free runner Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 iar si-a uitat medicamentele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 (editat) Unii fara zgomot nu stiu sa se mai plimbe.. nu va lasati voi adresele pe aici pentru ture dupa ora 23 fara tobe pe strazile din vecinatati ca sa va aliati in 2-3 saptamani nedormite cu al lui Banciu??? Editat Martie 9, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 fuel injection... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 de ce dreaku ar trebui sa ne pese de spusele frustratului asta? lasa-l in plata domnului... banciu trage pe nas necantarit cred.....da-l in spanac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 Oare asta a dat gaura in cadru sa puna amortizorul de ghidon?? Pare o mare improvizatie acolo http://mercador.ro/oferta/vand-kawasaki-zx6r-2004-IDkipV.html#69c4e79053 Nu cred. ZX6R-ul meu avea tot in zona aia ca un fel de piulita inalta sudata de ghidon, sudura din fabricatie... Si eu mi-am pus intrebari... Insa sa montezi amortizor de ghidon folosind piulita aceea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw_life Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 nu stiu daca a mai fost postat... http://www.youtube.com/watch?v=VtNc8xjz31A&hd=1 de la 13:49 la 14:42 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bad florentina Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 [...] Nu intelegeam eu de ce imi tot cer fetele sa le plimb cu motocicleta mea veche, lenta si urata, care vibreaza din toate incheieturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Emoţii mari la Strehaia! Salman Khan vine acasă, s-o prezinte pe Iulia Vântur părinţilor Întreaga comună Strehaia, dar mai ales părinţii cunoscutului actor Salman Khan aşteaptă cu nerăbdare clipa în care acesta va veni să le-o prezinte oficial pe aleasa inimii lui, Iulia Vântur. Caii au ţesălaţi de la primele ore ale prânzului, şoselele au fost stropite cu parfum ieftin şi toţi locuitorii îl aşteaptă pe cel mai iubit fiu al localităţii în portul tradiţional: sacou murdar şi pălărie de Indiana Jones. Rudele spun că Salman n-ar fi avut o carieră atât de serioasă dacă nu l-ar fi învăţat de mic nişte lucruri. "Îl ştiu pe Salman de când era atâtica. Să-l vezi cum se suia pe stâlp cu patentul, să taie cablurile! Era dă comă, să n-am parte!", îl laudă mătuşa acestuia. Locuitorii din Strehaia speră că Salman le va aduce cadouri: "Cel mai mult mi-aş dori un detector de metale mai bun, sau o portavoce, că mi s-a luat să tot urlu Fiaare veeechi loooom", spune mama lui Salman. În ce priveşte fata, părinţii lui Salman sunt categorici: "Ne place, că e d'a noastră!" http://www.timesnewroman.ro/monden/11731-emotii-mari-la-strehaia-salman-khan-vine-acasa-s-o-prezinte-pe-iulia-vantur-parintilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 ce muzica asculta astia:)))) pe la minutul 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 ce muzica asculta astia:)))) pe la minutul 2 consistenta si valoare )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 p'asta il stie lumea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 http://www.sportbikerider.us/SP/108972#.UxztkJ6Njnk.facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YouLose Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Omida Gigant a fost descoperita in caminele studentesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 )))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Oare asta a dat gaura in cadru sa puna amortizorul de ghidon?? Pare o mare improvizatie acolo http://mercador.ro/oferta/vand-kawasaki-zx6r-2004-IDkipV.html#69c4e79053 Nu e gaura data de el. Si la SRAD tot la fel se pune amortizorul, diferenta este ca SRAD-ul e din `97, iar kawa asta 2004...Trageti si voi concluziile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Nu e gaura data de el. Si la SRAD tot la fel se pune amortizorul, diferenta este ca SRAD-ul e din `97, iar kawa asta 2004...Trageti si voi concluziile... cum? in 2004 nu veneau cu amortizor din fabrica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 ultima moda a posesorilor de bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YouLose Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=8oBO8yt9Btk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 cum? in 2004 nu veneau cu amortizor din fabrica? Nici in prezent nu vin standard cu amortizor de ghidon. S-a renuntat la el in 2013 cand au scos noul 636. Nici R6 n-are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate