Sari la conținut

Suzuki RV 125 Van Van, an 2016

Postări Recomandate

• Răspunsuri 55
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• Moderatori
Acum 8 ore, EarthFish a spus:

Ok.Las vorba ca e unul ,similar,diponibil in Cluj😁

Un mare multamn fain. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 weeks later...
  • Moderatori

Motocicleta-i la vanzare in continuare,la pretul de 2.800 de euro.

Link spre comentariu

• Moderatori
1 oră în urmă, decanu a spus:

Bine de știut 

Momentan sunt si eu inca in Cluj.In principiu,si daca nu is si vrei sa vii sa o vezi,ma anunti si apar in zona. :)

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
  • Moderatori
Acum 16 ore, Constantin a spus:

Vin eu sa o vad. Dacă îmi place, facem actele pe loc

Când te aranjează? Pe pm un tel! Constantin

Da,desigur.

Ai pm. :)

Link spre comentariu

• 4 weeks later...
  • Moderatori

Pana la urma, @Constantin vrea sa vina pe scuter sa vada ce&cum legat de Van Van,dar se pare ca vremea tine cu el abia de azi incolo,caci se incalzeste.

Oricum anuntul e valabil pana in 31 martie 2025,dupa care in principiu,o retrag de la vanzare.  :)

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Kristian a spus:

Pana la urma, @Constantin vrea sa vina pe scuter sa vada ce&cum legat de Van Van,dar se pare ca vremea tine cu el abia de azi incolo,caci se incalzeste.

Oricum anuntul e valabil pana in 31 martie 2025,dupa care in principiu,o retrag de la vanzare.  :)

Sau pus la un pret mai redus/ negociabil - poate cineva va fi hotarat sa o achizitioneze :)

Link spre comentariu

• Moderatori
Acum 49 minute, sprike a spus:

Sau pus la un pret mai redus/ negociabil - poate cineva va fi hotarat sa o achizitioneze :)

Cam care ar fi dupa tine,acel pret redus/negociabil? :)

Da-mi raspunsul dupa ce te uiti pe linkul de mai jos,la alte Van Van-uri sub 5000 km,de an nu spun nimic desi e important si ala:

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&ml=1000%3A5000&ms=23600%3B%3B%3BRV+125+Van+Van&ref=srp&refId=a4c26507-2659-8e26-bd31-2dd89e2b2aeb&s=Motorbike&sb=rel&vc=Motorbike

Si sa nu imi spui ca,suntem in Romania si avem salarii in lei,ca de acolo si diferenta fata de al meu.

Un exemplu pe Italia,din acelasi an,cu 1000 km in plus:

https://www.moto.it/moto-usate/suzuki/van-van-rv-125/van-van-rv-125-2006-17/9638711

In Romania,in momentul de fata,nu este niciuna la vanzare,de unde si linkurile de mai sus din Germania si Italia.

Link spre comentariu

Acum 39 minute, Kristian a spus:

Cam care ar fi dupa tine,acel pret redus/negociabil? :)

Da-mi raspunsul dupa ce te uiti pe linkul de mai jos,la alte Van Van-uri sub 5000 km,de an nu spun nimic desi e important si ala:

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&ml=1000%3A5000&ms=23600%3B%3B%3BRV+125+Van+Van&ref=srp&refId=a4c26507-2659-8e26-bd31-2dd89e2b2aeb&s=Motorbike&sb=rel&vc=Motorbike

Si sa nu imi spui ca,suntem in Romania si avem salarii in lei,ca de acolo si diferenta fata de al meu.

Un exemplu pe Italia,din acelasi an,cu 1000 km in plus:

https://www.moto.it/moto-usate/suzuki/van-van-rv-125/van-van-rv-125-2006-17/9638711

In Romania,in momentul de fata,nu este niciuna la vanzare,de unde si linkurile de mai sus din Germania si Italia.

Nu o mai vinde;

Toți vor pomana eventual sa o dai gratis sa o aduci pe roti pana acasa la vanzator cu rezervorul plin 

Link spre comentariu

Costum carenă a inventat, face acum costum geamăn, ca Iron Man. Sau înjghebează un căruț, să pună moto pe el și să-l tragă după scuter. Bine, asta dacă se ține de cuvânt și chiar vine să vadă moto, că și pe mine m-a lungit unul vreo 6 săptămâni că vine să o ia, dar nu mai are timp. Jur, omul m-a făcut neserios după ce i-am spus că s-a vândut, deși nu mi-a lăsat acont, doar promisiuni. Doar nu era să-i spun celui care a venit in curte că nu i-o dau, că eu am vorbit cu X și îl tooooot aștept că vine. 

Nu bat apropouri, povestesc o întâmplare reală, păcat că nu mai am discuția (telefon schimbat).

Link spre comentariu

Sfat: dacă rezervați un obiect în baza unei sume primite și faceți o hârtie de mână, scrieți "arvună" și nu "avans" și specificați data la care se reține suma dacă nu se finalizează tranzacția! Nu mă întrebați cum am învățat...

Link spre comentariu

Acum 30 minute, ENEOS a spus:

Sfat: dacă rezervați un obiect în baza unei sume primite și faceți o hârtie de mână, scrieți "arvună" și nu "avans" și specificați data la care se reține suma dacă nu se finalizează tranzacția! Nu mă întrebați cum am învățat...

Cum ai învățat?

Link spre comentariu

• Moderatori
Acum 11 ore, Lucian_M a spus:

...

dacă se ține de cuvânt și chiar vine să vadă moto, că și pe mine m-a lungit unul vreo 6 săptămâni că vine să o ia, dar nu mai are timp. Jur, omul m-a făcut neserios după ce i-am spus că s-a vândut, deși nu mi-a lăsat acont, doar promisiuni. Doar nu era să-i spun celui care a venit in curte că nu i-o dau, că eu am vorbit cu X și îl tooooot aștept că vine. 

Nu bat apropouri, povestesc o întâmplare reală, păcat că nu mai am discuția (telefon schimbat).

La fel m-a aburit si foxu de cand l-am scos la vanzare ca vine sa-l ia,cam de vreo 2 ani.Nu are rost sa intru in detalii...

Si doar mi s-a spus de pe forum in privat -de la fix 3 persoane ce-l cunosc pa viu- sa nu-mi fac treaba cu el,dar am spus ca toti merita o sansa.

Oricum,nu mai are importanta subiectul pentru el. :)

Acum 20 ore, sprike a spus:

Nu o mai vinde;

Toți vor pomana eventual sa o dai gratis sa o aduci pe roti pana acasa la vanzator cu rezervorul plin 

Normal ca nu o mai vand dupa 31 martie 2025.

Pentru pomana,recomand locul din fata cimitirului. :)

Link spre comentariu

Acum 7 ore, Kristian a spus:

La fel m-a aburit si foxu de cand l-am scos la vanzare ca vine sa-l ia,cam de vreo 2 ani.Nu are rost sa intru in detalii...

Si doar mi s-a spus de pe forum in privat -de la fix 3 persoane ce-l cunosc pa viu- sa nu-mi fac treaba cu el,dar am spus ca toti merita o sansa.

Oricum,nu mai are importanta subiectul pentru el. :)

Normal ca nu o mai vand dupa 31 martie 2025.

Pentru pomana,recomand locul din fata cimitirului. :)

ce mai,numai tepe am dat. ma mir ca doar 3 au dat din casa:)

Ce aveti mai cu domn' profesor? Sa dea Dumnezeu sa ne dam si noi pe mobre cand vom ajunge la "kilometrajul" ala!

Doamne ajuta!

Link spre comentariu

Acum 12 ore, foxbat a spus:

ce mai,numai tepe am dat. ma mir ca doar 3 au dat din casa.

...

Te faci ca nu intelegi.

Vanzatorului i s-a sugerat sa isi vada de treaba legat de tine, iar el le-a spus ca meriti o sansa.

Dar se pare ca ceilalti au avut dreptate, prin ce i-au spus vanzatorului.

Link spre comentariu

Deci tu erai aia de ai fost avocat acuzarii la divort. De cand vroiam sa te intalnesc. Si chiar meritam o sansa :)

Vrei tu sa iei VanVan ul si ti-am luat eu sansa?

Link spre comentariu