RazvanLNI Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bad florentina Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Macar acum stim ca e fan Brembo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Nu s-a hotarat care frana e cea mai buna, asa ca si le-a luat pe toate: o avea frane ?! Oricum , nu le are pe toate active Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 are frane ca sunt prinse toate cu sarme de disc si nu pleci nicaieri asa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Pentru ca iubire adevarata: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Asta nu e poanta, e sfat de viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Vorbeste fiul cu tatal:- Tata, m-a parasit gagica mea…- Stai linistit, o sa mai ai o suta ca ea!- O suta?! Oh Doamne, cu ce am gresit?!Doctorul consulta o femeie, dupa care ii cheama sotul la discutii:- Domnule, am o veste buna si una proasta pentru dv. Voi incepe cu cea proasta: nevasta dv. are sifilis. Vestea buna: nu l-a luat de la dv.Sotul si sotia, seara in pat. Sotul:- As vrea sa facem dragoste acum. Acum, te doresc atat de mult!Sotia buimacita de somn:- Te rog, nu acum. Mi-e foarte somn si ma doare capul. Maine! Pe cuvant!Sotul:- Sssssst! Vorbesc la telefon!Un barbat urat intra in barul local, cu un zambet… mai mult ranjet mare pe fata.- De ce esti atat de fericit? il intreaba barmanul.- Ei bine, o sa-ti povestesc, raspunde uratul. Stii, eu locuiesc In apropierea caii ferate. Cand m-am intors acasa noaptea trecuta am observat ca o femeie tanara este legata de sine, ca in filme. Desigur, am mers acolo si am eliberat-o din legaturi si am dus-o la mine acasa. Si ca sa nu mai lungim vorba, am avut parte de ceva deosebit – am facut dragoste toata noaptea, peste tot in casa, cand eu deasupra, cand ea, in toate pozitiile imaginabile!- Fantastic! exclama barmanul. Esti un norocos. Si era frumoasa?- Nu stiu, ca nu i-am gasit capul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Un barbat urat intra in barul local, cu un zambet… mai mult ranjet mare pe fata. - De ce esti atat de fericit? il intreaba barmanul. - Ei bine, o sa-ti povestesc, raspunde uratul. Stii, eu locuiesc In apropierea caii ferate. Cand m-am intors acasa noaptea trecuta am observat ca o femeie tanara este legata de sine, ca in filme. Desigur, am mers acolo si am eliberat-o din legaturi si am dus-o la mine acasa. Si ca sa nu mai lungim vorba, am avut parte de ceva deosebit – am facut dragoste toata noaptea, peste tot in casa, cand eu deasupra, cand ea, in toate pozitiile imaginabile! - Fantastic! exclama barmanul. Esti un norocos. Si era frumoasa? - Nu stiu, ca nu i-am gasit capul. Ce noroc au unii dom'le! zise cel care i-a gasit capul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Asta da fun: click Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Asta da fun: click Most fun de la min 5.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Asta da fun: click iar de la minutul 5:00 a luat ceva trante omu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=314061578752570&set=vb.303848606440534&type=2&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Asta nu e poanta, e sfat de viata ca sa vezi cat de important e sa ceri mana femeii potrivite...ca printul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Made in Romania: click Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Made in Romania: click si uite asa se uita stramb la noi pe strada ca ... suntem romani... vorbeam cu un amic in engleza pe strada sa nu se uite stramb la noi nemtii... ce comentarii sunt la video pe tutube... asta nu prea e fun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Se cauta persoana ce si-a amanat decesul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 (editat) Nu stiu cat de reusit o sa considerati momentul, pe mine unul nu m-a amuzat prea tare dar de remarcat faptul ca absolut toate fac ce fac si tot pun mana, dracu-i bagat in ele. click aici . Editat Iunie 25, 2014 de Error Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 http://www.globalrichlist.com/ ... te face sa te gandesti un pic... » Post actualizat in 25 Jun 2014 12:35exista cineva care ar face 74 074 074 E pe luna (asta ar fi cel mai bogat om de pe lume dupa ei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate