ENEOS Postat August 18, 2023 Share Postat August 18, 2023 Băieți de zahăr, se topesc dacă îi plouă nițel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat August 20, 2023 Share Postat August 20, 2023 Multumesc, Sebastian Domozina, am preluat legatura si relatez de la fata locului, minutul si scorul: A fost un weekend perfect in Harghita-Bucovina, fara strop de ploaie si temperaturi ideale. Sunt convins ca si la Constitutiei a fost la fel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 20, 2023 Share Postat August 20, 2023 W-e ăsta a fost mega-smecher de plimbat cu mobra. Un pic cam cald, dar mai bine decât să plouă. Mă bucur că te-ai simțit bine pe la noi în zonă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat August 21, 2023 Share Postat August 21, 2023 Acum 8 ore, TomTheMouse a spus: A inceput sa ploua pe la 4 cand coboram de pe Tihuta cu niste oameni pe motociclete, dar a fost doar un pic, pe la 6 era uscat. La pranz era cald, am fost prin Dornisoara (forestier, vreo 20 km) si in mers era in regula, cand am oprit sa ii astept pe aia cu moto de strada m-am copt in geaca. Dupa ce le-ai bagat astora mortu'-n casa cu prognoza cu 5 zile de ploi si temperaturi de 12 grade, ai plecat linistit la plimbare. Asa da... Si zi, ai facut focul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 21, 2023 Share Postat August 21, 2023 (editat) La 15.08.2023 la 21:12, DesertEagle a spus: Un troll pe internet nu e ceea ce crezi tu, adica o persoana care nu-ti place. Ti-am dat informatii bune, actualizate si absolut dezinteresat. Sa continui sa fii prost e doar alegerea ta, in loc sa asimilezi, sa te adaptezi si sa accepti ca tara asta e altceva decat crezi in mod stupid. Apropo, vezi ca Bucovina e plina de arii protejate si parcuri naturale, deci 'focul de tabara", dorinta ta subliminala, de copil probabil privat de micile bucurii ale vietii, este interzis in mare parte, iar campingurile sunt rare spre inexistente. In rest numai bine tuturor. @OP, In weekend sunt si eu prin zona, lada de bere o dau eu. Tu, sincer, esti atat de "limitat" incat nu pot nici macar sa te abordez cu un subiect de discutie. Cum sa combat asa expresii: "Copil privat de micile bucurii ale vietii"? "foc de tabara, dorinta subliminala"? Pe bune, cine scrie asta pe un forum de motociclism, intr-un topic in care am propus un traseu de iesire? Esti atat de prost incat nu-ti dai seama ca esti penibil? Stii cine sunt eu si ce iesiri am facut eu? nu de alta, dar multe dintre ele sunt fix pe forumul asta, pe care activezi, de putin timp e adevarat, dar totusi, ele sunt documentate cu poze, filme etc... Ce-i drept, e greu sa cauti, e mai usor sa jignesti. Asta nu inseamna ca nu pari a prost. Chiar puti, din pacate... De-a lungul anilor, multi si-au permis sa isi faca pareri despre mine, ca tine cu dorintele mele subliminale, altii m-au facut mai rau ca tine, tu esti un troll mai de bun simt. Toti au avut un singur lucru in comun. Prostia. Editat August 21, 2023 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat August 23, 2023 Share Postat August 23, 2023 La 21.08.2023 la 21:56, misionaru a spus: De-a lungul anilor, multi si-au permis sa isi faca pareri despre mine, ca tine cu dorintele mele subliminale, altii m-au facut mai rau ca tine Te-ai gandit, totusi, ca problema ar putea fi la tine, din moment ce ai atatea conflicte cu personalitati imaginare? Hai, spor la franare de urgenta in jurul focului de tabara. Baga si un kumbaya in fundal. @sei : in weekend se pare ca vremea va fi perfecta in nord, spor la traseu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 23, 2023 Share Postat August 23, 2023 (editat) Sunt imaginare pentru ca ai decis tu? Imi place puterea ta de schimbare a realitatii. Poti fi un Isus de rezerva Pacat ca nu esti in stare decat sa arunci cu jigniri atunci cand e vorba de discutii concrete. Hai spor la trolling. Iti pot baga o sula in fund-al daca vrei. @sei, se pare ca cineva te va astepta la cotitura in weekend sa iti rada in nas daca nu iti ies pasentele. Tine-te bine. Editat August 23, 2023 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat August 23, 2023 Share Postat August 23, 2023 Acum 1 oră, misionaru a spus: Iti pot baga o sula in fund-al daca vrei Orientarea ta sexuala nu ma priveste, in fond traim intr-o tara libera. Nu trebuie sa te rusinezi, exprima-te! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 31, 2023 Share Postat August 31, 2023 Mestecanis si TransRarau am apucat sa fac luni la intoarcere spre buc. Ambele sunt perfecte din orice punct de vedere. Bonus mai gasiti si galbiori :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat Septembrie 18, 2023 Share Postat Septembrie 18, 2023 Pana la urma s-a mai comis excursia? Ca vreme buna a tot fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Decembrie 13, 2023 Share Postat Decembrie 13, 2023 Si pe mine ma intereseaza starea drumului din Singiorz catre Cirlibaba, am mai itrebat pe grupul Suceava dar nu am primit raspuns. La fel si cel din Vatra Dornei prin Saru Dornei spre Brosteni, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate