shashka Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 Acum 24 minute, Flower-Power a spus: Nu fată, fac eu altele mai groase..trust in me. Doamne, aș fi suferit crunt dacă trăiam în epoca aia...nu îmi plac bărbații cu părul lung dar nici cu glezne la vedere. Și apropo, cică fac sarmale foarte bune...acum nu sunt sigură dacă chiar fac sau le era frică să îmi spună altceva..Anyway, win-win situation Opreste-te. Ramai la tocuri. Sortul... mai incolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 Încerc și eu,tatonez și gastronomia atât cât să îmi facă plăcere.. Vine 1 martie, sunt curioasă cum v-ați pregătit..v-ați pregătit,da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 Ca tot a venit vorba de martisoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 Acum 53 minute, Flower-Power a spus: Încerc și eu,tatonez și gastronomia atât cât să îmi facă plăcere.. Vine 1 martie, sunt curioasă cum v-ați pregătit..v-ați pregătit,da? Sa-ti pui casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 Nu mi-am mai pus casca de câteva luni...așa îmi e de dor doar că moto a mea e încă la iernat,parcă aș accepta și o plimbare în calitate de pasageră..just kidding. Oare mai ninge sau o scot de la iernat și mă bucur de ea? Se oferă careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 Mesaj de martisor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 Asta-i sinistra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Martie 1, 2020 Share Postat Martie 1, 2020 Acum 6 ore, Flower-Power a spus: Oare mai ninge sau o scot de la iernat și mă bucur de ea? Se oferă careva? Am copiat la examenul de meteo, dar sunt convins ca nu mai ninge pana in noiembrie, poti sa scoti moto de la iernat. Vezi, s-a oferit careva sa te ajute cu prognoza meteo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Martie 1, 2020 Share Postat Martie 1, 2020 9 hours ago, Flower-Power said: ................................. Se oferă careva? Nici eu nu mă încadrez. Am părul lung și sunt bătrân. Și urât, pe deasupra. Ca cei din poză, doar că nu sunt așa skinny... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Martie 1, 2020 Share Postat Martie 1, 2020 Cand iti spune ca esti inima lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Martie 1, 2020 Share Postat Martie 1, 2020 Acum 12 ore, Flower-Power a spus: Nu mi-am mai pus casca de câteva luni...așa îmi e de dor doar că moto a mea e încă la iernat,parcă aș accepta și o plimbare în calitate de pasageră..just kidding. Oare mai ninge sau o scot de la iernat și mă bucur de ea? Se oferă careva? Scoate-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 1, 2020 Share Postat Martie 1, 2020 Acum 8 ore, AdrianB1 a spus: Am copiat la examenul de meteo, dar sunt convins ca nu mai ninge pana in noiembrie, poti sa scoti moto de la iernat. Vezi, s-a oferit careva sa te ajute cu prognoza meteo. Da, mulțumesc ..cineva party noaptea observ. Ce vreme bună de dat cu moto e azi! Păcat că am alte planuri la care am dat accept cu ceva timp înainte. Acum 5 ore, Kagemusha a spus: Nici eu nu mă încadrez. Am părul lung și sunt bătrân. Și urât, pe deasupra. Ca cei din poză, doar că nu sunt așa skinny... Dar tu ești însurat ...nu am avut eu norocul ăsta. În altă ordine de idei bărbatul trebuie să fie mai ffrumos puțin decât dracu, dacă are ce îi trebuie și aici trebuie semnifică ceva diferit pentru fiecare femeie. Acum 2 ore, Sinner® a spus: Scoate-o! O scot weekendul viitor. Azi nu am cum chiar dacă vreau. Ok. La 28.02.2020 la 20:03, pasquinel a spus: Mai exact, sursa e Dan Pavel. https://estebine.ro/ Am lecturat și eu site-ul..are niște articole ce m-au lăsat fără cuvinte...cred că nu sunt suficient de deschisă la minte...prea crudă, necoaptă or something. https://estebine.ro/sugestii-pentru-cupluri-plictisite-sexual/#comments Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Martie 1, 2020 Share Postat Martie 1, 2020 VID-20200229-WA0015.mp4 VID-20200229-WA0016.mp4 VID-20200229-WA0005.mp4 VID-20200229-WA0017.mp4 VID-20200229-WA0006.mp4 VID-20200229-WA0007.mp4 VID-20200228-WA0003.mp4 VID-20200229-WA0013.mp4 VID-20200229-WA0014.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 1, 2020 Share Postat Martie 1, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Martie 1, 2020 Share Postat Martie 1, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 1, 2020 Share Postat Martie 1, 2020 (editat) Premier resemnat. Desenat. Desantat. Ştie cineva cum se dezactivează autocorrectu? Editat Martie 1, 2020 de Penetru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Martie 2, 2020 Share Postat Martie 2, 2020 O studentă dă un examen la logică Profesorul o întreabă: - Sunt 500 de cărămizi într-un avion. Una cade, câte mai rămân? Studenta - 499. Profesorul : - Așa este ! În câte mișcări vei pune un elefant în frigider ? Studenta : - Trei - deschizi frigiderul, împingi elefantul înăuntru, închizi frigiderul. Profesorul: - Așa este! Și din câte mișcări bagi o girafă în frigider ? Studenta : - Patru, deschizi frigiderul, scoți elefantul, bagi girafa și închizi frigiderul. Profesorul: - Așa este! Toate animalele au mers la ziua de naștere a leului.. Cine lipsește ? Studenta : - Girafa. Este încă în frigider. Profesorul: - Așa este ! Bunica vrea să traverseze mlaștina care este plină cu crocodili. Câți crocodili sunt în mlaștină ? Studenta : - Nici unul, toți sunt la ziua de naștere a leului !! Profesorul : - Așa este ! Bunica totuși traverseaza mlaștina, dar moare ! De ce ? Studenta : - Fractură de craniu... Profesor: Cum asta ? - Studenta : Caramida de la prima întrebare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Martie 2, 2020 Share Postat Martie 2, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 3, 2020 Share Postat Martie 3, 2020 Acum 10 ore, FlipperCo a spus: niet paruski Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Martie 3, 2020 Share Postat Martie 3, 2020 VID-20200303-WA0003.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 3, 2020 Share Postat Martie 3, 2020 Care-i faza cu ultima? Ma simt prost cand nu pricep o gluma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 3, 2020 Share Postat Martie 3, 2020 asa arata fiolele moderne.... coronavirus..., sa nu suflii pe politai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 3, 2020 Share Postat Martie 3, 2020 Retușuri bărbați Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Martie 3, 2020 Share Postat Martie 3, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Martie 4, 2020 Share Postat Martie 4, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate