john17 Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 (editat) Acum 2 ore, Flower-Power a spus: nu e deloc funny Așează-te pe canapea și povestește-ne traumele tale. I'm kidding, nu vreau să le aud! Dacă faci doar MMM e muuuult mai bine. Editat Iunie 18, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Acum 48 minute, taong_mapagbiro a spus: Pffff...am deschis cutia Pandorei și pandora zicea mmm, mmm, mmm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 1 oră în urmă, robert23mg a spus: Dar de data asta Costică zicea MM Mmm Mmm ahaha. gasesc gluma ta foarte ofensatoare. Report! 1 oră în urmă, john17 a spus: Așează-te pe canapea și povestește-ne traumele tale. ahaha. Acum 14 minute, florinelu07 a spus: Report? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Acum 4 ore, P T R a spus: Accesorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Acum 33 minute, Altair a spus: Accesorii f crud, nici macar n-are gauri. macar 1 sa aiba, daca nu 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Acum 5 ore, Flower-Power a spus: Asta nu e deloc funny PTR. Sunt dezgustată de această glumă. Imaginează-ți că dai peste un violator gay care gândește așa..gluma ta este proastă pe mai multe paliere. Ai încercat să-ți faci cont pt forumul de măicuțe neprihănite trecute prin/pe bancheta psihoterapeutul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Acum 3 minute, george05 a spus: Ai încercat să-ți faci cont pt forumul de măicuțe neprihănite trecute prin/pe bancheta psihoterapeutul? nu va opriti. keep them coming - pt membrii straini, poate vor si ei sa contribuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Acum 2 ore, john17 a spus: Așează-te pe canapea și povestește-ne traumele tale. I'm kidding, nu vreau să le aud! Dacă faci doar MMM e muuuult mai bine. Nu ai ce-ți trebuie ca să fac eu mmm. Get over! Acum 37 minute, george05 a spus: Ai încercat să-ți faci cont pt forumul de măicuțe neprihănite trecute prin/pe bancheta psihoterapeutul? Motănel, de mult nu ne-am mai conversat..ți-era dor și nu mai puteai rezista. Zâtulică! 1 oră în urmă, Altair a spus: Accesorii Fiecare cu ce este obișnuit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Acum 20 minute, Flower-Power a spus: Nu ai ce-ți trebuie ca să fac eu mmm. Duct tape? Am destul cat sa te mumific! De mai multe ori încă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Acum 23 minute, Flower-Power a spus: deci, a fost demis ...la propriu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 (editat) Acum 47 minute, Flower-Power a spus: Motănel, de mult nu ne-am mai conversat..ți-era dor și nu mai puteai rezista. Zâtulică! Attention whore part 2. Iti dai prea multa importanta. Acum 26 minute, john17 a spus: Duct tape? Am destul cat sa te mumific! De mai multe ori încă. Editat Iunie 18, 2020 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Georgica și flower pe rubrica de fân: El m.a făcut oligofren, eu l.am facut zdreanță, dar nu ne.am insultat. Nu am acum poza funny dar cred că mă scot cu textul :)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Acum 55 minute, john17 a spus: Duct tape? Am destul cat sa te mumific! De mai multe ori încă. Vrabia mălai visează! Acum 31 minute, george05 a spus: Attention whore part 2. Iti dai prea multa importanta. Cât trebuie și mă iau și în serios. Presimt că ți-e ciudă! Aia e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 (editat) Acum 12 minute, Flower-Power a spus: Cât trebuie și mă iau și în serios. Presimt că ți-e ciudă! Aia e! Ai și dat report. Vai sensibila ești... Repet, și asa ai timp liber prea mult, mai vezi și alte forumuri cu "doritori de atenție" (nah ca m-am exprimat elegant sa nu fii lezata în orgoliu). Probabil ai fi admin pe acolo. Fugi repejor. In copilărie erai paracioasa cartierului, ah? De aceea oare erai ignorata? Editat Iunie 18, 2020 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Fetiță, păcat că nu te înregistrezi când spui asta, sigur mi-ar plăcea să aud accentul de Baia Mare. Ai dat în bobi, în cărți ,în ce ,ca să știi ca am dat report? 1. Nu am dat și 2 chiar dacă dădeam, nu e treaba ta! Nu mă mai cita că îți spun ce gândesc despre tine. În altă ordine de idei ,văd că mă întrebi cum eram eu în copilărie. De ce te interesează ? Nu îți mai da cu presupusul că nu stai bine la capitolul ghicit. Zât, motănel..că mi-e că te-am călcat pe coadă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 (editat) Nu m-ai călcat deloc pe coada. Din nou îți dai prea multa importanta. Nu ai tu sânge sa scrii aici vreo părere pertinenta. Uneori dacă ai citi printre rânduri ai înțelege ca majoritatea de pe aici suntem retoricii la adresa ta. Dar nah, e greu de priceput. Editat Iunie 18, 2020 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 get a (b)room Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Pai floricica bag de seama ca asta cauta pe forum, o camera. Dar nu găsește. Cu matura probabil zboară bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Discutia asta imi aduce aminte de o replica:" Asculta fa, ce cauti tu, imi trebuie si mie"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Acum 45 minute, shashka a spus: Asculta fa, ce cauti tu, imi trebuie si mie Bani..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Georgică, am pretenții de la tine că până la retorică știi să vorbești corect gramatical. Până una ,alta nu te mai băga în seama inutil doar pentru a emite elucubrații. Ți-am acordat prea mult timp azi. Fă niște sex, singur sau cu nevasta ,o să te simți mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Acum 16 minute, john17 a spus: Bani..? Talent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Elu cu...ce? Noh, asa e cand ramai de buna voie la festivalul carnatilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate