john17 Postat Noiembrie 30, 2019 Share Postat Noiembrie 30, 2019 VID-20191130-WA0021.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 14 minutes ago, pitesti2010 said: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 18 hours ago, Starcream said: Cum ati reusit voi sa urmăriți videoul mai mult de 10 secunde, nu stiu... Goe ar avea ceva de zis aici Ce barbat e ala care trage apa si pune capcacul jos? Daca nu te prinzi , trebuie sa urmaresti acel viodeo mai mult de 10 secunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 Eu pun capacul jos inainte sa trag apa, credeam ca asa face toata lumea. Ma pun pe plans ca nu sunt barbat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 Eu las capacu după ce ma cac, îmi lasă impresia ca nu mai iese mirosul... Aiurea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 (editat) Asa se intampla cand te blochezi in forma mesajului si ratezi fondul. Nici mie nu imi place stilul ei smuls si voit exagerat dar mesajul e simplu: pe zi ce trece baietii, ca nu ii pot numi barbati, se efimineaza din ce in ce mai rau si in proportie crescatoare. Chiar ieri seara am nimerit langa o gasca de vreo 5 baeti din astia cu iegari 3 sferturi si sosete scurte. Mai nene, e decembrie, ma holbam la 10 glezne invinetite de frig ca imi venea sa ma duc sa-i intreb de unde isi iau tampoane. Editat Decembrie 1, 2019 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 Nu a venit cu nimic nou dar multe chestii sunt repetitive, nu? Tu nu te-ai uitat de 2 ori la acelasi film niciodata? Aceeasi carte de 2 ori? Daca tu stiai informatiile deja inseamna ca nu ti se adreseaza tie, e simplu. Relaxeaza-te, nu te-am atacat cu nimic, nu a fost intentia mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 Acum 5 minute, Starcream a spus: Te rog spune-mi ca intelectuala Dana Budeanu a afirmat in acel video niste informatii in premiera, ce nu au mai fost zise de nimeni, iar eu ca nu m-am uitat sunt acum mai slab informat ca am ratat mesajul ei. Altfel nu are sens ce ai zis. Aiureli de baba nebuna... Vulpea la struguri... Ar trebui sa lase copiii astia in pace. Toti am fost tineri, si am fost priviti la fel. Faptul ca are un punct de vedere (oarecum argumentat), nu inseamna ca are dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 (editat) Trebuia să-l fi postat eu la social și politichie, nu la fun... Editat Decembrie 1, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 Femeii aleia ii cam place sa se contrazica. De exemplu nu am inteles care e rolul femeii dupa ea, sa stea toata ziua in oglinda sau sa stea toata ziua cu matura in mana / sa stearga praful? Cat despre pizdificarea societatii, asta a inceput de la ele, niciodata mulțumite si hotărâte sa ia ele frâiele in mana sa arate ce bine e cu ele in capu' la societate. Goe cred ca se referea la lasat capacul jos dupa ce se pisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 1 hour ago, Altair said: Femeii aleia ii cam place sa se contrazica. De exemplu nu am inteles care e rolul femeii dupa ea, sa stea toata ziua in oglinda sau sa stea toata ziua cu matura in mana / sa stearga praful? Cat despre pizdificarea societatii, asta a inceput de la ele, niciodata mulțumite si hotărâte sa ia ele frâiele in mana sa arate ce bine e cu ele in capu' la societate. Goe cred ca se referea la lasat capacul jos dupa ce se pisa Aia cred ca exagereaza voit, o arde agresiv doar-doar s-o lipi de vreunu. Nu cred ca are idei atat de radicale in spatele usilor inchise. Goe cred ca zice de colac, ala pe care stai cu fundu'. Dar eu am rezolvat problema asta cand las colac+capac jos dupa pipi si inainte sa trag apa. Pe langa faptul ca e mai igienic, nu mai zboara particule fine de apa clocita peste tot, mi se pare ca merge si la feng shui, arata mai bine toaleta in pozele pe fatacarte. Si le las asa. Ati vrut egalitate, luati d-aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 https://giphy.com/gifs/13hjj7WhRIEcQo/html5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 Acum 6 ore, pitesti2010 a spus: Buna asta dar sa stii ca procentul de femei frumoase la albi e mai mare fata de procentul de femei frumoase la negri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 Pe ce te bazezi? Pe cine a fost facuta statistica asta, pe albi, sau negri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Decembrie 2, 2019 Share Postat Decembrie 2, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 2, 2019 Share Postat Decembrie 2, 2019 Recunoașteți personajul! Nu de alta dar văd că și-a făcut și aici apariția... Imagine preluată de pe topicu V-Strom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Decembrie 2, 2019 Share Postat Decembrie 2, 2019 La 01.12.2019 la 7:23, pitesti2010 a spus: La dezghețarea drumurilor se folosește clorura de calciu, care e tot o sare, și care se folosește la producerea alimentelor ‘de tip brânză’ adică acel produs alb care se pune de obicei în merdenele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Decembrie 2, 2019 Share Postat Decembrie 2, 2019 Sotul se întoarce din delegație cu două zile mai devreme. Nevastă-sa, în pragul ușii, îi trage o palmă: - Ce, mă..., mă crezi curvă??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Decembrie 2, 2019 Share Postat Decembrie 2, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Decembrie 2, 2019 Share Postat Decembrie 2, 2019 Acum 18 ore, pitesti2010 a spus: Eu credeam ca atunci cand albii i-au vazut pe negri fara chiloti...E o presupunere, nu statistica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate