undoo99 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=I3mUIMjFJT8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 O femeie la dentist-- suna telefonul ei, nu respunde nimeni. in 5 min sune mobilul din nou, iarasi nu ridica nimeni. a treia oara incepe sa sune, doctorul enervat raspunde: - alo? cine este? - sunt sotul doamnei, si tu cine esti? unde e nevasta mea, da-mi o la telefon! - scuze, frate, ea nu poate vorbi acum, asteapta 5 min, eu termin, ea scuipa si te suna inapoi, ok? Banana si vibratorul stau pe marginea noptierei. Banana zise: -Prima oara? Vibratorul: -Nu. Banana: -Atunci nu mai tremura asa, ca ma sperii si pe mine Cele cinci porunci ale vietii (valabile la serviciu): 1. Sa nu gandesti. 2. Daca gandesti, sa nu spui. 3. Daca spui, sa nu scrii. 4. Daca scrii, sa nu semnezi. 5. Daca semnezi, sa nu te miri. http://album.apropo.ro/index.php?tree=10&cst_id=15006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Haideti sa ne lasam de fumat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 http://album.apropo.ro/index.php?tree=10&a...amp;cst_id=7481 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 LHC Live Webcam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 (editat) Dupa toata isteria pe tema gaurii negre (CERT) uite si reactiile: http://arny.ro/experimentul-secolului.jpg Editat Septembrie 12, 2008 de nice_sun_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 E copiata si adaptata.Originalul il gasesti in una din cartile lui Sven Hassel(nu mai stiu in care din carti era) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Japanese Bohemian Rhapsody: http://www.youtube.com/watch?v=FlGrpENnSrk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 http://album.apropo.ro/index.php?tree=10&cst_id=11623 cel mai tare striptease ever!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Dimineata, în drum spre serviciu, un evreu vede în statia de tramvai un domn bine facut si foarte bine îmbracat. Prezenta lui îl intriga. Un domn astfel îmbracat nu se duce la serviciu la aceasta ora din dimineata; daca nu se duce, înseamna ca vine; de unde poate veni în zori de zi un domn astfel îmbracat decât de la o dama; un domn bine, vine de la o dama bine; la noi în cartier sunt trei dame bine: Natasa, care-i însa plecata la Leningrad, Rasela, dar de la ea vin chiar eu si sotia mea. Sotia mea are trei amanti: directorul ei (firesc), directorul meu (normal) si pe un oarecare domn Abramovici. - Buna dimineata, domnule Abramovici! - Buna dimineata. Dar de unde ma cunoasteti? - Simpla deductie. Itic isi banuieste sotia,adica pe Rasela de infidelitate.Angajeaza un detectiv particular sa o supravegheze.Intr-adevar detectivul o surprinde pe Rasela cu Strul facand sex si bineinteles ii fotografiaza pe ascuns.Se duce apoi la Itic si ii da fotografiile. Itic infuriat se duce la Strul,prietenul lui din copilarie,si ii spune: "Uite, am dovada ca nu-mi esti prieten(aratindu-i fotografiile),spune-mi ce sa-ti fac? La care Strul privindu-le cu atentie, ii spune: "Fa-mi una din asta, doua din astea,din asta numai una....etc. Cum se numeste un evreu bogat? R: Goldman. Cum se numeste un evreu mediu? R: Silberman. Cum se numeste un evreu sarac? R: Ionescu, Popescu, etc. -De ce esti asa de trist Moise -Nu pot sa-i fac nevestei mele piatra funerara. -Dar Moise,nevasta ta traeste! De asta-s trist Vine un pacient la medic. -Doctore,va rog sa ma castrati! -Ce ti-a venit, omule? -Va rog foarte mult! Am mare nevoie. -Daca trebiue,trebuie! Dupa operatie,chirurgul il intreaba pe pacient: -De ce ai facut asta? Tanar esti,frumos esti,in plina vigoare.Ai toata viata inainte,ai fi putut avea oricate femei ai fi vrut.Spune-mi pt. ce ai avut nevoie? -Stiti,domnule doctor,m-am casatorit cu o evreica,este la ei obiceiul.... -Atunci, trebuia sa-ti faci circumcizie!!!!! -Si eu cum am spus??? un lipovean,un arab si un evreu povesteau de minunile pe care D-zeu le-a facut pentru ei. Lipoveanul:eram cu lotca pe dunare,prinsesem peste sa duc la copilasi de mancare cand din senin Dunarea s-a involburat,iar valuri mari imi trageau lotca in adanc. M-am rugat atunci la Domnu` sa scap iar atunci 20 de metri in jurul meu Dunarea s-a linistit. Arabul:eram cu camilele in desert,tranzbordam marfa la oaza, cand din senin mai a aparut o furtuna mare, nu stiam ce sa fac toata carvana era in pericol mai,camelele pe sus marfa pe jos... atunci m-am rugat la Alah, Alah fa minune la mine te rog Alah. Atunci Alah ca din senin a linistit desertul 20 de metrii in jurul meu si am putut trage carvana la oaza. Evreul:eram in ziua de sabat,veneam de la sinagoga iar pe drum ma intalnesc cu Itzic,. Apucam amandoi drumul spre casa cand zaresc un portofel plin de dolari pe jos. Ma uit la Itzic,el nu-l vede,nu stiam ce sa fac...era sabat nu puteam sa pun mana pe bani,dar...mi-ar fii prins bine verzisorii... Atunci ma rog la Dumnezeu si sa vezi minune...20 de metrii in jurul meu se facu miercuri... Niste exploratori englezi mergeau prin jungla. Deodata, unul din ei cade intr-o groapa (capcana intinsa de bastinasi) in care se afla un leu (cazuse mai inainte). Englezul incepe sa fuga imprejurul gropii. Leul fuge dupa el. Ceilalti stau pe margine si fac pariuri. La un moment dat, unul din ei striga: "Accelereaza Smithson, leul e chiar in spatele tau!". Smithson: "Nu va ingrijorati domnilor, eu am o tura in avans." Sherlock Holmes si Dr. Watson sunt intr-un camping. Dupa cina de seara, o slana la foc, ceapa, rosii, chestii d-astea, o gargara mica, se retrag in cort, in sacurile lor de dormit si trag pe dreapta, la o partida de sforaiala pe cinste si pe stomacul plin. Cateva ore mai tarziu Holmes se trezeste si-l scutura nervos pe Watson. Holmes: Priveste cerul si spune-mi ce vezi? Watson: Vad milioane de stele sefu'. Holmes: Si asta ce-ti spune? Watson: Din punct de vedere astronomic, asta-mi zice ca sunt milioane de galaxii si miliarde de planete posibile. Astrologic vorbind, observ Saturn in constelatia Leul. Din punct de vedere al orei deduc ca e 2 si-un sfert, adica 215, adica iara-mi zboara gandul la afacerea Tigareta 2. Teologic, vad ca Dumnezeu e atotputernic si ca noi suntem mici si insignifianti. Meteorologic, cred ca vom avea a zi frumoasa maine. Si tu sefule ce zici? Holmes: Watson, esti un tampit. Ni s-a furat cortu'. Mesterul Manole cocotat pe schele, spoia tavanul mãnãstirii. Rãmâne fãrã var în gãleatã. De lene sã se dea jos de pe schele, urlã la unul dintre cei nouã mesteri mari, calfe si zidari: - Macheeee! Var! Mache, rezemat de zidul mãnãstirii, fumând, cu sticla de bere lângã el, rãspunde, în glas cu o lene colosalã: - Mache love, not var... Iepurasul se plima prin padure. Îl vede ursul si cum îl prinde îl violeaza.Dupa ce se termina toata treaba, iepurasul cu lacrimi în ochi întreaba: - Ba (cuvant urat), tu n-ai alta treaba decat sa te dai la iepurasi? Da ia zii, ai certificat medical ca nu ai SIDA? - Da, cum sa nu, uite hartia, si scoate o hartie din buzunar. - Poti sa-l rupi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=LhQVJRfK0wo nu se poate asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 http://farm4.static.flickr.com/3159/280783...o.jpg?t=1053139 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 http://farm4.static.flickr.com/3159/280783...o.jpg?t=1053139 foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 scuze daca a mai fost, mi s-a parut foarte fun si instructiv-educativ totodata: http://img293.imageshack.us/my.php?image=s...aadminisjx3.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Si o portie de umor negru: http://www.youtube.com/watch?v=4XRl7l8TuiU Si o portie de umor negru:http://www.youtube.com/watch?v=4XRl7l8TuiU Si inca unu comic: http://www.youtube.com/watch?v=azYFAxG21jA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Cumpar kit 80cc Malossi , toba arrow pt mobra s50 din 89! sau dau la schimb ... kit xenon si kit de injectzie JAWA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 dronkrn.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) Pasarea Malai Viseaza Da P... nu stie carte! Morala: Pasarea-pasarica=pussy; Malai Viseaza=Money Dream; Da P... nu stie carte=P... is for free E mai sec dar e bun! Editat Septembrie 16, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Si eu is fan da nici chiar asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Pasarea Malai ViseazaDa P... nu stie carte! Morala: Pasarea-pasarica=pussy; Malai Viseaza=Money Dream; Da P... nu stie carte=P... is for free E mai sec dar e bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) CUM STII DACA ESTI RETARDAT Ai rezolutia de 1024Ă768 Folosesti Internet Explorer Ai la status ce faci in acel moment Ai wallpaper cu masini sau femei Ii spui cuiva: ?viata mea?, ?zana? pe messenger Dai add si ma intrebi cine sunt Nu stii sa dai ignore Iti sta o jumate de ora sa intre in My Computer Nu stii ce e ala torrent Ai la avatar poza cu gagica-ta Nu stii ce e ala seeder Nu stii sa reinstalezi DC++ Nu stii sa configurezi DC++ Nu stii ce e ala hub Nu stii ce viteza ai Iti stingi calculatorul cand te duci la masa Dai mass cu ?brb? (de restul mass-urilor nu mai zic) Nu dai search pe google inainte sa intrebi Nu ai dat in viata ta CTRL + ALT + DELETE Ai Screen Saver Ai Screen Saver facut de tine, cu slide NU stii de cat ai HDD-ul NU stii ce inseamna Bookmark Ai un folder Kit pe calculator, si nu intri in el ca ti-e frica Iti dai numele adevarat pe internet Dai restart cand iti da eroare cu Send error report Stingi calculatorul direct de la buton Nu stii pentru ce sunt 75% din butoanele de pe tastatura 75% din mailurile tale sunt de la hi5 Ceri ID-uri pe hi5, folosesti PM-urile de pe hi5 Nu stii cum sa-ti pui un avatar pe un forum Pui www. la statusul tau de messenger numai ca sa fie albastru Nu stii ce inseamna link, upload, admin, url, IP, taskbar, playlist Crezi ca linux e un pinguin, si mac un mar Vrei sa iti trimita cineva photoshop-ul sau word-ul pe messenger Daemon tools e antivirus Dai dublu click pe linkuri Dai dublu click pe start Nu ai adresa de email dar ai multe ID de mess Nero e un caine Multi Mess-ul e cel mai tare program din calc tau Plangi cand iei ban pe canalul tau preferat de mIRC Iti e frica sa nu stergi ceva din Control Panel Toate filmele si muzica se deschid in Media Player automat Nu stii ce face Log Off Cand te plictisesti joci Solitaire Daca iti apare mesajul ?You have been signed in as a different user? suni la firma Citesti cu voce tare tot ce scrie cand iti apare vreo eroare Nu stii cum sa faci un shortcut Pui la status versuri dintr-o melodie misogina (fiind femeie) Pui la status versuri dintr-o melodie anti-manele (fiind manelist) Orice poza cu slipici e la tine pe site Scrii cu sh, tz, k in text Intrebi cat e ceasul pe mess Cum adica click dreapta? Cand cade netul reinstalezi windowsul Te enervezi cand vezi pe cineva pe invisible Atunci cand te roaga lumea pe strada sa ii faci o poza si tu apesi de 3-4 ori pe buton, si nu face poza, tu zici gata. Faci comanda la taxi si spui si etajul si apartamentul Faci poze cu data pe ele mai bagati si voi ca lista e deschisa Editat Septembrie 16, 2008 de nice_sun_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Cum ar relata media din Romania, APOCALIPSA: Antena 3: In trei zile Basescu nu va mai fi presedinte! Am invins!! OTV: Senzational! Urmariti ultimele stiri despre Apocalipsa in direct la Dan Diaconescu! Vrajitoarea Lenuta va da sfaturi cum sa va purtati pe lumea cealalta. Libertatea: E ultima ta sansa sa fii fata de la pagina 5! Trimite o poza acum. ProTV: Un copil a ars de viu si nu va mai apuca sa vada aocalipsa! CanCan: Sursele noastre spun ca Nicoleta Luciu va petrece sfarsitul lumii departe de iubitul ei. Cotidianul: Mai ai timp sa citesti o carte din colectia Cotidianul! B1Tv: Urmareste la Nasul dezvaluiri incendiare despre parlamentarii care profita de sfarsitul lumii! Cosmopolitan: 10 sfaturi pentru o ultima partida de sex fantastica! Sfaturi in bucatarie: Pregateste-ti singur coliva! Aventuri la pescuit: Daca apare pestisorul auriu, trimite-l la noi. Catavencu: Apocalipsa noastra e mai inteligenta decat a lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 De curand, s-a constatat stiintific ca berea contine hormoni feminini. Demonstratia cercetatorilor care au lucrat la acest proiect a fost urmatoarea: 1. Am inceput sa ne ingrasam vizibil; 2. Vorbeam prea mult fara sa spunem nimic; 3. Am intampinat dificultati in a conduce corect; 4.. Ne era imposibil sa efectuam chiar cel mai simplu rationament; 5. Refuzam cu incapatanare sa recunoastem ca nu avem dreptate, chiar daca era evident; 6. Ca sa fie complet, mergeam la toaleta la fiecare 5 minute, si, in plus, impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Za MUUUUUUU song HERE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate