Alex1987 Postat Aprilie 20 Share Postat Aprilie 20 Salutare! Ce geacă textila purtați vara la temperaturi foarte ridicate? Știu faptul ca după 35 de grade nu există geaca cu care sa nu-ți fie cald. Îmi doresc ceva textil cât mai subțire și cu multe panouri respirante. Recomandări? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rouleur Postat Aprilie 20 Share Postat Aprilie 20 Salut, Folosesc de vreo trei sezoane Furygan Mistral şi sunt mulţumit. Am varianta gri deschis, cu avantajul că pe spate e tot gri, iar nu negru, care se încinge bine la soare. (ştiu de la o geacă IXS...). La preţul ei trebuie adăugat cel al unei protecţii dorsale dedicate, încă vreo 150 de lei. Am cumpărat-o de la mymoto, mai jos ai însă alt link, ca să te dumireşti! https://motodiscount.ro/Geaca-Dama-Furygan-Mistral-Evo-3-65010-L-969 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat Aprilie 20 Share Postat Aprilie 20 Richa scirocco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 20 Share Postat Aprilie 20 Acum 7 ore, Rouleur a spus: https://motodiscount.ro/Geaca-Dama-Furygan-Mistral-Evo-3-65010-L-969 Porți o geacă de damă?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rouleur Postat Aprilie 21 Share Postat Aprilie 21 Ha, ha... Nu e exclus! Oricum e la modă schimbatul genului. Există şi varianta bărbătească, pt tradiţionalişti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Aprilie 21 Share Postat Aprilie 21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex1987 Postat Aprilie 21 Autor Share Postat Aprilie 21 Va mulțumesc pentru recomandări. Am sa arunc o privire! Eu am un model de vreo doi aproape (ARMURE JUNO VENTED) de care nu sunt foarte mulțumit. Mi se pare prea groasă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 21 Admin Share Postat Aprilie 21 Orice brand care are material mesh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 22 Share Postat Aprilie 22 Cauta la REVIT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Aprilie 22 Share Postat Aprilie 22 La 20.04.2024 la 13:37, Alex1987 a spus: Ce geacă textila purtați vara la temperaturi foarte ridicate? Știu faptul ca după 35 de grade nu există geaca cu care sa nu-ți fie cald. Îmi doresc ceva textil cât mai subțire și cu multe panouri respirante. Recomandări? Spidi Warrior Net - o folosesc cand sunt temperaturi ridicate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Aprilie 22 Share Postat Aprilie 22 Doua modele oarecum similare, foarte ventilate: - Clover Ventouring - Rev'it Levante Sunt la a doua geaca Clover Ventouring (am schimbat masura, altfel am purtat prima versiune din 2015 pana iarna asta). Prima versiune era din materiale mai rezistente, dar in continuare e o optiune decenta. Cea de la Rev'it a fost foarte aproape de a fi luata in detrimentul celei de la Clover. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Aprilie 23 Share Postat Aprilie 23 Icon Mesh AF. N-am găsit geacă mai ventilată decât asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 23 Share Postat Aprilie 23 Eu folosesc Rev'it Airwave, geaca si pantalon. Dar sunt prima varianta, de acum 10 ani, nu stiu cele mai noi cum se prezinta. (Stiu doar ca pantalonii i-au cam stricat, inainte erau un fel de suprapantalon cu fermoar pe 3/4 din lungime, acum au fermoar doar 1/4). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex1987 Postat Aprilie 23 Autor Share Postat Aprilie 23 Acum 4 ore, Geologu a spus: Icon Mesh AF. N-am găsit geacă mai ventilată decât asta. Chiar am aruncat o privire la un review și pare sa fie ce îmi doresc. Ceva fff subțire! Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Aprilie 26 Share Postat Aprilie 26 La 23.04.2024 la 12:42, Alex1987 a spus: Chiar am aruncat o privire la un review și pare sa fie ce îmi doresc. Ceva fff subțire! Mersi! Și, spre deosebire de alte geci, asta vine și cu o protecție de spate mai serioasă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate