Speedy.K Postat ieri la 16:57 Share Postat ieri la 16:57 In alea mentionate de tine am mers doar pe autostrazi. Doar in Austria si Italia m-am pimbat. Si am spus doar ca se poate merge legal in siguranta, normal ca n-am stat sa ma uit la vitezometru pe Grossglockner si alte pasuri. In schimb in Austria, cu exceptia zonelor din jurul marilor orase unde ai limitari IGL care sunt foarte stricte si amenzi imnse, pe autostrazi, zic, se merge frecvent peste limita de viteza, atat iarna, cat si vara. Si am observat ca politia opreste pt viteza doar daca exagerezi, gen 200 la ora. In schimb pe DN, DJ stau cu radarele la greu si opresc la cea mai mica depasire de viteza. Bine, n-am vazut asa ceva pe pasuri, in schimb am vazut politist pe vitezana de politie pe un pas care era acolo special pentru motociclisti. Se uita din mers la tobe, la cum mergi, dupa care ii dadea blana de nu te tineai dupa el pe curbe. Apoi il ajungeai mai sus mergand cu un grup de mobre si apoi iar se ducea. Mi-a lacut abordarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă On 9/8/2025 at 9:30 PM, DonFlamingo said: Traversează te rog Bulgaria respectând 100% viteza legala. Fa și la noi ture cu viteza legala 100% din timp. In BG 100% poti merge legal daca-ti doresti , fara impedimente ...poate te mai suduie cate un rpman ...in rest liniste si pace . Si la noi merge ...depinde de om . Eu merg foarte legal respectand legea lu Paca : 80 in sate/orase , 90-110 in rest , inclusiv pe hautobanele autohtone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 5 ore în urmă Autor Share Postat 5 ore în urmă Vezi ca legal in sate/orase nu e 80, este 30-50 depinde de ce semne sunt, iar in afara 70-90 la fel in functie de semne. Tocmai de aceea repet intrebarea: puteti merge conform semnelor traversand Bulgaria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă N-ai inteles nimic ...4 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Si eu am legea mea: nu depasesc limita cu mai mult de 50 la ora, ca nu-mi permite serviciul sa raman fara permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Si eu am legea mea: cateodata merg mai incet, cateodata merg mai tare :)) nu imi permit sa merg constant incet sau tare pentru ca trebuie sa ma adaptez la diverse conditii. Sanatatea mea si a celorlalti e mai importanta decat legea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Absolut corect! Cum am mai spus, cateodata e de-a dreptu' periculos sa mergi legal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate