frigider Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Acum 25 minute, _Raul_ a spus: Eu zic ca mai bine conecteaza si bujia aia, decat sa o scoata La unii merge-n 3 la asta merge-n 4+1 :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 bujia vieții.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Floricica o fi blonda care căuta piesa 710? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Acum 33 minute, Christian 1 a spus: Mno gata Floricico,am scapat de bujie.:) Pfff ce înapoiat, clar mergea robinet fluture acolo. Mai elegant, durata de viata mai mare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 So kiss me...adică pe românește. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 VID-20200430-WA0000.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Înțelege cineva ce a vrut să spună poetul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Va fi livrat după predarea acestuia. Pare niţel time-travel dar nu mult, maxim o oră. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Acum 2 minute, Penetru a spus: Va fi livrat după predarea acestuia. Pare niţel time-travel dar nu mult, maxim o oră. iar eu intru pe site să le dau indicații după predare sau după livrare? adică nu vreau să stârnesc cine știe ce paradox temporar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Acum 2 minute, vintze a spus: iar eu intru pe site să le dau indicații după predare sau după livrare? adică nu vreau să stârnesc cine știe ce paradox temporar temporal. După ce ai primit coletul le indici adresa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Predare = transferul coletului de la vazator catre transportator/livrator Livrare = transferul coletului catre destinatar Indicatii = sa le spui daca si unde te gasesc. Stiu ca am stricat elementul de “Fun”, da’ voiam sa ma dau mare ca inteleg ce vrea sa spuna poetul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 E clar, lucrezi la GLS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Acum 10 minute, Baxxter a spus: E clar, lucrezi la GLS Tre sa ai master in semantica sa ai sanse la un post GLS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Este și avertizare oficială de atacuri tip phishing cu mesaje fake de la curieri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Și iau o victimă la întâmplare..ia spune @ilarionciobanu faci cafea bună? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 VID-20200430-WA0018.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Și mâine, 1 Mai...plecați pe undeva? Să ne antrenăm pentru mâine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Acum 3 ore, Baxxter a spus: E clar, lucrezi la GLS Esti a doua peroana care a concluzionat azi, pe forum, intr-un schimb de cuvinte cu mine, ca e clar. O astept si pe a treia si pe,urma ma duc sa ma culc. Nu lucrez la vreun curier, doar am inteles poetul Acum 1 oră, Flower-Power a spus: ia spune @ilarionciobanu faci cafea bună? Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Acum 5 minute, ilarionciobanu a spus: Esti a doua peroana care a concluzionat azi, pe forum, intr-un schimb de cuvinte cu mine, ca e clar. O astept si pe a treia si pe,urma ma duc sa ma culc. Nu lucrez la vreun curier, doar am inteles poetul Da Și eu am fost prima...pentru tine în conversația de azi. Te recomandă cafeaua,huh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Acum 23 minute, Flower-Power a spus: Te recomandă cafeaua,huh? Eh, doar ma laud. Ca sa dea bine in online Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 E-greu-cu-cursurile-online-Se-aud-mai-tot-timpul-zgomote-de-fundal.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Acum 3 ore, john17 a spus: VID-20200430-WA0018.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate