Flower-Power Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 M-ai făcut curioasă, o să mă uit mai atentă. Dar tu ești un bipolar schizofrenic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 VID-20191022-WA0002.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 (editat) Palinca...sher gut Editat Octombrie 23, 2019 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 VID-20191023-WA0012.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 De când a apărut iPhone 11 nu se mai găsește pateu Bucegi nicăieri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Poza aia de la bright side o pusesem eu o pagină în urma după ce i-am făcut screenshot ,inseamnă că ți-a plăcut , mă bucur. Am umor, cineva apreciază Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Acum 10 ore, cobi a spus: Esti prea prost , vezi sa nu uiti sa respiri ... se poate. dar ei i-a plăcut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Acum 3 ore, Flower-Power a spus: Poza aia de la bright side o pusesem eu o pagină în urma după ce i-am făcut screenshot ,inseamnă că ți-a plăcut , mă bucur. Am umor, cineva apreciază Da, mai am unele salvate și de aici, trebuie sa am merge grija sa nu le repostez :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 norocos.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 (editat) Cine continuă lista de mai jos, only divorced people in the house. . Editat Octombrie 24, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 7 minutes ago, Flower-Power said: Cine continuă lista de mai jos, only divorced people in the house. . Eu as adauga punctul 2.1 Verifica daca si cat de tare sforaie si daca poti dormi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 (editat) Yes, Automat nu merge garsoniera, @paulynos. Trebuie mai multe camere, sau cozy, garsonieră și să nu sforăie. Got your feedback on this,I really appreciate it! Editat Octombrie 24, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Acum 22 minute, Flower-Power a spus: Cine continuă lista de mai jos, only divorced people in the house. La punctul 1 e jale, intalnesc din ce in ce mai multe persoane care plescaie, femei si barbati. Si sunt mandri/mandre de plescaitul lor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Dacă te invârți numa' între țărănuși! Acum 4 minute, Nguyen a spus: intalnesc din ce in ce mai multe persoane care plescaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Acum 23 minute, john17 a spus: Dacă te invârți numa' între țărănuși! Pai tocmai asta e problema, ca nu la tzaranushi vad asta, de fapt si la astia dar macar de la ei nu ai mari asteptari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Vă îndepărtați de subiect și nici măcar nu sunteți divorțați..private please Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 (editat) Acum 3 minute, Flower-Power a spus: nici măcar nu sunteți divorțați Încă! Subiectul e fun, mi s-a părut funny, atât s-a putut. Nu toți putem fi as funny as Flower. Editat Octombrie 24, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Să nu se mai repete Hai Gion, mă enervezi cu editatul dar de data asta ai dreptate, I am so much fun... Puzzle ikea, anyone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Bed? Test included? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 De pe youtube: Stefania Zirmman5 years ago: Ce ma linisteste cimpoiu, daca as fi fost in pat as fi adormit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 1 oră în urmă, adidas a spus: Bed? Test included? Numai pentru tine, depind ce vârstă ai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shztecker Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Să nu se mai repete Hai Gion, mă enervezi cu editatul dar de data asta ai dreptate, I am so much fun... Puzzle ikea, anyone? Acela este cumva un divan din 4 cutii si cu doua saltele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate