Sari la conținut

Hai să râdem!

mihaiachi

Postări Recomandate

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 39,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• vintze

2141

• Penetru

1932

• ivan pedala

1637

• Flower-Power

1589

Top Posters In This Topic

Posted Images

@Adam

Faza cu tipul de la JukeBox, care a aparut pe FailBlog e un pic nedreapta, pentru ca tipul era chiar ironic cand tinea microfonul invers. In emisiune banuiesc ca trebuia sa cante playback si ca sa arata ca e playback.... (what can i say : fiecare protesteaza in felul lui :wacko: ). L-am mai vazut si la Razvan si Dani de dimineata si tot asa canta si restul formatiei faceau air guitaring and shiet... :lol:

Link spre comentariu

Ce poate sa faca rahatul de caine....si nu pot sa faca tiganii?

Sa se albeasca....si sa nu mai puta

Ce este un tigan.....Dovada ca sconcsii si maimutele s-au imperecheat

Care sunt primele 4 cuvinte din "cartea de bucate tiganeasca"?

"Furati ceva de mancare"

O blonda, o bruneta si o roscata sunt in clasa a 8a....Care are sanii mai mari?

Blonda...pentru ca are 20 de ani.

Care este definitia "facutului de dragoste"......E acel ceva pe care-l face femeia in timp ce barbatul o F..e.

De ce homosexualii apreciaza prezervativele cu striatii....Tractiune mai buna in noroi.

De ce sexul oral oferit de o somaleza e cel mai bun....Stii sigur ca o sa inghita.

De ce la arabi educatia sexuala si educatia rutiera nu se dasfasoara in aceeasi zi....Pentru ca nu vor sa suprasolicite camila.

O blonda, o bruneta si o roscata, toate gravide, isi asteapta randul sa intre la un control ginecologic.

Bruneta spune..."o sa am un baiat....stiu asta pentru ca am stat deasupra cand l-am conceput"

Roscata spune..."o sa am o fata....stiu asta pentru ca barbatul meu a stat deasupra cand l-am conceput"

Blonda incepe sa planga..."Ce ai fato?" o intreaba celelalte....blonda zice "o sa nasc catelusi!!!!"

O moldoveanca face o cerere pentru ajutor social. Functionarul ii zice sa treaca numele tuturor celor 10 copii ai ei pe un formular. Moldoveanca scrie, functionarul ia formularul si intreaba mirat..."de ce naiba ai scris de 10 ori Ion...ti-am zis sa le scrii numele fiecaruia"

Moldoveanca raspunde: "Pai asa ii cheama...pe toti Ion"

Functionarul: "pai si cand ii strigi...cum isi dau seama pe cine ai strigat"

Moldoveanca:..."Aaaa...pai atunci ii strig pe numele de famile"

Link spre comentariu

Iata citeva instructiuni REALE de pe ambalajele unor produse aflate actualmente pe piata.

Pe brosura unui uscator de par Rowenta : A nu se utiliza in timp ce dormiti.(La naiba, da' numa atunci am timp sa ma ocup de parul meu !)

Pe o punga de chipsuri Fritos : Puteti fi un castigator ! Nu e necesar sa cumparati. Detalii in interior. (asta probabil e o invitatie sa ciordesti pachetul)

Pe un sapun Dial : Mod de folosire - A se utiliza ca un sapun obisnuit. (Zaaaau? ..... adica cum ?)

Pe unele produse congelate Swanson : Sugestii de preparare - Decongelati. (Dar e doar o sugestie)

Pe punga unei casti de par pentru baie, dintr-un hotel de 4 stele : Se pune pe cap. (Awwww, shiiiit !)

Pe fundul unei cutiii de Tiramisu marca ItalGelato : Nu rasturnati cutia. (Prea tarziu, ati pierdut !)

Pe o budinca semipreparat Dr Oetker : Acest produs va fi cald o data reincalzit. (Sunteti sigur ???)

Pe cutia unui fier de calcat (Rowenta loveste din nou) : Nu calcati hainele direct pe corp ! (Da, dar as economisi o groaza de timp...)

Pe o sticla de sirop contra tusei pentru copii marca GlaxoWelcome : Nu conduceti automobilul ! Nu operati masini grele ! (ar trebui sa le mai interzica copiilor si sa aiba menopauza, si s-a acoperit cam tot)

Pe o sticla de Nytol (somnifer) : Atentie: Poate produce somnolenta. (Pa buneeee ?!?)

Pe cutia unui set de beculete de pom chinezesti : A se utiliza numai in interior sau exterior. (deci, sa fie clar, cine le utilizeaza sub apa sau in cosmos pierde garantia !)

Pe manualul unui robot de bucatarie japonez : A nu se folosi in alte scopuri. (Hmmmm, asta ma face tare curios...)

Pe o cutie de arahide Sainsbury : Atentie - contine arahide. (poate explodeaza .......)

Pe o punga de arahide de la o cursa American Airlines : Instructiuni: deschideti punga, mancati arahidele. (chiar, nu invers ?)

Pe manualul unei drujbe Husqvarna : Nu incercati sa opriti lantul cu mana sau alte organe. (aaaaa, asta o fi fost modelul Lorena Bobbit !)

Pe un costum de Superman pentru copii : Acest costum nu va permite sa zburati. (Da' ce, altele iti permit ?)

Pe o periuta de dinti oferita gratuit la un cabinet stomatologic : Utilizati partea cu peri de plastic. (Pe bune !!!)

Link spre comentariu

Pe un costum de Superman pentru copii : Acest costum nu va permite sa zburati. (Da' ce, altele iti permit ?)

Cum zicea si Seinfeld: "Mi se pare bestiala ideea ca un copil e atat de (cuvant urat) incat sa creada ca poate zbura cu costumul ala, dar suficent de inteligent incat sa citeasca pe cutie inainte." :cheers:

Editat de Lt. Navarro
Link spre comentariu

Dupa Pink Floyd si Black Sabbath trebuia sa urmeze si Metallica

bai melodia este superb interpretata la tambal dar locatia, pai daca e tambal cine putea sa frecventeze localul ala decat niste manelisti ignoranti imputiti.... oricum imi place ca si-a vazut de melodia lui si precum spune si titlu "nothing else matter"

bravo domnule, un artistul adevarat canta orice la instrumenul sau... a iesit chiar super....

"omul e din oraselul copiilor langa tagada unde e si discoteca tineretului parca ai zicea, iar la restaurant ai zice UMBRA ARDEALULUI" tre sa ii facem o vizita in curand

Editat de Florin_FZN
Link spre comentariu

Mai... urmatorul videoclip ar putea sa fie neplacut pentru unii... (nici eu nu sint de acord cu americansky and stuff dar...)

doar ca notapentru cine nu stie:

"A-10 Thunderbolt II" este un avion de attack la sol si support aerian, nu e supersonic and stuff dar are pe el armament cit sa darime un orasel mai micutz. Tot avionul a fost construit practic in jurul tunului de bord care este un tun tip gattling cu 7 tevi rotative calibru 30mm care scuipa proiectile antitanc ce contin printre altele si uranium saracit (for bigger punch) cu o rata de 2000rpm pe low sau 4000rpm pe high (rpm=rounds per minute).

Asadar.... keep on running:

http://link interzis/view?i=092_1226978719

Link spre comentariu

Mai... urmatorul videoclip ar putea sa fie neplacut pentru unii... (nici eu nu sint de acord cu americansky and stuff dar...)

doar ca notapentru cine nu stie:

"A-10 Thunderbolt II" este un avion de attack la sol si support aerian, nu e supersonic and stuff dar are pe el armament cit sa darime un orasel mai micutz. Tot avionul a fost construit practic in jurul tunului de bord care este un tun tip gattling cu 7 tevi rotative calibru 30mm care scuipa proiectile antitanc ce contin printre altele si uranium saracit (for bigger punch) cu o rata de 2000rpm pe low sau 4000rpm pe high (rpm=rounds per minute).

Asadar.... keep on running:

Ca sa vedeti cam care e treaba cu tunu de pe A-10...

teh mighty GAU-8

1zc1tg8.jpg

2vj3a5x.jpg

jg1d1h.jpg

Mesaj completat

Ca uitam sa zic ca m-a chinuit linku de pe liveleak ca nu mergea...

Motociclism cu adevarat extrem! :cheers:

Editat de zaelu
Link spre comentariu

• ivan pedala changed the title to Hai să râdem!
  • Vizitator changed the title to Hai să râdem!
  • Vizitator pinned this topic