Gugal13 Postat Decembrie 7, 2018 Share Postat Decembrie 7, 2018 Preluat de pe facebook: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 7, 2018 Share Postat Decembrie 7, 2018 The right girl at the right moment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Decembrie 7, 2018 Share Postat Decembrie 7, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 8, 2018 Share Postat Decembrie 8, 2018 Poza-spion cu ghetele lui @Flower-Power de Moș Niciolaie Si altele on topic: Un psihiatru american avea un grup de patru mame cu copiii după ele la terapie: - Cu toate aveţi obsesii! Către prima mamă: - Tu eşti obsedată de mâncare! Ti-ai botezat fiica Candy! Către a doua mamă: - Obsesia ta este de a avea bani. Pe copilul tau îl cheama Penny! Către a treia mamă: - Obsesia ta este alcoolul. Aceasta se manifestă şi în numele copilului tău, Brandy! În acest punct, a patra mamă se ridică iritată, îşi ia copilul de mână şi-i spune: - Hai Dick, noi plecăm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 9, 2018 Share Postat Decembrie 9, 2018 Scuzati micile greseli din text...dar continutul mi s-a parut fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 9, 2018 Share Postat Decembrie 9, 2018 Acum 21 ore, john17 a spus: Poza-spion cu ghetele lui @Flower-Power de Moș Niciolaie Si altele on topic: Un psihiatru american avea un grup de patru mame cu copiii după ele la terapie: - Cu toate aveţi obsesii! Către prima mamă: - Tu eşti obsedată de mâncare! Ti-ai botezat fiica Candy! Către a doua mamă: - Obsesia ta este de a avea bani. Pe copilul tau îl cheama Penny! Către a treia mamă: - Obsesia ta este alcoolul. Aceasta se manifestă şi în numele copilului tău, Brandy! În acest punct, a patra mamă se ridică iritată, îşi ia copilul de mână şi-i spune: - Hai Dick, noi plecăm! My boots Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 Nu se pune,trebuia poza la poza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 @P T R devine obisnuinta iar obisnuinta , rutina. Am zis sa mai schimb si sa te iau prin surprindere...a functionat ! @XaeLam gasit un cadou potrivit http://m.bestcadouri.ro/stilou-seringa-p-67.html?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_term=ROIHUNTER&utm_campaign=RO-m.cadouri-retarget-7day--7day&utm_content=at1!14679551&utm_id=at1!14679551&fbclid=IwAR3IYCYBuPgR-VcHaFuSAB_XqRH1DCZeGLHIkV3Ot4RW5pMwD3yDgEtZfH0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 1 hour ago, Flower-Power said: @XaeLam gasit un cadou potrivit il aduci pe 13? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 ce ochi jucausi :d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 Un pipiagio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 11, 2018 Share Postat Decembrie 11, 2018 Cadou virtual pentru @Paca Acum 21 ore, XaeL a spus: il aduci pe 13? Cadoul e deja facut, e virtual , sper ca iti place! Pe 13 nu ajung dar nu e cazul sa stricam surpriza. Fie nu o sa am nimic de imbracat, stii cum sunt femeile ..si pentru ca am o petrecere in alt loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Decembrie 11, 2018 Share Postat Decembrie 11, 2018 (editat) 11 minutes ago, Paca said: Aaaaaa...multumesc , multumesc ...deja am rosit tot ! Nu te ambala prea tare, fuge sangele dintr-un picior in ..altul Editat Decembrie 11, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 11, 2018 Share Postat Decembrie 11, 2018 (editat) Acum am inteles ce s-a întâmplat cu Petrica http://mariangodina.ro/petrica/?fbclid=IwAR2AHf_4Fa8dtzyVR50RjpktaDW5asCjUnP9Uk_5a0JkADZw0Mh0r1lrLkI Cadoul meu virtual pentru @DeVazut_TM https://www.smuff.ro/2016/04/01/Glitter-de-barba-accepta-unicornul-din-tine Sa nu ocoliti sectiunea Descrierea produsului Editat Decembrie 11, 2018 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Decembrie 11, 2018 Share Postat Decembrie 11, 2018 34 minutes ago, Paca said: ??? Stai cu impresia ca ne-am imprietenit ? pffff Nu, agariciule. Dar m-a luat cu un pic de mila de cand cu povestea ta cu accidentul si incerc sa fiu prietenos. Stiu ca pe tine te doare probabil in pwla si oricum pe forum doar trolezi. Dar nah, m-a napadit melancolia cu gandul la vara mea trecuta. Ce pot sa iti spun, mai suporta-ma un pic, o sa imi treaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Decembrie 11, 2018 Share Postat Decembrie 11, 2018 (editat) Mama ce vorbe grele De-aia nu iese asta cu noi la bere alexandrule...fii politicos ! Editat Decembrie 11, 2018 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Decembrie 11, 2018 Share Postat Decembrie 11, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Decembrie 11, 2018 Share Postat Decembrie 11, 2018 (editat) 38 minutes ago, Ribo said: Mama ce vorbe grele De-aia nu iese asta cu noi la bere alexandrule...fii politicos ! @Ribo Aici sunt niste fineturi de care nu ai cum sa stii tu. Sa iti explic: in telenovela prieteniei virtuale dintre mine si tizul meu, el a folosit primul acest cuvant - agarici. Asa ca nah, presupun ca se poate folosi la liber de acum incolo. P.S. si eu nu l-am trimis la ma-sa. Dar nah, nu toti avem cei 7 ani de acasa. Sau mai multe clase decat trenul. P.P.S. oricum, discutam de persoana care si-a bagat pwla in topicul cu intalnirea. ba a dat-o ca e trolling cand a propus adidas intalnirea. ba a organizat alta intalnire paralela ca sa sparga ce a construit altul mai bun ca el. trebuie sa fii un tip special de dobitoc ca sa faci asta. ma rog, un troll.... @Paca incerc insa tu te incapatanezi sa atragi atentia Editat Decembrie 11, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 11, 2018 Share Postat Decembrie 11, 2018 Continui sa cadorisesc persoane Special pentru @ivan pedala canta sumar imbracata sper ca apreciezi Pentru @ribo m-am gandit ca ai varsta necesara pentru asa ceva Pentru @SONYC https://www.returnoffer.net/costum-adult-tricou-cu-muschi-xl-en.html Daca doreste si altcineva cadou din partea mea nu trebuie decat sa imi spuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 11, 2018 Share Postat Decembrie 11, 2018 Acum 5 minute, Flower-Power a spus: Eu ce primesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 11, 2018 Share Postat Decembrie 11, 2018 Acum 2 ore, Penetru a spus: Eu ce primesc? O esarfa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Decembrie 11, 2018 Share Postat Decembrie 11, 2018 @Flower-Power n-am cuvinte sa-ti descriu inspiratia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate