Skrillex Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Profund.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Giga nu e Gb? Plm, dacă asta o fost amuzantă eu aștept să rîdă cinci...dar ce spun eu cinci, DOI* useri diferiți și dacă se întîmplă chestia asta eu mă duc afară, mă dezbrac în c.uru' gol şi stau cinci minute în zăpadă. *nici unul dintre ei să nu fie silver_yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 stai linistit.. glumele, precum drogurile, politica, alcoolul sau motocicletele nu sunt pentru toata lumea. (nu o lua persoanal) ON TOPIC : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Păi nu o iau personal, nu mă deranjează faptul că n-am înțeles..."gluma" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutreț Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Un cangur lăbar... http://www.youtube.com/watch?v=dg0rzQcRW6I Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 (editat) https://www.youtube.com/watch?v=HqPtIGDEfKc Editat Ianuarie 23, 2014 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aM1PwZG_460sa.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 (editat) Cheloo daca ar canta metal. (In poza e Mark Helymun de la Suicide Silence) Editat Ianuarie 23, 2014 de Cucciolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 În urma declaraţiei pădurarului care a găsit epava avionului, cum că ”Doar Dumnezeu sau Maica Domnului ne-au trimis chiar în locul accidentului”, Preafericitul Daniel cere redirecţionarea tuturor fondurilor alocate ROMATSA, STS, ISU şi Google Maps către BOR în vederea construirii Catdedralei Mântuirii Neamului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 In atentia tuturor femeilor: A aparut o noua tigaie, cu protectie electronica impotriva arderii mancarii. Aceasta este dotata cu un senzor care, atunci cand mancarea este aproape gata, deconecteaza internetul, opreste televizorul si blocheaza semnalul telefonului mobil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 In atentia tuturor femeilor: A aparut o noua tigaie, cu protectie electronica impotriva arderii mancarii. Aceasta este dotata cu un senzor care, atunci cand mancarea este aproape gata, deconecteaza internetul, opreste televizorul si blocheaza semnalul telefonului mobil. Ai primit asta drept cadou de nuntă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 E de la ZaiR, nu te astepta la ceva logic... Nu e el ilogic, ti-am zis ca tu esti cam fetita asa. O fetita cu gura mare care la ora 10.00 trebuia sa fie in casa, deh, acum esti independenta. Daca nici acum nu te-ai prins, iti explic gluma lui Zair printr-un PM. Gata, amu' ma poti face cocalar si santierist. Pace, fata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Din seria ""BMW-ul are prioritate", o reclama ce umbla si la noi la TV. Daca nu am fi in Romania, as fi considerat-o reclama serioasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Au dat cu mucii in fasole la final. Trebuia sa se opreasca si raul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 E clar, s-a incheiat Dakarul la botaniste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 Parcere supraetajata. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1532139_692102124173582_1786647952_n.jpghttp://web.blogdereghin.ro/wp-content/uploads/2014/01/accident.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 Cum a reusit sa o parcheze acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 amuzant sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 Cum a reusit sa o parcheze acolo ? Ei, cum? Uite aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate