pitesti2010 Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Mda, de pus la rană... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Nu am nimic..tu ești mustăcios? O fată gingașă.. Nici eu nu stiu...dar mi s a spus ca ...gadil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 De către cine? Am motive să fiu geloasă? So not true Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 (editat) smooth.mp4 Editat Aprilie 13, 2020 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 Multumesc din suflet celui care a inventat masina de spalat rufe, vase si uscatorul! Ăsta cu fierul de calcat si-a batut joc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 Mai există speranță în Țăndărei, there is love Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 Go-go Gadget, helicopter dog. aAgWY0d_460svvp9.webm ae5oYQv_460svvp9.webm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 care dintre voi a udat florile în halul ăsta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 VID-20200414-WA0007.mp4 VID-20200414-WA0018.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 La 13.04.2020 la 19:07, ianachim a spus: Nici eu nu stiu...dar mi s a spus ca ...gadil Tragi nadejde ca era vorba de mustata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 (editat) Acum 3 ore, john17 a spus: VID-20200414-WA0007.mp4 VID-20200414-WA0018.mp4 C'mon...ai vazut de ce e capabila Abella Danger asta? Editat Aprilie 14, 2020 de WotRU2Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 Intr-un ochi de apa Patru ochi luceste -Ce sa fie oare? -Cred ca e doi peste * De sub ape, din adancuri Patru ochi spre noi priveste Ne-‘ntrebam: Ce poa’ sa este? Ce sa este? Doua peste! * Intr-o balta mica neagra patru ochi luceste este oare ochii tai? sau e la doi peste? * In lacul negru patru ochi luceste. nu e monstru, e doi peste. * Pe un camp cu viorele Crestea numai ghiocei. Si-a venit mandrele mele Si le-a cules pe toti. * Creste iarba, iarba deasa Perpendicular pe casa Vine calul si o paste Alta iarba se dezvolta * Tara mea cu rauri multe Si cu frunze si cu flori Ai in tine-o populatie De mai multi locuitori Si din bolovani cu apa S-au format inspre apus Muntii tai de incretire Orientati cu varfu-n sus * Trece lebedele-n zare. Eu ma uit, ele dispare… * Cate stele sunt pe cer Pan’ la ziua toate pier. Numai pe uzina noastra Arde una, ca o proasta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 Acum 31 minute, john17 a spus: Aerisire, filtrare, nituri de intarire a cusaturii, statuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 Statuie rimează cu _ue? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Aprilie 15, 2020 Share Postat Aprilie 15, 2020 "Mă uitam acum câteva săptămâni la un film gen "Dragoste si Sex" și pana mea în film era unu Michael care se iubea cu una Jennifer... La un moment dat Michael ăla, morții lui, a luat-o pe aia de păr așa romantic după care s-au sărutat și au făcut sex nebun toată noaptea... După faza aia din film, răspunsul iubitei mele a fost: "CE FRUMOS!" Și pana mea , acum cu izolarea asta mi-am adus aminte de film, zic, bă dacă lu' Michael ăla i-a ieșit faza aia, zic să încerc si eu...de ce nu? Și cum ma invarteam prin casa, apare iubita numa' intr-o camasuta pana sub fund, imi zic "Asta e clipa!" și m-am dus la spatele ei, mi-am înfipt mâna în părul ei și am tras-o de păr, dar ea nu a zis ca Jennifer în pana mea "Ahhh Michaeel!" Asta a mea s-a întors și a zis "Au f..u-ti mortii ma-tii de prost că mă doare" și s-a întors și bă frate mi-a f**t o paletă peste ochi mai ceva ca Halep... După faza aia, în timp ce spăla vasele am zis să încerc a doua oară poate îmi iese...plm păi numai Michael...eu de ce nu? Și cum avea părul desprins mi-am înfipt a doua oară mâna in părul ei... Răspunsul ei a fost "Aaaaaahhhh" și în secunda aia am zis gata asta e...dar de unde frate că "Ahhhh-ul" ăla a fost pentru 2 secunde, că după a urmat continuarea "Ahhh, bă handicapatule, păruuuuul" și cum plm s-a întors de mi-a f**t un polonic în frunte de am văzut-o pe mama mireasă. Pai dacă si asta mai e iubire, las-o în plm. Te'n gură Michael cu faza ta din film". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 15, 2020 Share Postat Aprilie 15, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Aprilie 15, 2020 Share Postat Aprilie 15, 2020 Acum 8 ore, Penetru a spus: Cate stele sunt pe cer Pan’ la ziua toate pier. Numai pe uzina noastra Arde una, ca o proasta. Asta “pe vremea mea” era strigătură de galerie de fotbal și partea a doua era “numai una cea mai proastă / stă în capitala noastră” -=- IMG_7923.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 15, 2020 Share Postat Aprilie 15, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate