FlipperCo Postat Iulie 24, 2020 Share Postat Iulie 24, 2020 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158162018455342&id=668805341&sfnsn=mo&d=n&vh=i Posibil sa nu fie premiera https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10216654334302899&id=1596740004&sfnsn=mo&d=n&vh=i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iulie 24, 2020 Share Postat Iulie 24, 2020 Acum 10 minute, FlipperCo a spus: Posibil sa nu fie premiera https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10216654334302899&id=1596740004&sfnsn=mo&d=n&vh=i wtf. Dan Claudiu Tănăsescu, medic, gazetar, scriitor, politician, etc. Nu mai auzisem de mult nimic despre el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 24, 2020 Share Postat Iulie 24, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 24, 2020 Share Postat Iulie 24, 2020 IMG_7896.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 25, 2020 Share Postat Iulie 25, 2020 Altă fată frumi cu calități vocale și râs cristalin. VID-20200722-WA0012.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 25, 2020 Share Postat Iulie 25, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 25, 2020 Share Postat Iulie 25, 2020 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Altă fată frumi cu calități vocale și râs cristalin. VID-20200722-WA0012.mp4 Mi-ai stricat ziua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 25, 2020 Share Postat Iulie 25, 2020 VID-20200725-WA0027.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 26, 2020 Share Postat Iulie 26, 2020 aNgw9o0_460svav1.mp4 Somn înainte, somn după aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 26, 2020 Share Postat Iulie 26, 2020 Ce este chilotu? Chilotu este cel care chilotează avionu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 26, 2020 Share Postat Iulie 26, 2020 Un barbat este adus in fata judecatorului pentru ca si-a ucis sotia. - Fapta dumneavoastra este sub orice critica. Daca aveti intentia ca tribunalul sa nu va condamne la inchisoare pe viata, trebuie sa ne expuneti motive cat de cat plauzibile care sa va poata reduce pedeapsa. - Domnule judecator, pur si simplu nu am putut sa ma controlez si a trebuit sa o arunc de la balcon. - Declaratia dumneavoastra este o obraznicie nemaiauzita si daca nu doriti ca juratii sa va condamne inainte sa continuam procesul trebuie sa aveti argumente cu adevarat plauzibile. - Pai sa va povestesc. Locuim intr-un bloc cu 10 etaje la ultimul etaj si la parter locuieste o familie de pitici. Parintii au 1 metru si copii, cel de 12 ani 70 de cm si cel de 14 ani are 90 de cm. In ziua respectiva i-am spus sotiei: - E teribil sa fii pitic. Saracii vecini de la parter, toti sunt asa mici! - Da, raspunde sotia, sunt o adevarata specie de pirinei. - Pigmei ai vrut sa spui! - Nu, pigmei e ceea ce are omul in piele si de la care se alege cu pistrui. - Acela se numeste pigment. - Ma lasi? Pigment e chestia aia pe care scriau vechii romani. - Acela se numeste pergament. - Cum poti draga sa fii asa de incult? Pergament e cand un scriitor publica o parte din ce a scris. - Domnule judecator, va inchipuiti ca mi-am inghitit cuvantul "fragment", ca sa nu mai continui discutia. M-am asezat pe fotoliu si am luat un ziar sa-l rasfoiesc. Nici nu m-am asezat bine ca apare sotia mea langa mine cu o carte in mana si imi spune: - Uite draga, asta e ceea ce scrie un scriitor si se numeste carte, daca nu aveai idee ce e aia. Ia si citeste Veranda de la Pompadur. Iau cartea in mana si ii spun: "Draga mea, asta e o carte in limba franceza, Marchiza de Pompadour, nu trebuie sa interpretezi numele in romana". - Asta e buna draga, imi dai tu lectii de franceza, mie care am facut meditatii cu un vector de la facultate! - Ala nu se numeste vector, se numeste lector. - Te inseli. Lector a fost un erou grec din antichitate. - Acela a fost Hector si era troian. - Hector este unitate de masura a suprafatei, blegule. - Acela este hectar, draga mea. - Ma uimesti cu incultura ta. Hectar este o bautura a zeilor. - Se numeste nectar, spun eu, oftand din adancul sufletului. - Habar nu ai, eu stiu sigur ca era si o melodie pe tema asta pe care o cantau doua prietene in duo. - Nu se spune duo se spune duet. - Ma scoti din sarite, cum de esti asa de incuiat? Duet e cand doi barbati se bat cu sabiile! - Acela se numeste duel. - Aiuea, duel este gaura aia neagra din munte de unde apare trenul. - Domnule judecator, aveam "tunel" pe limba, dar am simtit ca mi se face negru in fata ochilor si nu m-am mai putut stapani si am aruncat-o pe geam. Liniste in sala... judecatorul ia ciocanelul de pe masa, loveste cu el puternic si spune: - Esti liber, a fost un caz clar de legitima aparare. Eu o aruncam deja de la Hector... Sotia il intreaba pe sot: - L-ai vazut pe tipul care m-a salvat cand eu era sa ma inec? - Nu, dar pun eu mana pe el! O metodă bună de a reduce consumul de alcool: – dacă ești necăsătorit, bea de fiecare dată când ești trist; – dacă ești căsătorit, bea de fiecare dată când ești fericit. – Salut, vecine! Nu am mai văzut-o de mult pe soţia ta. V-aţi despărţit? – Nu, a rămas să parcheze mașina… – Iubito, plec la sală. Ai vrea să mergi cu mine? – Îţi par grasă? – Dacă nu vrei să mergi, nu mergi! – Acum sunt şi leneşă? – Calmează-te, dragă! Nu am insinuat nimic! – Acum sunt şi isterică, nu? – Nu am spus asta! – Aha, deci sunt şi mincinoasă… – Ok. Nu mergi! – Stai puţin! Dar de ce vrei să te duci singur? – L-am vizitat pe Costică la spital. Să ştii că va mai rămâne o vreme… – De unde ştii? L-ai văzut pe doctor? – Nu, dar am văzut-o pe asistentă… Doi poliţişti germani opresc şi legitimează un conducător auto. Având anumite neclarităţi, unul dintre agenți îl întreabă pe celălalt: – Măi Mustafa! – Da, Youssouf, ce e? – Eşti sigur că Helmuth este nume german?! Moare unul și ajunge în Iad.Văzându-se acolo, îl bufnește plânsul și în vreme ce hohotea așa, vine la el un drac: – Ce faci bă, de ce plângi așa? – Păi am ajuns în Iad, uite și harta, „Vă aflați aici”. O să mă ardeți și o să mă chinuiți. – Aiurea, cine ți-a băgat prostiile astea în cap? Asta e propaganda de pe Pamânt și din Rai. – Da ?! N-o să mă chinuiți? – Fugi bă d-aici, cum să te chinuim?! Aici practici toate păcatele de pe Pamânt. Uite, îți dau un exemplu: îți place să bei? – Beau, dar cu moderație. – Atunci să vezi ce mișto e lunea! Lunea bem ce vrem noi, vin, bere, lichioruri, whisky, rachiu, pălincă, țuică, absolut orice. – Da? Păi atunci nu e chiar așa de rău. – Da‘ stai să vezi! Fumezi? – Fumez, dar moderat. – Păi atunci să vezi marțea nenică, marți fumăm ca turcii: fumăm țigări, narghilele, trabucuri, pipe, chiștoace, orice. – Ah, păi atunci nu e chiar așa de rău. – Da‘ stai să vezi! Îți place să bei cafea? – Beau, dar doar câteva pe zi. – Păi să vezi atunci miercuri: miercuri bem cafea turcească, filtru, espresso, latte, caffe-frappe, ce vrem noi. – Meserie ! M-am mai liniștit. – Auzi, zice dracușorul, ești cumva homosexual? – Nu, nici gând, nici pomeneală. – Atunci s-ar putea să nu-ți prea placă joia… Un tip își sună cel mai bun prieten: – Tocmai am avut un scandal monstru cu nevastă-mea… Nu ai cumva vreun pat liber pentru câteva săptămâni, până găsesc un apartament? – Mă tem că nu. Dar am, totuși, o canapea liberă, dacă dorești… – Perfect, ești un adevărat prieten… În câteva clipe o trimit la tine. – Numele dumneavoastră? – Adam. – Numele soţiei? – Eva. – Incredibilă coincidenţă! Prin întâmplare, e şi un şarpe aici?! – Sigur că da! Mamă soacră, te caută cineva! – Măi copile, se plânge maică-ta că vorbește cu tine și tu n-o asculți. – Păi, să vezi, tăticule… – Lasă scuzele! Spune-mi cum reușești să faci asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iulie 26, 2020 Share Postat Iulie 26, 2020 ai 10 anii de puscarie in Arabermania pt Yousuf si Ahmed:))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 26, 2020 Share Postat Iulie 26, 2020 Cum se mai spune la electrodu de sudură? Moldovean în ghips Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 26, 2020 Share Postat Iulie 26, 2020 IMG_7889.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 (editat) Dragă, ți-ai privit vreodată soțul în ochi, în timp ce făceați sex? - Da - Și el ce zicea? - Nimic. Stătea în ușă, ca prostu ' Editat Iulie 27, 2020 de pitesti2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razmar Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 Au si altii, de exemplu "break a leg" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 Acum 3 minute, Razmar a spus: Au si altii, de exemplu "break a leg" Normal ca au, nu suntem atat de UNICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 Aia cu cascavalul e si la americani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 Acum 48 minute, Baxxter a spus: Aia cu cascavalul e si la americani. nu era aluat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 Cheddar. Este si doe, într-adevăr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 Acum 14 minute, Baxxter a spus: Cheddar. Este si doe, într-adevăr. dough cascavalu cred ca e al nostru, probabil de la cash vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 Acum 46 minute, frankone a spus: cascavalu cred ca e al nostru, probabil de la cash vine? buna observatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate