Nguyen Postat Mai 27 Share Postat Mai 27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Mai 27 Share Postat Mai 27 (editat) Am văzut un țigan intrând într-un salon de bronzat. Ciudat, mi-am spus, cum să furi un aparat de bronzat?! -=- ssstwitter.com_1716801327542.mp4 -=- ssstwitter.com_1716801327542.mp4 Editat Mai 27 de vintze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EarthFish Postat Mai 27 Share Postat Mai 27 6 hours ago, vintze said: Am văzut un țigan intrând într-un salon de bronzat. Ciudat, mi-am spus, cum să furi un aparat de bronzat?! -=- ssstwitter.com_1716801327542.mp4 -=- ssstwitter.com_1716801327542.mp4 Avea intalinre la iarba verde.Cealalta moto a venit cu patura si bunatati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Mai 30 Share Postat Mai 30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Mai 30 Share Postat Mai 30 1 hour ago, cercelgeo said: Atentie!!! SECUI nu unguri!, sa fie clar!!!! "De altfel, aceeași cronicari mărturisesc că secuii și ungurii, deși vorbeau aceeași limbă, era triburi diferite, cu obiceiuri diferite." - citat din articolul: https://adevarul.ro/stil-de-viata/magazin/cine-au-fost-cu-adevarat-secuii-popor-cu-origini-2308155.html Sa fie CLAR!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 1 Share Postat Iunie 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iunie 2 Share Postat Iunie 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 2 Share Postat Iunie 2 (editat) Editat Iunie 2 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Iunie 2 Share Postat Iunie 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iunie 3 Share Postat Iunie 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 5 Share Postat Iunie 5 Un primar, pe patul de moarte, își întreabă soția: – Spune-mi dragă, acum că zilele mi se gată, de câte ori m-ai înșelat în cei 30 de ani de căsătorie? Se gândește femeia și se hotărăște să-i spună adevărul, că oricum îl ia Dumnezeu și să moară împăcat: – Dragă, să știi că te-am înșelat de 3 ori. Calculează primarul… de 3 ori în 30 de ani… acceptabil procentul, nu-i mult, și-așa mor… – Zi-mi când a fost prima dată când m-ai înșelat? – Îți aduci aminte când erai grav bolnav, doctorii nu mai știau ce să-ți dea, ce să-ți facă… și m-am dus eu la doctorul ăla docent și te-a pus pe picioare într-un timp scurt? No atunci te-am înșelat prima dată… Se gândește primarul “Draga de ea, da’ mi-a salvat măcar viața”… – Te iert draga mea! Și a doua oară? – Îți aduci aminte când ai rămas fără serviciu și nu te angaja nimeni, ți se terminase și șomajul și te-a chemat odată la el directorul X-ulescu care ți-a dat funcție și salariu bun de ne-am luat casă și mașină? No aia a fost a doua oară… Se gândește iar primarul “Hmm… cu ăla… da’macar am ieșit din rahat la vremea aia. Hai c-o iert!” – Te iert! Acum spune-mi-o și pe ultima, simt că nu mai am mult de trăit… – Îți aduci aminte când ai candidat la primărie? – Da. – Și ai intrat în turul doi. – Da, dragă, ce emoții am avut… – ... și în turul doi îți mai trebuiau 500 de voturi… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iunie 5 Share Postat Iunie 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 9 Share Postat Iunie 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iunie 9 Share Postat Iunie 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 11 Share Postat Iunie 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iunie 11 Share Postat Iunie 11 b0eaad14-d54f-4e8a-887e-c41dbb5f225c.mov b15a616a-f2fb-4f9c-931f-2105bb29a287.mov a37aa3bc-a124-47e4-a21d-b379ce66ce9e.mov d020e49d-f960-45a2-99ac-536e984eee10.mov b48721fc-c875-4a88-adaf-1c6ab4a6c891.mov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Iunie 12 Share Postat Iunie 12 VID-20240612-WA0001.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Iunie 12 Share Postat Iunie 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 13 Share Postat Iunie 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 13 Share Postat Iunie 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iunie 14 Share Postat Iunie 14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Iunie 16 Share Postat Iunie 16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iunie 19 Share Postat Iunie 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 21 Share Postat Iunie 21 ssstwitter.com_1718946647737.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 21 Share Postat Iunie 21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate