Geologu Postat August 1, 2023 Share Postat August 1, 2023 Acum 2 ore, Adrian M. a spus: https://proinfrastructura.ro/harta-calitatii-drumurilor.html#map=9/47.328/25.113 Pentru starea drumurilor Mă întreb cine face harta aia. O bună bucată din DN17D lipsește cu desăvârșire și aproape toată partea de sud a TF e roșie, deși nu-i chiar atât de rea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 1, 2023 Share Postat August 1, 2023 1 oră în urmă, Geologu a spus: Mă întreb cine face harta aia. O bună bucată din DN17D lipsește cu desăvârșire și aproape toată partea de sud a TF e roșie, deși nu-i chiar atât de rea. n-am fost anul asta pe TF, dar nu cred ca au reparat mare lucru dupa ce cobori de sus. Bucata aia de asfalt de 50 km pana la curtea de arges, prin padure si pe langa apa, este de ani de zile praf. Si peticita. Si iar praf. Mereu m-a scos din pepeni bucata aia. Asa ca din punctul meu de vedere, merita sa fie rosie :)))) Este o harta comunity based, in mare parte. Deci cu siguranta....perfectibila. Dar eu m-am tot luat dupa ea ,si nu a fost rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat August 1, 2023 Share Postat August 1, 2023 1 oră în urmă, Adrian M. a spus: n-am fost anul asta pe TF, dar nu cred ca au reparat mare lucru dupa ce cobori de sus. Bucata aia de asfalt de 50 km pana la curtea de arges, prin padure si pe langa apa, este de ani de zile praf. Si peticita. Si iar praf. Mereu m-a scos din pepeni bucata aia. Asa ca din punctul meu de vedere, merita sa fie rosie :)))) Am fost eu cu Tiger-ul Roadie din dotare. Viteza medie a fost de 60 km/h între Vidraru și hotelul Capra. Eu zic că nu e atât de praf totuși. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 2, 2023 Share Postat August 2, 2023 Acum 18 ore, Geologu a spus: Am fost eu cu Tiger-ul Roadie din dotare. Viteza medie a fost de 60 km/h între Vidraru și hotelul Capra. Eu zic că nu e atât de praf totuși. nu se pune cu tigeru :))) ala are suspensie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 2, 2023 Share Postat August 2, 2023 (editat) La 01.08.2023 la 7:04, Geologu a spus: Vezi ce îți apare pe Street View la intrarea pe DN17D dinspre Cârlibaba. Sa facem o recapitulare: 1. Userul DesertEagle spune in aceasta postare: faptul ca DN17D este impracticabil pentru motociclete, fiind futut complet. 2. Eu postez acest raspuns: In care, evidentiez starea drumului, DN17D, ca fiind asfaltat in anul 2018, pana la intersectia cu DN18. Apoi, vii dumneata cu acest citat: Citat La 31.07.2023 la 21:37, misionaru a spus: De ce mie imi apare asa pe maps? https://www.google.ro/maps/@47.3869709,24.7072872,3a,75y,57.25h,86.07t/data=!3m7!1e1!3m5!1sAdFC9RVit6OA9YgtWW-6kg!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fpanoid%3DAdFC9RVit6OA9YgtWW-6kg%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D332.33612%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i13312!8i6656?entry=ttu Vezi ce îți apare pe Street View la intrarea pe DN17D dinspre Cârlibaba. Eu stiu la ce am dat street view, e la 62 km spre Carlibaba, aproape de iesirea din Sangeorz Bai. Ce ar trebui sa vad cu asta? E de bine sau de rau? Cine stie... iar matale, eternul troll Desert: Citat "Matura pe spinare" - ai 5 ani cumva? Ca asa pare... In rest, e bine ca ti-ai dat seama ca nu e bine sa fii prost pe internet. Eu am dat informatii la zi din zona pt ca practic locuiesc pe drumurile astea. Vrei sa iei in considerare, bine. Nu vrei, iarasi bine. Trage aer in piept si calmeaza-te, nu-ti face bine sa te certi cu anonimi pe forumuri, faci vreun AVC sau ceva. Altfel, drumuri bune la toata lumea! Tu esti prost pe internet de cand postezi pe forumul asta. Tu si toti cei ca tine, care au venit pe forumul asta doar sa se bage in seama, sa caute scandal si cearta. Eu nu ma cert cu tine, ai inteles gresit, la cati am intalnit ca tine, deja te tratez cu sictirul necesar. Nu am nevoie de forumul asta neaparat ca sa imi programez iesirile. De fapt, e din ce in ce mai rara interventia mea aici. In mare parte, din cauza celor ca tine, printre altele, evident. Forumul asta nu mai aduce nici un plus valoare, doar certuri, mahala, care o are mai mare. Si tu contribui, felicita-te si pupa-te. Ai tot forumul la dispozitie sa te dai rotund si mare. Imi cer scuze pentru initiatorul acestei excursii. Din pacate, lucrurile au deviat mai mult decat as fi vrut si eu. Nu voi mai scrie aici. Daca exista interes, sunt disponibil, pot fi contactat pe pm. Multumesc. Editat August 2, 2023 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat August 2, 2023 Share Postat August 2, 2023 Treaba ta, numai să ne spui și nouă cum a fost. Tu ai pus o imagine dintr-un punct de pe drum. Eu te-am îndemnat să te uiți la capătul dinspre Cârlibaba, unde n-ai să vezi asfalt după ce treci podul. Ce motocicletă ziceai că ai? DN17D https://maps.app.goo.gl/s5hR2FV4JRJnBr7p7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 2, 2023 Share Postat August 2, 2023 In regula, sa decia cel care a initiat traseul. Motocicleta mea apare in informatiile publice de pe acest forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat August 2, 2023 Share Postat August 2, 2023 @Geologu Lasa-l frate ca asta pare genul care se urca pe Jepi in slapi si dupa aia cheama Salvamontul, pentru ca Google. @misionaru Uite aici plusvaloare: daca mergi pe acolo, sper ca poti chema SMURD-ul prin porumbei calatori, ca semnal de mobil nu este. E timpul sa afli ca in tara asta mai sunt si drumuri diferite de A3, gen bulite total. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 2, 2023 Share Postat August 2, 2023 Confirm pentru indicatoarele respective, trec pe acolo lunar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat August 3, 2023 Share Postat August 3, 2023 Voi mergeți doar pe unde e asfaltat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat August 3, 2023 Share Postat August 3, 2023 Acum 41 minute, robert23mg a spus: Voi mergeți doar pe unde e asfaltat? Depinde pe cine întrebi. Posesorii de vitezane, chopper/cruiser și naked ți-ar spune că da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 4, 2023 Share Postat August 4, 2023 (editat) On 8/2/2023 at 11:41 PM, DesertEagle said: @Geologu Lasa-l frate ca asta pare genul care se urca pe Jepi in slapi si dupa aia cheama Salvamontul, pentru ca Google. @misionaru Uite aici plusvaloare: daca mergi pe acolo, sper ca poti chema SMURD-ul prin porumbei calatori, ca semnal de mobil nu este. E timpul sa afli ca in tara asta mai sunt si drumuri diferite de A3, gen bulite total. ba cine e asta ma ? are 200 posturi si troleaza grav. Prieten ai 10km mersi pe motor si faci pe interesantul. Cauta-ti alt loc.\ Apropos de tura: @Sei, @misionaru daca mergi si cred ca am motoreta gata pana atunci m-as baga si eu :). Indiferent de cazari , cort sau pensiune, as mai face odata toate traseele de acolo. Editat August 4, 2023 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat August 4, 2023 Share Postat August 4, 2023 Acum 2 ore, Ribo a spus: La 02.08.2023 la 23:41, DesertEagle a spus: ba cine e asta ma ? are 200 posturi si troleaza grav. Prieten ai 10km mersi pe motor si faci pe interesantul. Cauta-ti alt loc.\ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 11, 2023 Share Postat August 11, 2023 La 02.08.2023 la 23:41, DesertEagle a spus: @Geologu Lasa-l frate ca asta pare genul care se urca pe Jepi in slapi si dupa aia cheama Salvamontul, pentru ca Google. @misionaru Uite aici plusvaloare: daca mergi pe acolo, sper ca poti chema SMURD-ul prin porumbei calatori, ca semnal de mobil nu este. E timpul sa afli ca in tara asta mai sunt si drumuri diferite de A3, gen bulite total. Exista un singur lucru pe care-l apreciez la tine, ca persoana pusa pe "scandal" si anume faptul ca stii sa scrii corect gramatical. E mare lucru, macar esti un troll cu o cultura, ai trecut prin clase, crede-ma ca nu fac misto aici, asta e un lucru benefic pentru forum. Cat despre iesire, din pacate, au intervenit alte planuri, din moment ce initiatorul nu a mai dat semne de viata. Partea cu porumbeii calatori, o sa o las fara replica, nu vreau sa hranesc trollii Desi, sunt convins ca o sa extrapolezi asta in favoarea ta. Sa fii tu sanatos, baga mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat August 14, 2023 Autor Share Postat August 14, 2023 Salutare! Maine strângem rândurile pt cine vrea sa cina, pt ca vreau sa rezerv cazarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat August 15, 2023 Share Postat August 15, 2023 La 11.08.2023 la 21:11, misionaru a spus: Exista un singur lucru pe care-l apreciez la tine, ca persoana pusa pe "scandal" si anume faptul ca stii sa scrii corect gramatical. E mare lucru, macar esti un troll cu o cultura, ai trecut prin clase, crede-ma ca nu fac misto aici, asta e un lucru benefic pentru forum. Cat despre iesire, din pacate, au intervenit alte planuri, din moment ce initiatorul nu a mai dat semne de viata. Partea cu porumbeii calatori, o sa o las fara replica, nu vreau sa hranesc trollii Desi, sunt convins ca o sa extrapolezi asta in favoarea ta. Sa fii tu sanatos, baga mare! Un troll pe internet nu e ceea ce crezi tu, adica o persoana care nu-ti place. Ti-am dat informatii bune, actualizate si absolut dezinteresat. Sa continui sa fii prost e doar alegerea ta, in loc sa asimilezi, sa te adaptezi si sa accepti ca tara asta e altceva decat crezi in mod stupid. Apropo, vezi ca Bucovina e plina de arii protejate si parcuri naturale, deci 'focul de tabara", dorinta ta subliminala, de copil probabil privat de micile bucurii ale vietii, este interzis in mare parte, iar campingurile sunt rare spre inexistente. In rest numai bine tuturor. @OP, In weekend sunt si eu prin zona, lada de bere o dau eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat August 15, 2023 Share Postat August 15, 2023 Da, dar @misionaru face foc de tabara, el are cort, e asigurat! Sa mai si taiem dim ele, da-le draq de 12 grade, nu suntem la Nord Kapp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 15, 2023 Share Postat August 15, 2023 Râdeți voi, dar dimineața e frig la munte. Vă spun mâine câte "grame" indică termometrul la Borșa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 16, 2023 Share Postat August 16, 2023 Eu te cred, că știu cum e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat August 16, 2023 Share Postat August 16, 2023 Nu e vorba ca nu te credem dar nu trebuie sa descurajezi oamenii, ba ca e frig, ba ca-s multi km. In fond toti vrem conditii perfecte dar alea-s destul de rare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat August 16, 2023 Autor Share Postat August 16, 2023 Big update Pentru ca prognoza am văzut ca se anunță ploioasa, am decis sa o lăsăm pe week-end-ul următor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 16, 2023 Share Postat August 16, 2023 Azi a plouat prin zonă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 17, 2023 Share Postat August 17, 2023 Acum 22 ore, Sei a spus: Big update Pentru ca prognoza am văzut ca se anunță ploioasa, am decis sa o lăsăm pe week-end-ul următor. Daca mergi pe weekend-ul urmator, sunt interesat si eu. Sa te gandesti si la un traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat August 17, 2023 Share Postat August 17, 2023 https://www.webcamromania.ro/webcam-munte/webcam-pasul-mestecanis/ Moama ce teapa ati luat cu vremea. Promit sa revin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 17, 2023 Share Postat August 17, 2023 Ieri a plouat bine pe Mestecăniș. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate