Ktm sxf 450 Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 Am si eu un bai mare la un sherco 450 afuma și scotea ulei pe tobă ....am schimbat pistonul secmenți + semeringuri supape și tot la fel face.. ce poate fii ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Poate fi segmenții Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Sau simeringurile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ktm sxf 450 Postat Iunie 18, 2023 Autor Share Postat Iunie 18, 2023 Acum 4 ore, MirceaB a spus: Poate fi segmenții Secmenti sunt noi Acum 3 ore, Speedy.K a spus: Sau simeringurile... Semeringurile sunt noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Acum 12 minute, Ktm sxf 450 a spus: Secmenti sunt noi Dacă ai fi pus segmenți poate ar fi mers! De măsurat cilindrul bănuiesc că n-are rost să întreb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Acum 20 minute, Ktm sxf 450 a spus: Secmenti sunt noi Semeringurile sunt noi Observ ca nu ai inteles cum sta treaba desi doi colegi au incercat sa-ti atraga atentia. Asadar segmenti si nu secmenti simeringuri si nu semeringuri fi si nu fii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ktm sxf 450 Postat Iunie 18, 2023 Autor Share Postat Iunie 18, 2023 Ce nu am schimbat sunt semeringurile ambielaj se poate si pe acolo sa arunce uleiul pe toba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Acum 16 minute, Ktm sxf 450 a spus: Ce nu am schimbat sunt semeringurile ambielaj se poate si pe acolo sa arunce uleiul pe toba ? Io zic să-l întrebi și pe Dolfi, dacă tot ești în fan club. Îți dă el soluția finală... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Vaaai cat de fina a fost asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 (editat) Acum 27 minute, Speedy.K a spus: Vaaai cat de fina a fost asta!!! Sărut mâna. Venind de la d-voastră, are și mai multă valoare. Dar revenind la geniile în iarbă, la pariu că nu se va prinde? Dar sunt gata să-l ajut cu un pesticid pe bază de cianură cu formula chimică HCN. Așa, ca să nu se/ne mai chinuie... Editat Iunie 18, 2023 de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ktm sxf 450 Postat Iunie 18, 2023 Autor Share Postat Iunie 18, 2023 Nu a murit de la ceanura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 (editat) Acum 44 minute, Ktm sxf 450 a spus: Nu a murit de la ceanura Genul ăsta de avataruri (și glumițele asociate) sunt penibile. Și se pot lăsa cu alte urmări. Eu zic să-ți închei socotelile pe aici și să-ți vezi de drum. Să nu ne scrii! Editat Iunie 18, 2023 de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 (editat) Acum 52 minute, Ktm sxf 450 a spus: Nu a murit de la ceanura HCN este Zyklon B, capsulele de cianura cred ca sunt cianura de potasiu (KCN). Editat Iunie 18, 2023 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Cianura e o sare și HCN e un acid, cianhidric... Dar hai să ne dăm mari când scrie unu' secmenți Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 (editat) Acum 3 ore, Ktm sxf 450 a spus: Nu a murit de la ceanura Da, aia era nevasta-sa. El a preferat Pb. Acum 6 ore, pierrotlefou a spus: Sărut mâna. Venind de la d-voastră, are și mai multă valoare. Stai, stai. Banuiesc ca e o ironie, o miros, dar nu ma prind exact unde bate... Editat Iunie 18, 2023 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Acum 47 minute, Speedy.K a spus: Stai, stai. Banuiesc ca e o ironie, o miros, dar nu ma prind exact unde bate... Absolut deloc! Ce naiba, dupa ce am ghicit corect citatele din Tomita & Iliescu, sa ma apuc acum de facut misto de o referinta a acestui forum... P.S. Inca astept berea aia (asta, accept ca poate suna a ironie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 A, ok, ma gandeam ca mi-a imbatranit mie simtul ironiei... Berea o dau, daca am zis, am zis. Nu mai sa ne aliniem pe aceeasi orbita intr-o zi cu soare! Sa traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 (editat) Acum 1 minut, Speedy.K a spus: A, ok, ma gandeam ca mi-a imbatranit mie simtul ironiei... Berea o dau, daca am zis, am zis. Nu mai sa ne aliniem pe aceeasi orbita intr-o zi cu soare! Sa traiesti! Aia cu berea e doar un bun pretext sa ne si cunoastem. Ca dam cu randul. Promit ca revin in MP la jumatatea lui Iulie (cand ma reintorc in Bucuresti) ca sa trecem la fapte. Sa traim bine! Editat Iunie 18, 2023 de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Primim cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 (editat) ... Ai o kizdă pi indiva pi cilindru, ori segmentii is di pisti Prut (nu-s elastici,or' fi de drod) ori supapilii joacă tropațâca in giduri cu tăt cu simiringurilii ălia noi pi ieali, şî tăt aşe şî pistonu in căldare ( cilindru ) Bag sama ca garnitura ii tăt aceie şî plan din pluă la kopfzylinder (..) Cat despre retete cu cianuri, Am invatat in liceu (prin anii 90) ca laboratoarele noastre (care acuma e decăcathlon acolo) faceau ATRAZIN - care se 'puliveriza' deobicei pe calea ferata (pe margini) si alte boschetărimi si intre 3 si 5 ani nu mai facea nimeni umbra la gongi pe acolo. (acum cumparam de la uie - de 3 -4 ori pi sezon) Sănătate in toate cele !! ✌✌ Editat Iunie 18, 2023 de shui . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 19, 2023 Share Postat Iunie 19, 2023 Da' pe strada va salutati intre voi cand sunteti cu motoarele, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 19, 2023 Share Postat Iunie 19, 2023 Depinde. Nu intotdeauna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate