopunct la Dacia. Eu circulam acuma 30 de ani cu masinile existente pe atunci, cu nivelul de poluare al acelor vremuri, tu insa , desi ai acuma un sistem de depoluare la moto, il dai jos justificandu-te ca oricum este inutil. Nu o sa incerc sa te conving de altceva. Sa stii ca cei care au Lambo sau Ferrari nu merg cu zecile de mii de km/an. Le mai tureaza pe bulevard ca sa demonstreze ei stiu ce. Tu imi propui sa schimb masina cu una electrica? Adica in loc de o cutie cu ceva paltina, rodiu si paladiu tu propui sa cumpar o masina noua, cu o gramada de acumulatori? ''Nu sesizezi ruptura logica in tot lantul acesta?'' te-am citat. Am gasi si eu referinta aia a ta cu cele 7 tone de codoi la maina noua. Este cantitatea propusa pentru un Citroen C1. Sa mai verifici cat codoi se produce la fabricarea unei berline de clasa medie. Acum 2 ore, Ruginel a spus: Nu stiu, Exact, tu de fapt doresti sa te justifici pentru scoaterea catalizatorului prin cunoscuta retorica damboviteana ''da, dar ia uite ala cat polueaza''. Adica cat poluez eu si capitalistii aia rai care au masini mai multe si case mai mari. Te rog sa ma crezi ca nu este nevoie de vreo justificare. Pur si simplu ti-am spus ca MIE nu mi se pare ok sa faci modificari la un motor. Ceea ce nu inteleg este de ce ai simtit nevoia sa ai si un soi de agresivitate cu urarea pentru Greta? Dupa care ai reafirmat ca asa trebuiesc tratati toti cei care sustin alte idei decat ale tale, cel putin in privinta CO2-ului. Spuneai simplu ca ai scos catalizatorul sa iti faci un motor bengos si gata. Din partea mea poti sa scoti complet evacuarea daca asta te face fericit. Asa cum ti-am scris prima oara, daca nu o bagai pe aia cu mwie Greta nu retineam discutia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 (editat) Acum 54 minute, Silver Arrow a spus: In 1998 nu era prea dezvoltat netu'. Daca vroiai sa faci treaba trebuia sa mergi pe la clienti. Si apoi te descurcai cu telefonul fix si cu faxu'. Care fax a fost si el pensionat intre timp. Telefonia mobila era si ea la inceputuri. Asta bineinteles daca nu erai un bugetar care statea degeaba dar confortabil pe un scaun unde curgea leafa cu emisii minime de codoi. Dupa ce am facut vreo 150.000 Km, treaba s-a pus in miscare. Nu mai era nevoie de atata drum. Acum 54 minute, Silver Arrow a spus: Daca tu puteai face altfel treaba, te felicit. Sper ca ai facut-o. Lucrez de acasa o buna parte din saptamana, nu poluez prin naveta, am o singura masina pe care o tin pentru cumparaturi / carat / mers peste tot cand nu imi permite vremea sa merg cu motocicleta. Motor 1.4, consum mic de benzina, capacitate mica de ulei. Nu am nevoie de mai mult, imi satisface nevoile. Pot sa imi iau oricand o masina noua / mai mare / mai puternica / mai orice. Nu se justifica pentru mine. Acum 54 minute, Silver Arrow a spus: Masina era traditionala Dacia Break 1410. Modelul de dinainte de zambetul lui Iliescu. Inca nu aparuse varianta injectia monopunct la Dacia. Eu circulam acuma 30 de ani cu masinile existente pe atunci, cu nivelul de poluare al acelor vremuri, tu insa , desi ai acuma un sistem de depoluare la moto, il dai jos justificandu-te ca oricum este inutil. Nu o sa incerc sa te conving de altceva. Lambo/Ferrari erau doar un exemplu. Daca traversez orasul pe o directie ma intalnesc cu 10 Cayenne, 20 X6, 17 Touareguri, si 5 G-Klasse. Niciuna din masinile astea nu va avea motor sub 3000 cmc, iar dintre ele o buna parte vor fi diesel. Intelegi ideea. Acum 54 minute, Silver Arrow a spus: Sa stii ca cei care au Lambo sau Ferrari nu merg cu zecile de mii de km/an. Le mai tureaza pe bulevard ca sa demonstreze ei stiu ce. Pai si eu cu motorul de touring merg cam 10,000 pe an, cu un consum infim pe langa orice masina mai cu vana. Impactul meu este minim spre inexistent. Unde iti petreci tu mare parte din timp? In orasul asta infect sau pe drumuri pustii? Ca eu nu fac touring in orasul asta mizerabil. Acum 54 minute, Silver Arrow a spus: Tu imi propui sa schimb masina cu una electrica? Adica in loc de o cutie cu ceva paltina, rodiu si paladiu tu propui sa cumpar o masina noua, cu o gramada de acumulatori? ''Nu sesizezi ruptura logica in tot lantul acesta?'' te-am citat. Am gasi si eu referinta aia a ta cu cele 7 tone de codoi la maina noua. Este cantitatea propusa pentru un Citroen C1. Sa mai verifici cat codoi se produce la fabricarea unei berline de clasa medie. Ai o masina hibrida cu motor mare si probabil nu este singura masina detinuta, deci clar nu este un comportament eco conform celor cu ecologia in dinti. Eu ti-am sugerat masina electrica pentru ca asa fac toate zeitatile ecologiei. Daca credeam asa ceva, ma vedeai intr-o masina electrica pana acum. Referinta mea cu cele 7 de CO2 era o statistica pentru masini de clasa mica spre medie (Logan de ex) ca nici nu mai stiu cum sunt clasificate masinile in ziua de astazi. BMW Seria 3 de acum 20 de ani este mai scurt mai ingust cu 20/30 cm fata de Seria 3 din prezent. Acum 54 minute, Silver Arrow a spus: Exact, tu de fapt doresti sa te justifici pentru scoaterea catalizatorului prin cunoscuta retorica damboviteana ''da, dar ia uite ala cat polueaza''. Adica cat poluez eu si capitalistii aia rai care au masini mai multe si case mai mari. Eu ti-am zis ca este infim cat poluez eu vs cat polueaza orice alt posesor de masina cu motor mare. Eviti sa vezi tabloul complet. Daca mergeam pe retorica enuntata de tine ardeam tot ce inseamna plastic / carton si ziceam "Dar ce...tiganii din Sintesti nu ard caroserii intregi de masina?". Chiar asa, ai facut pana acum sesizari la garda de mediu pentru cazul asta specific. Eu am facut in urma cu cativa ani de mai multe ori, cand batea vantul din directia respectiva se acoperea cerul la kilometri distanta. Acum 54 minute, Silver Arrow a spus: Te rog sa ma crezi ca nu este nevoie de vreo justificare. Pur si simplu ti-am spus ca MIE nu mi se pare ok sa faci modificari la un motor. Nu am nevoie de nicio justificare. Pur si simplu mi se pare de rasul curcilor modalitatea asta de a te raporta la lucruri cand vine vorba de probleme adevarate vs probleme inchipuite. Acum 54 minute, Silver Arrow a spus: Ceea ce nu inteleg este de ce ai simtit nevoia sa ai si un soi de agresivitate cu urarea pentru Greta? Dupa care ai reafirmat ca asa trebuiesc tratati toti cei care sustin alte idei decat ale tale, cel putin in privinta CO2-ului. Greta nu este decat un papitoi impins de la spate de promotorii acestor politici agresive si desantate. Vai, salvatoarea planetei. Ea si cu toate vedetele de carton care se duc cu avioane private la conferinte de mediu. Intr-un zbor din ala polueaza cat poluam amandoi pentru urmatorii 100 de ani. Am ajuns la saturatie cu toata ipocrizia asta, iar orice comportament dus in cretinismul ecologic trebuie taxat, in orice mod posibil. Acum 54 minute, Silver Arrow a spus: Spuneai simplu ca ai scos catalizatorul sa iti faci un motor bengos si gata. Din partea mea poti sa scoti complet evacuarea daca asta te face fericit. Asa cum ti-am scris prima oara, daca nu o bagai pe aia cu mwie Greta nu retineam discutia. Motocicletele moderne merg prost din cauza normelor de poluare. De anul acesta motocicletele moderne trebuie sa respecte normele Euro 5+. Vor merge si mai prost. Nu era mai logic sa lase motocicletele non-euro si sa elimine motoarele diesel de pe autoturisme? Sau sa promoveze combustibili alternativi precum GNC/GPL? Apoi vine si cacao in ploaie directorul de la Dacia cu propunerea de introducere a unei taxe pe masina care are norma de poluare mai veche...hmmm...deci unul care vinde masini noi propune statului un proiect de lege prin care statul - in mod indirect - sa jecmaneasca convinga oamenii sa isi cumpere masini noi, masini noi facute cu resurse crescute din copaci, de catre extraterestri, fara consum de energie. Curat eco, coane Fanica. Editat Martie 18 de Ruginel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Ce am înțeles eu din toată tevatura asta este că de fapt Silver s-a simțit jignit pentru că cineva a injurat-o pe Greta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 La 15.03.2025 la 1:11, Ruginel a spus: M*ie Greta nu este un titlu de glorie ci trebuie sa devina un laitmotiv in orice discutie cu si despre ecologistii de carton. O sa trec asta la interese La 15.03.2025 la 1:11, Ruginel a spus: Iar imbolnavirea lor a fost cauzata de motocicletele fara catalizator. Aia era! Ca bombele trimise de USA si UE in Ucraina sunt ECO! La 17.03.2025 la 13:46, Silver Arrow a spus: Nu este vrajeala. Faptul ca Pamantul este in evolutie continua este clar, ca suntem intr-un moment cand a inceput sa creasca tempratura globala, cu sau fara voia noastra, este evident. Pamantul da, Europa nu. Ca sa ajungem la nivelul Chinei trebuie sa reconstrum totul. Facem parte din NATO si ca aia sa traiasca pentru majoritatea ce ii aplauda, ca restul sa se supuna ideilor/taxelor ce le vin in timpul zilei. Tip Eurokko1/2/3...samd La 17.03.2025 la 13:46, Silver Arrow a spus: Eu unul sunt de acord ca activitatea economica umana a dus la accelerarea procesului de incalzire globala. Nu cred ca pui la indoiala mizeria pe care am facut-o noi oamenii pe unde ne-am desfasurat activitatea: minerit, exploatari forestiere, pescuit oceanic, agricultura, dezvoltare imobiliara etc. Si cred ca daca am fi mai atenti, ar fi posibil (nu exista nici o garantie), sa avem timp sa ne pregatim pentru ceea ce va urma. Pana acum 25 de ani cand consumerismul a devenit o moda, nu au fost probleme de genul incalzire globala. Daca nu te-ar alerga frustrarile in a iti cumpara o mobra /masina noua la fiecare 5 ani, producatorii nu ar mai polua. Atata timp cat incurajezi lucrurile de calitate inferioara, vei avea toate bolile pamantului in lucrurile detinute. Ce nu realizezi e faptul ca boala asta pleaca de la cap Acum 15 minute, DonFlamingo a spus: Ce am înțeles eu din toată tevatura asta este că de fapt Silver s-a simțit jignit pentru că cineva a injurat-o pe Greta Sorosistii sar imediat in apararea celuilalt. Cel mai interesant e ca in cazul de fata abmii se tin de labii, precum de cuaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 17 minute, nike a spus: Sorosistii sar imediat in apararea celuilalt Te intreb si eu, pentru ca nu am priceput: ce este ala un sorosist? Sper sa dai un raspuns mai consistent decat dududia AMG. Acum 19 minute, nike a spus: Cel mai interesant e ca in cazul de fata abmii se tin de labii, precum de cuaie Simti ceva orgasmic cand faci astfel de constructii literare? Acum 53 minute, DonFlamingo a spus: Ce am înțeles eu din toată tevatura asta este că de fapt Silver s-a simțit jignit pentru că cineva a injurat-o pe Greta Imi pare rau ca ai inteles gresit. Constatam satisfactia bolnava a unora da a injura pe cineva doar pentru ca este de alta parare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 19 Share Postat Martie 19 Acum 9 ore, Silver Arrow a spus: Te intreb si eu, pentru ca nu am priceput: ce este ala un sorosist? O persoana ce nu poarta sapca care ii gaseste pe cei fara catalizator vinovati de razele soarelui ce ii orbesc mintea. Acum 9 ore, Silver Arrow a spus: Sper sa dai un raspuns mai consistent decat dududia AMG. Aceeasi strategie de doi lei in a pune la perete pe cei ce nu iti sustin ideologigiile. Doar un limitat nu poate accepta ca toti politicienii sunt o apa si un pamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 19 Share Postat Martie 19 Acum 11 ore, Silver Arrow a spus: Te intreb si eu, pentru ca nu am priceput: ce este ala un sorosist? In esenta un neomarxist care este la comanda unora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 Referendum la Paris pe tema dacă să mai facă vreo 300 de străzi pietonale. Punem pariu că parizienii vor fi de acord? Cum au fost și bucureștenii să-i dea lui Mucușor toți banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 2 hours ago, Penetru said: Cum au fost și bucureștenii să-i dea lui Mucușor toți banii. Preferam de 1 milion de ori lui Nicusor decat lu Baluta / Piedone / Negoita ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 Acum 7 ore, Penetru a spus: Referendum la Paris pe tema dacă să mai facă vreo 300 de străzi pietonale. Punem pariu că parizienii vor fi de acord? Cum au fost și bucureștenii să-i dea lui Mucușor toți banii. Un oras fara masini ar fi un oras perfect. Intr=un oras civilizat nu ai avea nevoie de masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 Nici de ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 Poate altii nu gatesc acasa, eu nu-mi inchipui cu vi de la cumparaturi pe "bicla" cu 4 pungi de rafie pline ...... sau fac plimbari zilnice prin magazine ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 4 hours ago, Contabil said: .....pe "bicla" cu 4 pungi de rafie pline ...... sau fac plimbari zilnice prin magazine ...... In cativa anisori , nu departe , daca tu vrei mumu in frigider , cand acesta se goleste , iti cheama un negru acasa ...singurel ...pt refill.( nashpa daca apare un nepalez in loc de negru ....dar nah ...)....asa ca si biclele or sa paleasca in viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 14 Share Postat Aprilie 14 O descoperire recentă a oamenilor de știință de la Universitatea din Utrecht, a arătat că placa indiană se divizează de fapt în două - se presupune că acest fenomen ar putea schimba de fapt peisajul geologic al regiunii. Descoperirea a fost publicată în American Geophysical Union și descrie o descoperire revoluționară care indică delaminarea - placa se desprinde și se scufundă în mantaua planetei, informează focus.ua Asta conform unor urakieni.🫣 #mergesalariul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Aprilie 14 Moderatori Share Postat Aprilie 14 https://www.facebook.com/share/v/199MEjC2nG/?mibextid=wwXIfr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 14 Share Postat Aprilie 14 Acum 5 minute, Kristian a spus: https://www.facebook.com/share/v/199MEjC2nG/?mibextid=wwXIfr Uzina eco-friendly de reciclare a bateriilor din North Ayrshire, Scoția ecologică și anti-încălzire globală --- tocmai a explodat. Cantitatea de toxine eliberată este echivalentă cu 1.000 de camioane pe motorină prost reglate care conduc fără oprire de peste 10 ani, potrivit rapoartelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan p Postat Aprilie 14 Share Postat Aprilie 14 Acum 7 ore, Nguyen a spus: Uzina eco-friendly de reciclare a bateriilor din North Ayrshire, Scoția ecologică și anti-încălzire globală --- tocmai a explodat. Cantitatea de toxine eliberată este echivalentă cu 1.000 de camioane pe motorină prost reglate care conduc fără oprire de peste 10 ani, potrivit rapoartelor. si pe mine ma phoote ue pt cacareaza mea de masina cu motor de 1000cc ca polueaza prea mult...sa ma pis pe ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 14 Share Postat Aprilie 14 Acum 2 ore, bogdan p a spus: si pe mine ma phoote ue pt cacareaza mea de masina cu motor de 1000cc ca polueaza prea mult...sa ma pis pe ei. @bogdan p Am plecat (nevoit) cu masina sotiei (peugeot 107 din 1900 toamna) Buc-Oradea-Buc, consum 4.59%, 1233.7km cu 56.66l benzina, plecat cu plin, facuta alimentarea in Oradea si plin la Buc. ....... consum aproape cit un suv nou. Poluare mare pentru 4 persoane ..... ma intreb cit ar fi costat cu trenul .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Aprilie 15 Moderatori Share Postat Aprilie 15 Acum 8 ore, Contabil a spus: @bogdan p Am plecat (nevoit) cu masina sotiei (peugeot 107 din 1900 toamna) Buc-Oradea-Buc, consum 4.59%, 1233.7km cu 56.66l benzina, plecat cu plin, facuta alimentarea in Oradea si plin la Buc. ....... consum aproape cit un suv nou. Poluare mare pentru 4 persoane ..... ma intreb cit ar fi costat cu trenul .... Am avut si eu in 2008 un Subaru Justy IV cu absolut acelasi motor in 3 cilindrii de Daihatsu ca si 107-le,Daihatsu Sirion,Toyota Paso si Aygo. Consuma cum ii dadeai sau/si in functie de greutatea din masina. Am un filmulet unde ii dadeam blana orbitoare pe autostrada(daca vrei iti dau link) si imi era ciuda ca nu trecea de 200 km/h desi ma invarteam pe la 195-197 km?h... Acolo am vazut consumul instant ca, la 160 imi arata 30 l/100 km,iar la 170 aveam in loc de cifre,linii,afisate la consumul instant. Cu trenul iti lua cam 1 zi jumate spre doua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 Hai că burduja a mai inventat o spaimă pentru populație (și popisdație ca să nu discriminăm), este vorba de sperietoarea că suntem oameni răi și nu vrem să consumăm energie electrică atâta cât trebuie cu ocazia suprapunerii sărbătorilor de Paște ortodox și catolic. Când văd pe televizor știrea asta simt cum îmi scade IQ-ul, cam ca atunci când mă uit la teleshopping. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate