mih Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 un nou trend in materie de magazin moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 (editat) un nou trend in materie de magazin moto Unde e facuta poza aia sau cand? ca eu am fost recent la Scorpio... Locul semana cu un fast food de langa piata Sf. Stefan dar nu tin minte sa fi avut sigla aia...wtf?? Editat Decembrie 22, 2008 de mangusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Am vrut sa postez la echipamente pentru fete,dar erau doua la usa si nu m-au lasat sa intru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Unde e facuta poza aia sau cand? ca eu am fost recent la Scorpio... Locul semana cu un fast food de langa piata Sf. Stefan dar nu tin minte sa fi avut sigla aia...wtf?? E fostul magazin Scorpio de pe Calea Calarasilor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Invisible Rope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Merry X-Mas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 banc nemtesc un polonez un roman si un albanez intr-o masina. cine conduce? politaiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 mugurel _imblanzitorul_d_fetitze mugur: ce mo ai mugurel _imblanzitorul_d_fetitze mugur: ? 2Legit^2Quit: R125 mugurel _imblanzitorul_d_fetitze mugur: eu am un cavasachi nija 2Legit^2Quit: marfa 2Legit^2Quit: mugurel _imblanzitorul_d_fetitze mugur: motor de 2000 2Legit^2Quit: de 2 ,oo mi 2Legit^2Quit: ? 2Legit^2Quit: 2000 mii ? 2Legit^2Quit: mama frate 2Legit^2Quit: cred ca rupe tot 2Legit^2Quit: cat baga ? mugurel _imblanzitorul_d_fetitze mugur: 300 mugurel _imblanzitorul_d_fetitze mugur: are in b 2Legit^2Quit: mama 2Legit^2Quit: magnific 2Legit^2Quit: si ai curaj sa mergi cu el ? mugurel _imblanzitorul_d_fetitze mugur: da de ce un 2Legit^2Quit: mama 2Legit^2Quit: esti zeul meu !! mugurel _imblanzitorul_d_fetitze mugur: poate ne vedem sa facem o plimbare 2Legit^2Quit: normal 2Legit^2Quit: e o ocazie unica in viatza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Invisible Rope Tare. Ca bonus, prima data am citit "Invisible Rape" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Anger Management Whack your Ex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Q5WtlYktUk0...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Tare. Ca bonus, prima data am citit "Invisible Rape" Daca vedeai din prima ca-i rope nici nu te uitai nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Q5WtlYktUk0...feature=related super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 un nou trend in materie de magazin moto ) pe asta o stiu si eu ...e pe langa mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Daca vedeai din prima ca-i rope nici nu te uitai nu ?Clar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 http://www.automarket.ro/stiri/video-un-ca...itie-17350.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=OmORRLHJmwk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=OmORRLHJmwk Ahhhaha..... ce tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 (editat) vs. Jingle Bombs! Sarbatori Fericite! Editat Decembrie 25, 2008 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Ianuarie 3, 2009 Share Postat Ianuarie 3, 2009 (editat) Sa incepem anul cu zambetul pe buze http://www.youtube.com/watch?v=GuMMfgWhm3g Editat Ianuarie 3, 2009 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 3, 2009 Share Postat Ianuarie 3, 2009 Sa incepem anul cu zambetul pe buze Primul e ok, desi vechi, dar al doilea e.. disturbing.. On topic: Fortune cookie say: -- Passionate kiss like spider's web. Soon lead to undoing of fly. -- Virginity like bubble. One prick, all gone. -- Man who run in front of car get tired. -- Man who run behind car get exhausted. -- Foolish man give wife grand piano. Wise man give wife upright organ. -- Man who walk thru airport turnstile sideways going to Bangkok. -- Man with one chopstick go hungry. -- Man who scratches butt should not bite fingernails. -- Man who eat many prunes get good run for money. -- Baseball is wrong -- man with four balls cannot walk. -- War doesn't determine who is right. War determines who is left. -- Wife who put husband in doghouse soon find him in cathouse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 Eu cand eram de varsta lor aveam acadele in mana cand ma dadeam in leagan, se pare ca s-a demodat treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 1 Ianuarie 2009. Convorbire telefonica intre doua blonde: - La multi ani! Cum ai petrecut anul nou? - Ca de obicei ... in pat. - Si ... a fost multa lume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate