sila Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 nu stiu daca a mai fost postat https://www.facebook.com/photo.php?v=636563453048104&set=vb.100000833641588&type=2&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rykwac Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=gt3v600w-uY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 (editat) Fisa de angajare - la o "pepushe" ...varianta 2014 : Nume : DEIUTSA… de fapt Andreia. Prenume : Ăăăă…. stai, mă, că stiam… A, Popescu Tatal : Shefu boshilor Mama : In Italea la munk Data Nasterii : Nesimtitule, cum ati permiti? Locul Nasterii : Spital da sa desfintat. Akm e un motel frumy aklo Adresa : pritesikasukara@eahu.kom Telefon : aifon roz Starea Civila : Engagged cu RobyTheKiler da numa din knd an knd Liceul absolvit : Ink noo Hobby : In ce sens? Scriitori preferati : Kpatos, Theoo, Rzv sh Dannyy Muzica preferata : Gootza : ”Ej frumoasa de nai aier” Doresc sa lucrez ca : ka sa nu se soopere taty Aptitudini : Nam inteles antrebarea Limbi straine : Moolte… Da sh la români Materia preferata : Aur Venit lunar : Da. Deji uneori mai antarzie si ma panikez Locul de munca anterior : Bambu Ceabu, Boua, Frateli, Hanu Drumetului. Editat August 4, 2014 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Sezonul reducerilor Poza de ieri din penny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 4,99 - 10% = 4,49 ce imi scapa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Ce nu ti-e clar ? Atat face ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Diego Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Gresit, e 4,491. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Sezonul reducerilor Poza de ieri din penny Subtire. Uite aci reducere serioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 4,99 - 10% = 4,49 ce imi scapa? exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sofeanu Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Sezonul reducerilor Poza de ieri din penny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D.D. Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Alt supermarket... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 (editat) E sofistiKata ma... Editat August 5, 2014 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Ca sa ma conving ca nu-i fake am intrat pe profilul ei..Doamneeee...Deci asa ceva chiar exista.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Ca sa ma conving ca nu-i fake am intrat pe profilul ei..Doamneeee...Deci asa ceva chiar exista.. si au fost create duminica cand Dumnezeu dormea » Post actualizat in 05 Aug 2014 13:07 deci de aici vine zicala DUMNEZEU NU CULCA-TE...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Aia-i creatura,nene..Ca nu Dumnezeu i-a dat laptariile alea ci chirurgul..Da' nici circumvolutiuni nu prea i-a dat..Va spun sincer ca mie imi provoaca mila genu' asta de femei..Se vor trezi vreodata? Ca-n afara de-un 'numar' nu stiu ce-ati putea face cu ele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Un tip se duce la Finante pentru un interviu.Intervievatorul il intreaba:- Esti alergic la ceva ?La care i s-a raspuns:- Da, la cofeina.- Ati lucrat pentru serviciul public inainte ?- Da, am fost in armata, spune el, am fost in Afganistan de doua ori.Intervievatorul spune:- Asta va va da un avantaj de 5 puncte la ocuparea acestui post. Apoi il intreaba:- Aveti vreun handicap, de orice fel ?Tipul raspunde:- Da. O mina a explodat langa mine cand am fost acolo si mi-am pierdut ambele testicule.Intervievatorul face o mica pauza si apoi spune:- OK ! Aveti suficiente puncte pentru a fi angajat. Programul normal zilnic este de la 8.00 la 16.00. Dar puteti incepe maine la 12.00 si veti veni in fiecare zi de la 12.00.Tipul este nedumerit si intreaba:- In cazul in care orele de lucru sunt de la 8.00 la 16.00, de ce vreti sa vin la 12.00 ? Nu nu vreau nici un tratament special ...Intervievatorul spune:- Ceea ce trebuie sa intelegeti este ca acesta este un loc de munca la Finante. In fiecare zi, de la 8.00 la 10.00, ne bem cafeaua, apoi, pana la 12.00, ne scarpinam la co*ie. Nu are sens sa veniti de la ora 8.00 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 in mod normal si un numar incepe cu o conversatie..... dar in cazul de fata ar fi monolog....., nu cred ca persoana respectiva ar putea spune o fraza normala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Ca sa ma conving ca nu-i fake am intrat pe profilul ei..Doamneeee...Deci asa ceva chiar exista.. E fake, stati linistiti. https://www.facebook.com/pages/Amy-Anderssen/1425773271022258 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 E fake, stati linistiti. https://www.facebook.com/pages/Amy-Anderssen/1425773271022258 Stam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 E fake, stati linistiti. https://www.facebook.com/pages/Amy-Anderssen/1425773271022258 Eu nu inteleg cum poti sa iti distrugi corpul in halul ala... nu e nevoie sa faca asta pentru bani... poate sa se limiteze la ce stie ea mai bine, fara sa se mai distruga. Si iarasi, nu ii inteleg pe barbatii care apreciaza asa ceva. Mie mi se pare handicap, sincer, la cum arata fata aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 nu ii inteleg pe barbatii care apreciaza asa ceva true. de fapt cred ca este simplu. asa sunt si ei. cine se aseamana se aduna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 E fake, stati linistiti. https://www.facebook.com/pages/Amy-Anderssen/1425773271022258 » Post actualizat in 05 Aug 2014 22:38 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 » Post actualizat in 05 Aug 2014 22:38 :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate