Sari la conținut

Noutati din lumea moto

DonFlamingo
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

51 minutes ago, Lucian_M said:

Cei de la .md au preluat destul de tarziu o stire din primavara, si am impresia ca undeva pe aici am citit ceva despre autobuzul asta chinezesc. Personal as vrea sa il vad si eventual sa il testez, mie imi plac autobuzele astea, dar sunt curios daca asa ceva ar patrunde pe piata europeana (emisii!!), si cred ca va fi foarte scump...deja ce e acum pe piata necesita macar un rinichi pentru una noua, (Honda sau BMW, intrucat ceilalti producatori nu mai investesc in grand tourer-uri), desi se pare ca dpdv calitate nu mai sunt la nivelul de altadata. 

https://www.cycleworld.com/motorcycle-news/gwm-souo-flat-eight-tourer-revealed/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce părere aveți de noul Yamaha Tracer GT + ? - pret (nu am gasit un pret final), ciclistica, noua transmisie Y-AMT, suspensii

Precizez că nu am testat acest model nici modele anterioare

Urmăresc să achiziționez un touring in viitorul apropiat 

De scooter m-am cam saturat (pt oras este bun) dar pt ture de 100 - 350 km imi rupe spatele, putere limitată etc.

Oricum trebuie sa fac un drive test pentru a-mi face o idee;

Editat de sprike
Link spre comentariu

Acum 4 minute, sprike a spus:

Ce părere aveți de noul Yamaha Tracer GT + ? - pret (nu am gasit un pret final), ciclistica, noua transmisie Y-AMT, suspensii

Precizez că nu am testat acest model nici modele anterioare

Urmăresc să achiziționez un touring in viitorul apropiat 

De scooter m-am cam saturat (pt oras este bun) dar pt ture de 100 - 350 km imi rupe spatele, putere limitată etc.

Cel mai bine va trebui sa aștepți să te dai pe ea sa vezi cum e. 

Acum pe MT09 unde au testat Y-AMT sunt unii care se plângeau că schimba cam brusc, că smucește. 

Mie nu-mi place cum arata, in rest nu are prea multe minusuri.

Link spre comentariu

Astept să apară unitățile de test; Am să testez și varianta cu transmisie  manuală 

Mă gândesc la varianta de transmisie Y-AMT mai mult pt lenea de mai schimba treptele de viteză 

Nu s-a laut in calcul ca transmisa la roata sa fie pe cardan - lanțul mamii lui (intreținerea aferentă,  etc..)

Faci un motor aproape complet la un pret care nu este chiar mic si este pe lant - (nemultumit la acest capitol)

Acum 3 ore, LionEl a spus:

Cel mai bine va trebui sa aștepți să te dai pe ea sa vezi cum e. 

Acum pe MT09 unde au testat Y-AMT sunt unii care se plângeau că schimba cam brusc, că smucește. 

Mie nu-mi place cum arata, in rest nu are prea multe minusuri.

Yes

Link spre comentariu

Acum 6 ore, sprike a spus:

Nu s-a laut in calcul ca transmisa la roata sa fie pe cardan - lanțul mamii lui (intreținerea aferentă,  etc..)

Faci un motor aproape complet la un pret care nu este chiar mic si este pe lant - (nemultumit la acest capitol)

Yes

Nu vezi că toți japonezii fac la fel? 

Au tehnologia, au posibilitatea dar refuza sa pună altceva in afara de lanț - probabil pentru că e mai ușor de pus și pentru costuri. 

Și Tracer, si Versys si NT1100 aceeași poveste - le facem tourere și le lăsăm pe lanț. 

Da știu nu e mare scofala dar e mult mai relaxant pe cardan sau pe curea. 

Link spre comentariu